"A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj
- Red Marquis
- Moderator
Pored živog Krasića, onaj šaban Stanković će biti proglašen za igrača godine od straneFSS-a! To što je član trenutnog evropskog prvaka je u redu, a to što ga je Murinjo koristio u rotaciji, a ne kao standardnog u prvih 11, a da ne pričam da su mu igre za nacionalni tim bile i ostale jedna velika 0, to nije ni važno 

Io odio Belgrado
-
Neka ljudi. Kome jos trebaju Toletove nagrade? Ajde da te nagrade dodeljuje neko ko se dokazao kao igrac, trener, covek... Pa u tom savezu nit` ima dokazanih igraca, licence za trenere izdaje jedan Bata Djora, a sasvim sam siguran da tamo ima neko zdrav. Svi su oni ljudi, al` retko ko je tamo covek.
Kad krenu da nam dodeljuju nagrade zapitacu se gde gresimo.
Inace smatram da je Stankovic imao vrlo dobru sezonu.
Kad krenu da nam dodeljuju nagrade zapitacu se gde gresimo.

Inace smatram da je Stankovic imao vrlo dobru sezonu.
0.0625
- NSKrajisnik
Protiv Injca nemam nista protiv,igra redovno u prvoj postavi Leha,ali kad Pizon kaze da nismo u velkim problemima dodje mi da se zapitam da li je on normalan.NSKrajisnik wrote:Nemam nista protiv, covek je sampion evrope i konacno igra dobro za reprezentaciju.
Pizon zove Dimitrija Injaca, skroz lud covek
- NSKrajisnik
- Red Marquis
- Moderator
Pa Pižon je baš stručnjak. Kao da on gleda njih. Bio meč Juveta sa Lehom na b92, bilo hladno napolju, Žonpi ostao kući i upalio tv, video Juve će da ispadne od nekog tamo tima...šta, a mi imamo našeg igrača tamo? Daj da ga pozovem...NSKrajisnik wrote:Glupo je zvati Injaca(30god) kad mladi igraci poput Matica, Tadica, Ignjovskog itd. dobro igraju i zasluzuju poziv.
Isto kao i Dujković kod mladih, nema tu leba, ova dvojica će samo da nas unazade...
Io odio Belgrado
- NSKrajisnik
Tadic danas dao gol http://www.eredivisie.nl/video/autoplay ... tadic.html
Opet je bio igrac utakmice.
Opet je bio igrac utakmice.
Meni je jedino žao što Dime Injac nije dobio šansu u Voši, verujem da bi pokazao mnogo toga.Red Marquis wrote:Pa Pižon je baš stručnjak. Kao da on gleda njih. Bio meč Juveta sa Lehom na b92, bilo hladno napolju, Žonpi ostao kući i upalio tv, video Juve će da ispadne od nekog tamo tima...šta, a mi imamo našeg igrača tamo? Daj da ga pozovem...NSKrajisnik wrote:Glupo je zvati Injaca(30god) kad mladi igraci poput Matica, Tadica, Ignjovskog itd. dobro igraju i zasluzuju poziv.
Isto kao i Dujković kod mladih, nema tu leba, ova dvojica će samo da nas unazade...
Nadam se da će to pokazati i igrajući za reprezentaciju.
http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 35054.html
A da Brkica onako bezobrazno nisu izbacili sa spiska dobili bismo 160K €...
A da Brkica onako bezobrazno nisu izbacili sa spiska dobili bismo 160K €...
- NSKrajisnik