Sta vam je za Kizom,pustite coveka na miru (il se ona i ne zove mira ).On je svakako samo atrakcija na terenu,a to moze biti i bez treninga.Bitno je da je on ovde!!!!
Morace izgleda Kiza brzo da nas napusti.Uganda 3. septembra igra utakmicu protiv Burkine Faso.Pre te utakmice odigrace niz pripremnih utakmica protiv kenije,Ruande,Zimbabvea i Nigerije.Protiv Kenije ce igrati vec 7.,9. i 18. avgusta.Protiv Ruande 14. avgusta.Protiv Zimbabvea izmedju 20. i 24.,a protiv Nigerije izmedju 27.avgusta i 1. septembra.Savez je jos naveo da racunaju na svoje profesionalne igrace medju kojima je i Kizito.
Pored ovolko utakmica za reprezentaciju misli li Kizito da odigra i nesto za Vojvodinu?
I posle ja ispadam neozbiljan. U redu je našaliti se ponekad, ali mislim da ste sa Kizom otišli suviše daleko, mogao bi sve ovo neko i da mu prenese.
JEDNA STVAR MI NIJE JAZNA,ZASTO NASI KLUBOVI POSLUJU SA CIGANIMA KAD NIKAD NISTA NE ISPLACUJU,SVOJEVREMENO SU POSLALI UZICKU SLOBODU U DRUGU LIGU ZBOG TOGA,A I JAVOR NIJE NISTA BOLJE PROSAO...
Prosto k'o pasulj,u upravama im sede razni Scepanovici itd...
BondNS wrote:I posle ja ispadam neozbiljan. U redu je našaliti se ponekad, ali mislim da ste sa Kizom otišli suviše daleko, mogao bi sve ovo neko i da mu prenese.
Slazem se BondNS sa tobom ali sta nam je ostalo nego da se salimo.Mnogo me je iznervirao sto nije dosao na pripreme
BondNS wrote:I posle ja ispadam neozbiljan. U redu je našaliti se ponekad, ali mislim da ste sa Kizom otišli suviše daleko, mogao bi sve ovo neko i da mu prenese.
Slazem se BondNS sa tobom ali sta nam je ostalo nego da se salimo.Mnogo me je iznervirao sto nije dosao na pripreme
Trebao je biti kažnjen posle prvog nedolaska.Sad više nema efekta
Trebao je biti kažnjen posle prvog nedolaska.Sad više nema efekta
Koga kazniti? Jadnog ,siromasnog ali sirokogrudog gradjanina bratske nam Ugande? Ma daj. Kako da ga kazne? Da mu ocepe novcanu od 1.000 eurica pa da posle tuzi Djumija zbog 'otimanja hleba'??? )) DAj.....
Trebali smo mu mi fino napraviti plan priprema pa neka se postepeno uigrava sa timom, i zabraniti mu da ide na pripreme ioanko smesne repr. Ugande (bratske nam,velim ja ponovo:)
Voso,Voso,stara damo,ko su tramvaj klubovi da te gledaju popreko samo?
I pored svih simpatija koje je Kiza pobrao ja na njega gledam kao na jednog veoma dobrog igraca!Nije Kiza samo atrakcija!Imao je problema sa vizom,daleko je Uganda tamo se tesko zivi a "ne cveta cvece ni u nase preduzece"
Ne znam koliko je fizicki spreman,ali po meni on je nas najbolji levi bek
4. septembra Uganda gostuje u Gani. Tesko gostovanje Kizine bande reprezentaciji koja je dosta kvalitetnija od njih i koju vodi srpski trener Ratomir Dujkovic. Ipak igraju prvi na tabeli protiv poslednjeg ali borbeni reprezentativci Ugande su spremni da iznenade u svakom trenutku! Da li ce i ovaj put nostalgija povuci Kizu,te ce on produziti svoj boravak na crnom kontinentu?
Dobro su nazvali sliku koju sam nasao:WARRIOR FROM SERBIA (tamo kodnjih izgleda sve u vezi rata )