Bokte mazo, kad sam predlagao ovaj izbor nije mi padalo na pamet koliko je taj posao ustvari težak
Pre spiska jedna napomena: ja u obzir nisam uzimao "povratnike" jer mislim da su svi oni ono pravo pružili kada su po prvi put bili u Voši (pri tom ne mislim na odlaske mladih igrača na pozajmice). Dakle, mislim da je Govedarici, Dunđerskom i Drinčiću mesto u idealnom timu devedesetih godina. Od svih njih, čak mislim da je, po povratku iz inostranstva, najviše pokazao direktor Pantelić. Obaška što ja lično mnogo više volim i cenim ove prethodno pomenute, ali mislim da je Bata jedini čak i po povratku imao dužu i značajniju ulogu u timu. Dao je gol (njegovoj?) Zvezdi, ponovo dobio unosnu ponudu iz Kine...
Da skratim priču, ja sam njih izostavio iz svoje liste predloga. Igrači su poređani (otprilike) po hronološkom redu kako su igrali u Voši.
Golmani
1. Vlada Avramov 2. Saša Todić 3. Željko Brkić
Odbrana
1. Jovan Tanasijević 2.Miroslav Batak 3. Milan Stepanov 4. Nino Pekarić 5. Igor Đurić 6. Nenad Nastić 7. Joseph Nestroy Kizito 8. Miodrag Stošić 9. Darko Lovrić 10. Miroslav Vulićević
Sredina
1. Ivica Francišković 2. Saša Dobrić 3. Sreten Vasić 4. Miloš Krasić 5. Gojko Kačar 6. Milan Davidov 7. Dušan Tadić 8. Janko Tumbasević 9. Slobodan Medojević 10. Giorgi Merebašvili
Napad
1. Milan Belić 2. Milan Jovanović 3. Ranko Despotović 4. Vladimir Buač 5. Dragan Mrđa
PS Ne bih znao da objasnim metodologiju i kriterijume po kojima je spisak nastao.