Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Del_Boske

Post by Del_Boske »

Treba objasniti Omaruu i Mojsovu neke stvari o tom Azijskom Bermudskom Trouglu, tipa, kad jednom odeš u te Saudi Arabije i Kuvajte, nikad se iz Južnih Koreja i Kina ne izvadi.
Zato treba čekati ozbiljniju ponudu iz Evrope...
:)

Post by :) »

I ja se slazem, mislio sam na Djurovskog i Lazetica ako mu je stalo da uzme jos koji dinar do kraja karijere.
Dejan

Post by Dejan »

Za Dejana Babica je ponovo zainteresovan partizanspor. On je odlican ofanzivni vezni igrac BSK, po mnogima najtalentovaniji igrac lige na toj poziciji... Mnogi mu predvidjaji veliku karijeru i vec se nalazi u mnogim beleznicama, velikih svetskih klubova.
Somborac

Post by Somborac »

Ovde se dovode samo slobodni igraci!
Junior

Post by Junior »

http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 35342.html

Nastavlja se tradicija da niko ne prolazi probu kod nas.
Владика
Administrator

Post by Владика »

Него, јел Ђенова канула неки кеш или им мећемо катанац на клуб?
soderstorm

Post by soderstorm »

Znaci probe i dalje rak rana naseg kluba. Ko prodje probu kod nasih tog treba dizati u nebesa. Ajde mi lepo da dovodimo tako igrace pa nam se nece desavati razni Vukajlovici, Mijatovici, Lazetici i ostali da ih ne nabrajam. Bas me zanima da li bi i Lionel Mesi prosao probu kod nas posto mi imamo cudne kriterijume prilikom angazovanja.

Covek je bio kod nas 3 dana i vec otpao. Ja ovo ne razumem sta treba covek da uradi da ga ovi bar probaju na nekim utakmicama pa na osnovu toga da se lepo rastanu ovako na osnovu treninga koji je sigurno na "engleskom" jeziku oni njemu zahvale.
shecky

Post by shecky »

Hahah sorry al moram da se smejem..
Uz svo postovanje trenera naseg i njegovog znanja i struke, meni je zaista smesno da se procena igrackih kvaliteta vrsi posle 2-3 dana treninga igraca koji je stranac koji je prvi put u drzavi...
Sve sto treba da se uradi je da se pogleda par njegovih utakmica ali ceo mec ,ne mora uzivo naravno moze i preko video kasete i odma se vidi jel igrac ima stofa ili ne.
Posle naravno bi morao da prodje lekarski itd itd ali ovo ovako je presmesno i cisto blamiranje kluba.
Ruku na srce ja stvarno ne znam dali je Martin OK igrac posto ga ne znam uopste ali ako je neko igrao u LS protiv Man U i kako se prica da im je j....k.... na tom mecu ,msm....
Junior

Post by Junior »

Meni se cini da je trazio previse novaca.Ne znam,mozda je i bolje ovako,da ne dobijemo novog Alina Stoiku... :)
021

Post by 021 »

Trajna rešenja za bekovske pozicije su nam ispred nosa - Pauljević iz Kule i Joksimović iz Inđije. To je trenutno najbolje što možemo dovesti. Posebno bi Pauljevića valjalo imati u vidu, dok još nije privukao pažnju, kao optimalnu zamenu za Vulićevića. U slučaju njegovog dolaska, Vuleta bismo već ove zime mogli pustiti u inostranstvo. Inače, slažem se da i Boske može krpiti rupe na toj poziciji.
severozapad

Post by severozapad »

PROBA U F.K.V. (4 dana/3 noćenja)

I ove sezone naša agencija Vam ima za ponuditi zimovanje i letovanje u luksuznoj zgradi u Veterniku.

U aranžman je uračunato :

- slikanje za lokalne medije
- upoznavanje sa kompletnim vrhunskim sportskim objektom
- izlet na Petrovaradinsku tvrđavu
- sportska oprema za vreme boravka, korisna pri slikanju
- pohvalnica po odlasku iz objekta i popust prilikom sledećeg boravka

p.s. ja se malo šalim ali očigledno je Proba u FKV - nemoguća misija, pa da uzmemo koji dinar

:?
Turija

Post by Turija »

severozapad wrote:PROBA U F.K.V. (4 dana/3 noćenja)

I ove sezone naša agencija Vam ima za ponuditi zimovanje i letovanje u luksuznoj zgradi u Veterniku.

U aranžman je uračunato :

- slikanje za lokalne medije
- upoznavanje sa kompletnim vrhunskim sportskim objektom
- izlet na Petrovaradinsku tvrđavu
- sportska oprema za vreme boravka, korisna pri slikanju
- pohvalnica po odlasku iz objekta i popust prilikom sledećeg boravka

p.s. ja se malo šalim ali očigledno je Proba u FKV - nemoguća misija, pa da uzmemo koji dinar

:?
Severozapad, ne preostaje nam ništa drugo, nego da se smejemo i od muke i istinski.Inače, ozbiljno dižem obe ruke za Pauljevića i Joksimovića!
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Milan

Post by Milan »

Te probe ne bi predstavljale problem kada bi svi igrači bili podložni istim. A ovako, neko je na probi (sa solidnim pedigreom), a neko (vrlo često omraženi balvan) odmah dobije ugovor i zagarantovanu minutažu. Nije ni čudo da se sve više ljudi sprda na tu temu...

p.s. Negde je pisalo da je Danac morao kući i da će se vratiti... :oprez:
POŠTO OBRAZ ???!!!
Владика
Administrator

Post by Владика »

Ово је још један доказ колико се наш фудбал налази у канџама тзв. фудбалских менаџера. Врше притске на клубове, доводе и нуде које какве играче, плаћају новинаре и свака част Милинковићу ако је баш он смогао снаге да га пошаље назад у Данску!
Brane

Post by Brane »

podbara wrote:Ово је још један доказ колико се наш фудбал налази у канџама тзв. фудбалских менаџера. Врше притске на клубове, доводе и нуде које какве играче, плаћају новинаре и свака част Милинковићу ако је баш он смогао снаге да га пошаље назад у Данску!
:!: :!: :!:

Ja verujem nasem treneru vise nego youtube. Za 2-3 dana se dosta moze videti, pogotovo onog negativnog. Ako nema motivaciju na tryoutu nece je imati ni kasnije. Ako ne postuje trenera i saigrace u prva 2-3 dana, kakav ce tek biti kasnije. Ako vuce neku povredu koja se pokazala sada... Svasta moze da se vidi za 3 dana.
Post Reply