Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
soderstorm

Post by soderstorm »

Dobro je ja mislio nesto ozbiljno. Da se ne lazemo koje blesav da da za nekog naseg igraca 2-3 miliona a da nije klinja. Bez ozbira sto on je Kamerunac igra nasu ligu i to mu dosta spusta cenu. Saudici imaju para ali oni vise gledaju da dovedu nekog zvucnijeg zbog marketinga tako da su ovo vise patke nego neke ozbiljne vesti. Sto se tice tog Saladina posto ce se njemu odlucivati na osnovu treninga sto znaci da verovatnoca da nas on pojaca 0%.
simicpk

Post by simicpk »

Kad vidim ko ce menjati Oumarua pocnem da placem. :cry:
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

simicpk wrote:Kad vidim ko ce menjati Oumarua pocnem da placem. :cry:
Abu je uz Mojsova po meni jedan od glavnih igraca ove ekipe i njih dvojica mi se u ovom momentu cine apsolutno nezamenljivi, bez njih se koncepcija nase igre skroz raspada. Ne sem se ni razmisljati o njihovoj prodaji u ovom trenutku!
limanfkv

Post by limanfkv »

Ako Abu moze da se proda za 2-3 miliona treba da ide, ako gledamo sa finansijske strane. Kao sto se da videti, vise niko nije lud ovde da kupuje. On je odigrao nekoliko sezona kod nas...uglavnom nikako i lose, sada je imao fantasticnu polusezonu. Hocu da kazem da vece pare od tih za njega necemo dobiti sigurno. Voleo bih da ostane naravno,al` opet...
0.0625
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

limanfkv wrote:Ako Abu moze da se proda za 2-3 miliona treba da ide, ako gledamo sa finansijske strane. Kao sto se da videti, vise niko nije lud ovde da kupuje. On je odigrao nekoliko sezona kod nas...uglavnom nikako i lose, sada je imao fantasticnu polusezonu. Hocu da kazem da vece pare od tih za njega necemo dobiti sigurno. Voleo bih da ostane naravno,al` opet...
Nije fora samo u njemu, za koje pare se on moze prodati (mada licno ne verujem da neko nudi 3 miliona za njega) vec i u parama koje se mogu dobiti za sve ostale igrace. Prodamo li sada nekog od kljucnih igraca, a Abu je bas takav igrac u ovoj ekipi, ja mislim da se i ove sezone mozemo oprostiti od bilo kakve pomisli na trofeje. Sa njim, i netaknutom okosnicom tima, jos i imamo neke sanse (sasvim realne) da uzmemo kup i (pomalo nerealne) da ozbiljno napadnemo i titulu sampiona.

A u slucaju osvajanja trofeja cena skace SVIM IGRACIMA, tako da bi se ono sto se sada izgubilo neprodavanjem Abua visestruko vratilo za godinu dana. Sa druge strane, neosvajanje trofeja nam donosi produzetak sadasnjeg stanja.

Ostaje pitanje kakve su zaista ambicije rukovodstva kluba, ima li se iskrene zelje za necim vecim i boljim ili se zadovoljavamo sa ovim gde smo sada i poslovanjem po sistemu daj sta das...
limanfkv

Post by limanfkv »

Stoji, doduse vrlo sam pesimistican po pitanjima prodaje igraca. Ne samo nasih, nego generalno iz nase lige. Mada, videcemo vec na leto, tada uglavnom krece prava pijaca.
0.0625
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

limanfkv wrote:Stoji, doduse vrlo sam pesimistican po pitanjima prodaje igraca. Ne samo nasih, nego generalno iz nase lige. Mada, videcemo vec na leto, tada uglavnom krece prava pijaca.
U nasem slucaju pijaca bi trebala da pocne nakon zavrsetka narednog evropskog ciklusa. Pod uslovom naravno da se ove sezone kvalifikujemo za Evropu (sto mislim da u ovoj konkurenciji ne bi smeo da bude problem).

Znaci, ako uzmemo trofej treba ekipu zadrzati na okupu i pokusati se kvalifikovati za Ligu Evrope. Ako bi nam to uspelo onda verujem da bi vec prvi sledeci transfer iz naseg kluba bez problema oborio dosadasnje rekordno obestecenje. Pa cak i da se ne kvalifikujemo u LE dovoljno bi bilo samo da se dostojanstveno pokazemo u kvalifikacijama (recimo - ispadanje od objektivno jaceg protivnika bez neke rezultatske katastrofe) da cene svih nasih igraca znacajno skoce...
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Radoye, nemojmo biti naivni i brzopleti i nasedati na laž o igranju zapaženije (nego dosad) uloge u UEFA takmičenjima. O tome ne smemo razmišljati dok nam stadion ne dobije minimum minimuma standarda. Sve priče o Evropi koje slušamo iz kluba su obična iluzija. Ove izjave našeg predsednika po novinama po mom mišljenju su nam sada najmanje potrebne, i sve više dobijaju negativnu konotaciju u "širokim narodnim masama" i služe samo ličnom opurtunizmu i promociji. Sličnog mišljenja sam i za najave napada na trofeje od pojedinih naših igrača. Ne mogu da verujem da se tako brzo zaboravlja koliko smo se samo puta okliznuli o koru od te iste "banane" proteklih sezona. Ništa drugo do estrada, a cena za tu nepromišljenost je gubitak identiteta Vojvodine i davanje legitimiteta blzanačkim interesima kojima održavaju svoje pristalice, o tobože jakoj ligi i Vojvodini kao velikom kandidatu za trofeje.

Oni bi i rođenu mater prodali za šačicu para. Prodaće oni Oumarua ili bilo kog koji vredi za kod god stigne neka ponuda, bilo kakva. A sve sa još jednom laži koju nam plasiraju da u klubu tobože nema para, dok se ima za de lux Hotele Splended ili Titanik, skupocene karantine u Hotelu Park. Dok će nam klubom žariti i paliti igrači, miljenici predsednika i njegove kamarile, koji dokazano rade (igraju) u interesu jednog blizanca, a pri tom uživaju u balgodetima primanja paprenih plata od FKV Đurovski, Lazetić itd. Zauzimaće mesto ambicijoznijima i mlađima, koji će ili samo napustiti klub ili će biti izbačeni. Ne daj Bože da im neko bude konkurencija ili nekoga zasene i budu opasni po njihove zacementirane pozicije u timu. Vojvodinašima je više dosta zamajavanja i lažnih ambicija, jer već skoro deceniju nas zamajavaju raznoraznim bajkama i snovima, a konkretno nismo se pomerili dalje od obnove SC "Vujadin Boškov". Ne kažem ja da je to loše urađeno, i nikad neću u negativnoj konotaciji napisati nešto što će doprineti modernizaciji kluba. Međutim, Gde su reflektori, gde je klubski shop... Dosta je bilo zamajavanja, nekom kvazi borbom za Vojvodinu u Evropi, a ovamo ništa konkretno ne činiš da do toga dođe, nego rasprodaješ sve što valja radi neke svoje lične ambicije i promocije. Ekipa za Evropu se pravi godinama, dugogodišnjim radom sa igračima, a ne za jednu polusezonu.
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Krle

Post by Krle »

Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
ZmagoNS

Post by ZmagoNS »

Taj Said Saladin je,koliko sam shvatio,suspendovan na 2 godine u Etiopiji,nije igrao fudbal vise od pola godine,sada,zbog cega se to desilo i zasto je suspendovan,ne znam,tacnije,mrzelo me dalje da "istrazujem",pa koga ne mrzi moze da nastavi.. :D

http://www.saintgeorgefc.com/index.php? ... &Itemid=10

http://www.saintgeorgefc.com/index.php? ... &Itemid=39
Krle

Post by Krle »

Ne razumem. Gari je dobio dve gdoine suspenzije zbog prigovora sudiji i crvenog kartona nakon toga? Lele...
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Del_Boske

Post by Del_Boske »

Таква земља, ко добије 4 црвена у полусезони иде у радни логор.
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Ko god i kako god, ETIPLJANIN JE STIGAO u Veternik na proveru. Kako će to da prođe - videćemo. Dosta je dobre građe, to se jedino da primetiti kad ga čovek vidi. Mada, MORAO je "uskočiti" u perjanu jaknu :D

Image
budababa

Post by budababa »

B92 wrote:Stefan Deak potpisao za Deportivo

Štoper Stefan Deak, 'dete' novosadske Vojvodine, novi je član Deportiva iz La Korunje, objavio je španski klub.

Posle sedmodnevne probe mladi štoper (19 godina, 190cm) izborio se za četvorogodišnji ugovor sa Deporom.

Deak je bio član mladih selekcija Srbije a u Galiciji će imati ozbiljnu konkurenciju, kandidati za dva mesta u sredini odbrane su i Portugalac Ze Kastro, Argentinac Koloto, domaći igrači Lopo i Artiljes.

Pre Novosađanina Deportivo je ove zime angažovao dvojicu novih veznih igrača, Martina Bruna Buhela, Švajcarca, i Portugalca Dinisa.

Buhel i Dinis su se našli na listi igrača Deportiva B, Deak još nije 'upisan' ni u A ni u B ekipu.

Stefan Deak je rođen 23. marta 1991. godine, karijeru je započeo u novosadskoj Vojvodini, a od janaura 2010. godine pokušavao je da se izbori za mesto u timu Spartaka iz Naljčika, člana ruske Premijerlige.
Ode još jedan klinac... Srećno!
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

budababa wrote:
B92 wrote:Stefan Deak potpisao za Deportivo
Ode još jedan klinac... Srećno!
Samo sebi jamu kopamo!
Najbitnije je da nam Deportivo i Milan uzimaju decu i slade se našim omladincima, dok nam raznorazne izrabljene rage žare i pare u timu. Kao što sam napisao u prethodnom postu, i rođenu mater bi prodali za šačicu para. Umesto da iskoristimo sav svoj potencijal koji imamo u omladinskoj školi, mi sav taj potencijal rasprodajemo nebi li u budućnosti napravili još mesta za neke nove poluproizvode pljevaljske ili ciganske otpatluke. :cry:
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Post Reply