16. kolo: Jagodina-Vojvodina 1:2

Start prolecnog dela sezone ce obeleziti?

Poll ended at Wed Mar 09, 2011 8:17 pm

Pobeda Vojvodine
42
78%
Podela bodova
10
19%
Pobeda Jagodine
2
4%
 
Total votes: 54

simicpk
Posts: 425
Joined: Thu Jun 11, 2009 2:07 pm

Post by simicpk »

Pogodio sam da ce Brana dati gol,al nisam rezultat :D
User avatar
igoork
Posts: 781
Joined: Tue Jul 21, 2009 11:09 pm
Location: Na brdovitom Balkanu

Post by igoork »

Prva utakmica,tezak teren, treniranje otezano u prosloj nedelji itd.

Mnogo je razloga, ali iako se pobedi u zube ne gleda, mora bolje!
User avatar
milans
Posts: 63
Joined: Mon Nov 01, 2010 9:53 pm
Location: Liman Novi Sad

Post by milans »

za pocetak nije lose, s obzirom da smo igrali samo po jednoj strani i 4-5 zainteresovanih za igru (ne znam za prvo poluvreme, al u drugom, desna strana - jeza), al ipak da ne dramim previse...3 boda i pritisak na ove sto igraju u 6, za prvo kolo mozda i vise od ocekivanog, uzdravlje do srede
Ti si moj grad, moj Novi Sad, kad sve je crno uz tebe sam.........
User avatar
novosadjanin
Posts: 1354
Joined: Mon Nov 13, 2006 12:30 pm
Location: CURVA OCCIDENTALE

Post by novosadjanin »

Uf, jako tesko, kao sto se i ocekivalo. Prvo poluvreme smo bili mnogo bolji, dobili gol iz njihovog jedinog suta u okvir gola. Drugo poluvreme su nas bas dobro stisli ali bez nekih izglednih prilika, mi im dali gol iz kontre. Do kraja sigurno drzali loptu i priveli mec kraju. Najvaznija su tri boda, idemo dalje.
Ovi ce verovatno po novinama kukati oko penala i tu bi mi morali ostro uzvratiti pominjanjem nedosudjenog penala za nas i jos nekoliko situacija koje su dosudjene na nasu stetu.
I jos da se zahvalim kolegi "igoork"-u na odlicnom streamu, do tada sam se bas mucio sa gledanjem :cheers:
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
User avatar
UNIT8
Posts: 100
Joined: Thu Mar 25, 2010 11:01 pm
Location: Novi Sad

Post by UNIT8 »

Drugo poluvreme dosta slabije po meni. Koliko sam primetio igraci dosta nervozni zbog sudijskih gresaka. Drugi gol u pravo vreme i iskusno privodjenje utakmice kraju. Po meni Lazetic je morao na klupu sredinom drugog poluvremena,em zbog zutog em sto nije vise imao snage.
Sve u svemu simpatican pocetak drugog dela sezone,pobeda u Jagodini nije mala stvar. Samo napred,gazimo dalje...
User avatar
Red Marquis
Moderator
Posts: 3899
Joined: Sun Nov 09, 2008 4:49 pm
Location: West Side

Post by Red Marquis »

Teško, ali tri boda su tri boda.
Teren za naše uslove sasvim solidan, kad sam ugledao onu njivu u Inđiji, muka me uhvatila...
Igrali smo na mahove, početak meča, pred kraj poluvremena, i sredina drugog a meč rutinski priveli kraju.

Brkić, Mojsov, Trajković, Pavlović sigurni, Bosketa ne krivim ništa, ipak mu je ovo nova pozicija. Meda siguran, Vuk neprimetan, Lazetić brdo grešeka, uopšte nije igrao po strani, po meni najgori. Mereba je kilavio, ali opet je imao dva poteza za pobedu, meni dovoljno. Abu nije bio na svom nivou, ali penal je bio nad njim, biće on pravi kako sezona bude odmicala. Brana igrač utakmice, konstantna pretnja. Tumba je uneo živost odmah, nemam reči za tog čoveka, uvek je pravi...
Io odio Belgrado
User avatar
budababa
Posts: 4015
Joined: Wed Jan 19, 2005 9:51 pm
Location: Liman 3

Post by budababa »

Ukratko rečeno: prosečan fudbal, dovoljno da se uzmu natprosečna tri boda protiv ispodprosečnog rivala.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
User avatar
Milan
Posts: 4288
Joined: Wed Sep 14, 2005 5:44 pm
Location: Vojvodina

Post by Milan »

Imaćemo ozbiljniju analizu, ali bih se ja ukratko osvrnuo na nekoliko stvari.

Kao prvo, sudija očajan! Svirao je gomilu nepostojećih faulova za Jagodinu u duelima sa našim štoperima. Svirao penal, koji je bio na ivici kaznenog (po meni je faul bio, jer drvoseča nije ni pogledao loptu, već se zaleteo na Abua). Nije zatim svirao čist penal za nas. Nije poštovao prednost...

Iako je Mereba strelac i asistent, priznaćete da je bio očajan na ovoj utakmici. Posebno su me iznervirale dve nonšalantno izgubljene lopte u zadnjih 5 minuta, koje su nas mogle koštati 3 boda, samo da su Jagodinci malo ozbiljnije izveli te kontre.

Iznerviralo me je i to naše čuvanje rezultata! Mogu ja da razumem zadržavanje lopte kod auta, faula..., ali da imaš otvoren prostor za kontru (i to nekoliko puta) i ti se ukopaš u mestu, e to ne mogu da shvatim. Tovari bre boraniju!!!

Ono što me je najviše iznerviralo, to je potvrda da smo najnedisciplinovanija ekipa u ligi. Četiri žuta kartona, od kojih samo jedan nakon faula!!! A i taj faul Pavlovića je bio skroz nepotreban, tako da računam na sva četiri kao uzaludna. Sve je bilo nakon prigovora ili onog bespotrebnog zadržavanja Kataija. Na tome moramo poraditi, pa čak ii novčano kažnjavati igrače za takve kartone!

Da me neko ne shvati pogrešno, oduševljen sam pobedom i ne znam kako mi se policija nije pojavila na vratima, obzirom na moje divljačko urlikanje nakon drugog gola i kraja utakmice, ali opet sam celu utakmicu proveo u grču i nerviranju zbog stvari koje ne moraju da nam se dešavaju, a mi ih i dalje ponavljamo.

Da rezimiram, BRAVO MOMCI, GAZITE SVE REDOM, JER MI SMO VOJVODINA, A KO STE VI!!!!!!!!!


p.s. Pozdrav za sve koji su trebali da voze danas! :roll:
POŠTO OBRAZ ???!!!
User avatar
Passion
Posts: 1161
Joined: Thu May 07, 2009 7:08 pm
Location: 21114

Post by Passion »

За почетак је добро.Прво полувреме добро одрађено, друго солидно.Оно што ми се свиђа је то да су момци издржали притисак од 45ог до 60ог минута од стране домаћина,навијача и судије.Нису примили гол, шта више сасекли су их голом који нико није очекивао.Идемо даље, следећи бск!
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
ssnigd
Posts: 3439
Joined: Wed May 02, 2007 5:46 pm
Location: NS

Post by ssnigd »

Sudija kriminal, gde ih nalaze samo takve nesposobne i retardirane.
Penal cist ko suza, ako se malo bolje pogleda videce se da je ipak faul bio na samoj liniji, koja je sastavni deo 16m, stoga :arrow: PENAL :!:
Zasto su Lazetic i Brkic dobili kartone :?: Sta su to tacno rekli sudiji, da im ovaj dodeli po karton.
Lazetic poceo dobro, pritisak na protivnika, presing, pa onda ocaj Boziji, gubi lopte, nema snage da potrci, i na kraju ipak doprineo sigurnijoj igri. Mereba los, dosta izgubljenih lopti, ali opet njegovi potezi su resili tekmu. Tumba 8) 8) 8) :!: :!: :!: Treba reci i da nam je odbrana danas bila ocajna. Onakav glupav gol primiti je sramota. Izbacimo loptu u aut i ostajemo da lezimo na travi i kada su nam ga na frku izveli gol smo morali primiti. Steta jer smo taman drzali igru.
U proteklih brdo sezona smo redovno gubili prvo kolo u gostima, tako da momcima svaka cast na 3 velika boda, Kiza da ispravlja greske u igri koje su bile vidljive i ocigledne. Sledeci je BSK.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
User avatar
the Gari
Posts: 1126
Joined: Tue Feb 17, 2009 11:10 am
Location: Jawa Tengah
Contact:

Post by the Gari »

Zadovoljan!

Tri boda iz prve utakmice u polusezoni po snegu - bio bih zadovoljan i da su osvojeni na mnogo gadniji način i iz mnogo nesadržajnije igre.

PS Hvala svima na linkovima.
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
User avatar
kafe bagdad
Posts: 689
Joined: Fri Sep 25, 2009 7:32 pm
Location: The All England Lawn Tennis and Croquet Club

Post by kafe bagdad »

Prvo i pre svega izvinjavam se u ime ovih koji su trebali da voze, najvise odgovornosti snosim ja :!:

Cini mi se da opet promasujemo kolosalne sanse, Lazetic i Boske su morali da pogode iz one dve situacije. Jagodina uglavnom bezopasna, s tim sto je na momente imala neku jalovu inicijativu. Brkic, po meni, poprilicno kriv za primljeni gol, mada ne i jedini krivac. Tumbasevic ne sme da pocinje mec sa klupe, to je igrac za startnih 11.
User avatar
021
Posts: 860
Joined: Fri Jan 21, 2005 6:46 pm

Post by 021 »

Očajna postavka i vođenje od strane Milinkovića, i prava je sreća što smo pobedili. Opet Ilić u špicu, a Oumaru na krilu – potpuno neshvatljivo. Kao rezultat, naravno, Ilić nije dobio nijedan vazdušni duel, i potpuna pustoš u napadu. Prvih petnaestak minuta igrali smo dobro, ostalo je za zaborav. U više navrata odbrana je ispoljila nesigurnost, golu je prethodila velika greška Pavlovića i Ilića. Izmene opet pogrešne i zakasnele. Ako je neko trebao biti zamenjen, onda su to Lazetić, Mereba i Brana. Merebašvilijeva asistencija je za svaku pohvalu, kao i pogodak Ilića, ali ni jedan ni drugi nisu me baš impresionirali. Stevanović ponajbolji danas. Paše mu pozicija beka, u napadu je takođe bio vrlo zapažen, i nadam se da će u nastavku dobijati šansu koju zaslužuje. Protivnik uglavnom bezopasan. Posebno me nervira što smo, umesto da pokušamo metnuti treći, sa odugovlačenjem počeli otprilike u 83. minutu. Ako nešto u fudbalu ne podnosim, onda je to guženje ispred korner zastavice. Bilo je malo više izležavanja, te nepotrebnog raspravljanja sa sudijom – to su stvari koje treba eliminisati jednom za svagda. Pohvalio bih još i domaćine za odlično pripremljen teren.
User avatar
laki
Posts: 1974
Joined: Sun Dec 05, 2010 1:51 pm
Location: Podbara

Post by laki »

Kako volim ovo kritikovanje trenera. I to ne ono kao: ja mislim da je Milinkovic pogresio zbog toa i toga, vec: Milinkovic treba da ucede tog i tog a ne da mu igra taj i taj, treba da postavi takvu i takvu taktiku a ne tu koju je postavio, ocajno je uradio to i to.... A Zoki gazi bolje nego iko do sad u poslednjih dosta godina. Pretpostavljam da gospodin Milinkovic ne cita ovaj forum, ali ako cita zeleo bih da mu porucim da mu zelim da mu ide jos bolje nego do sad i da mu se zahvalim zbog onoga sto je sa ovim timom do sada uradio! Zoki majstore!
User avatar
igoork
Posts: 781
Joined: Tue Jul 21, 2009 11:09 pm
Location: Na brdovitom Balkanu

Post by igoork »

Upravo to Laki, ja bas smatram da su izmene odlicne ,moglo je samo malo ranije.
Mereba je tip igraca koji i kada je najgori moze jednim potezom u nasoj ligi da resi utakmicu.

To je i ucinio,Lazetic je na kraju svojim iskustvom ipak dosta doprineo.
Cak je poslao i par odlicnih lopti pred sam kraj,iako je isto tako u toku meca bezbroj izgubio...

Sve u svemu mozda me je Oumaru i najvise razocarao jel je inace bio dosta konstantan.
Da dodam da se slazem da dzaba njegova brzina kada nezna da prodje i da sutne ko covek.
Bolje onda da iskoristi skocnost i da igra u spicu...

Prva je utakmica ljudi polako,ne znam da li je neko gledao groblje paralelno oni su isto bili tuzni...

Pustite Milinkovica da radi posao, ako nista drugo zasluzio je poverenje!
Locked