Nego,Djumi... sta ako ja po ovoj vrucini zapalim za NS (znas li posto je gorivo samo) a Vosa odigra 0:0 (da ne pisem jos crnje pretpostavke)????
Kad smo zadnji put uopste dobili Cacak????

Djumi, tvoj doprinos klubu moze da se vidi jedino na terenu i mi smo ovde u velikoj vecini vec rekli da ti verujemo i drzimo palceve. Iskreno, o tome da ne znas sta se desava ti ne verujem. Uostalom bilo bi tuzno da ne znas. No, slazem se da to tebe ne treba da interesuje jer ti imas vaznija posla!!! Ako hoces jos da pomognes, uvek imas mogucnost da se ponovo registrujes i kazes jos po nesto, ako ne i ovako si ucinio dovoljno, kao niko do sada.Veruj mi da nisam znao nista konkretno i zato nisam ni napisao.Znam da znas da sam non-stop na Veterniku i da retko dodjem u klub.Cuo sam ranije neke price ali nebi tebe pitao da sam znao
"nisam došao da vas lažem, već da vam ne odgovorim ni na jedno postavljeno pitanje" odlomak je iz jedne predstave INDEX-ovaca, ali mislim da bi se vrlo lako moglo preneti na komunikaciju bilo kog kluba u Srbiji sa užom i širom javnošću.imate adresu,brojeve telefona,sekretaricu,pa zakazite sastanak,ili pak idite na konferenciju za štampu pa pitajte sve sto je u vezi sa FK
Vojo,strpljivo i PAZLJIVO sam procitao tvoj post. Vidi se da 'znas da pises'. Ali moram da ti kazem da po mom misljenju,kvalitet postova uopste nije opao. kao sto vidis,sve je manje 'skandala' u klubu pa prijatelj ne zna sta ce "spektakularnije" da objavi! Verujem i da ti je dosadno da citas neke sale,ali moras da shvatis sve nas (a i sebe) da je doslo leto,pa nam sunce i toplota udarili u glavu i onda smo potpuno...OUT OF ... pa sad da ne kazem sta. To da se vraca duh starog. Pa nikada nije ni odlazio. Izuzev izmenjenog dizajna foruma! mada mi je ,slazem se,onaj bio mnogo gotivniji.! Sustina je,dakle,da moramo da podrzimo momke,da verujemo da su kvalitetno i marljivo radili i da im damo punu pomoc sa tribina na svakoj utakmici!Voja wrote:Citajuci sve ove postove posle mog,imao sam osecaj da nam se vratio duh starog foruma,jer iskreno mislim da nam je na forumu sve manje i manje kvalitetnih postova i mnogo mi je zao zbog toga.Tema o "prljavom vesu" je pravi dokaz da su nam na forumu ljudi koji poseduju kvalitet,ali isto tako ova tema pokazuje da se svako od nas povukao u neku vrstu ilegale,i da nam je i pojedinacni kvalitet postova mnogo pao.Pitam se sada ovako javno,u cemu ja razlog pada kvaliteta,jer koliko vidim sve umemo da pisemo,ali... mozda je neko digao ruke od svega,mozda se neko necega i plasi,mozda je neko shvatio da smo ovde kao celina koliko god bili kvalitetni poprilicno nemocni i bledi,mozda....
Dajte ljudi,bar ovde da se trgnemo iz neke vrste letargije i da vratimo ovaj forum na staze stare slave...
Preporucujem svima,da se vrate nekoliko meseci unazad i da ne citajuci postove Djumija i Prijatelja pogledaju kako nam izgleda forum....
Ne znam zasto,ali u zadnje vreme me probada veoma jaka doza pesimizma kada je FC Vojvodina u pitanju i svo njeno okruzenje (da,i forum spada u tu kategoriju)