I.S. 2010/11: 16. kolo JSL - Jagodina : Vojvodina
3 - Илић (Најопаснији нападач на утакмици)
2 - Трајковић (Најбољи у одбрани)
1 - Медојевић (Борбено и дрско), мада је и Тумбасевић могао добити овај бод....
У нормалним околностим ''Швили'' би за гол и асистенцију на текми без проблема био играч утакмице, али руку на срце он и Павловић су били најслабије тачке.
2 - Трајковић (Најбољи у одбрани)
1 - Медојевић (Борбено и дрско), мада је и Тумбасевић могао добити овај бод....
У нормалним околностим ''Швили'' би за гол и асистенцију на текми без проблема био играч утакмице, али руку на срце он и Павловић су били најслабије тачке.
1. Medojevic - motor ekipe svih 90 minuta, bez pada u toku igre, jednako dobar u oba pravca, pozitivno agresivan. Prototip buduceg kapitena.
2. Ilic - realizator, asistent, prodoran, stabilan. Pravo pojacanje.
3. Brkic - sve odbranio sa lakocom i uneo dodatnu sigurnost zadnjoj liniji koja je na momente delovala veoma nervozno (narocito primetno kod Mojsova, ceste nervozne reakcije i prigovori sudiji).
2. Ilic - realizator, asistent, prodoran, stabilan. Pravo pojacanje.
3. Brkic - sve odbranio sa lakocom i uneo dodatnu sigurnost zadnjoj liniji koja je na momente delovala veoma nervozno (narocito primetno kod Mojsova, ceste nervozne reakcije i prigovori sudiji).
...to mladost spiri u dahu kao secer u prahu sa bundevare...
2.Voja wrote:Veoma,veoma teska utakmica za glasanje.... Mislim da gotovo niko od igraca nije odigrao ceo mec u istom tempu,tako da ni sam ne znam kako podeliti glasove,a posto sam gledao ceo mec,moram ispostovati i ovu akciju![]()
1.Brana Ilic 3 boda - odmah da kazem,da nije igrao po mom ukusu,al je najduze bio pretnja po protivnika,i sto je najvaznije,odlucio je pobednika.Posebno mi se svidelo,sto je u onakvoj akciji,levicom smestio loptu iza golmana,jer da je on ili bilo koji drugi igrac u takvoj situaciji,namestao loptu na desnu,bila bi golmanova 100%.
!!
3.Trajković 1 bodAlan Ford wrote: Medojevic - motor ekipe svih 90 minuta, bez pada u toku igre, jednako dobar u oba pravca, pozitivno agresivan. Prototip buduceg kapitena.
Jako mi se sviđa kako igra štopera.Skočan, snažan, okretan, spretan.I danas je obavio lavovski deo posla u odbrani.
Što reče Voja, teška utakmica za glasanje, pa sam možda i oštetio neku drugu ,,trojku", koja bi se opravdano i zasluženo mogla izabrati za najbolju na ovoj utakmici.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
3 boda - Tumbasević - Neverovatan igrač! Toliko godina u Voši i svaki put ga treneri nekako sklanjaju iz te prve postave, ali kad god je gusto vade ga iz nekog rukava. Međutim, i pored svega toga kad god je na terenu ostavlja srce i dušu na njemu. Pokrenuo nas to je sigurno i začetnik je akcije kod našeg drugog gola! Svi spominu pas Merebe i realicaziju Ilića, ali do toga ne bi ni došlo da ovaj momak nije presekao taj napad popularnih Ćurana i prosledio je do svog kolege Merebe. Samo on nije tu stao, nego je do kraja ispratio taj naš napad, pa je deo odbrane Jagodine morao da obrati pažnju i na njega a ne samo da se svi stušte ka Iliću, ostavivši tako mogućnost Iliću i za eventualnu asistenciju. Svaka čast Tumba, ljudina u svakom pogledu.
2 boda - Ilić - Odlična kontrola lopte, mirnoća i fantastična realizacija gola koji nam je omogućio da nosimo sva tri boda iz Jagodine.
1 bod - Medojević - Prokletstvo svih igrača sredine terena, pogotovo onih malo defanzivnijih je u tome što se njihovo ogromno zalaganje, bezbroj pretrčanih kilometara i presečenih napada ne vidi kao učinak npr. jednog napadača. Gde je dovoljan jedan beg i pogodak čime je praktično on svoj posao odradio i sva je pažnja usmerena ka tom igraču. Meda juče zaslužio minimum ovaj 1 bod!
2 boda - Ilić - Odlična kontrola lopte, mirnoća i fantastična realizacija gola koji nam je omogućio da nosimo sva tri boda iz Jagodine.
1 bod - Medojević - Prokletstvo svih igrača sredine terena, pogotovo onih malo defanzivnijih je u tome što se njihovo ogromno zalaganje, bezbroj pretrčanih kilometara i presečenih napada ne vidi kao učinak npr. jednog napadača. Gde je dovoljan jedan beg i pogodak čime je praktično on svoj posao odradio i sva je pažnja usmerena ka tom igraču. Meda juče zaslužio minimum ovaj 1 bod!
Odlican odziv na prolecnoj premijeri, 43 clana foruma je glasalo, a najvise glasova su dodelili Brani Ilicu - cak 113 - dok su bodove zaradili jos i Meda i Janko (Meda osvojio "dvojku" za 1 glas) a u kombinaciji za bod je jos bio i Mereba.
Glasovi:
Ilic 113
Medojevic 39
Tumbasevic 38
Merebasvili 27
Umaru 15
Stevanovic 11
Trajkovic 9
Mojsov i Mitosevic po 2
Brkic i Lazetic po 1
Tabela:
1. Aboubakar Oumarou 22
2. Giorgi Merebashvili 19
3. Željko Brkić 12
4. Daniel Mojsov 10
5. Slobodan Medojević 9
6. Brana Ilić 8
7. Goran Smiljanić 5
8. Miroslav Vulićević 4
= Branislav Trajković 4
= Janko Tumbasević 4
= Yaw Antwi 4
= Miroslav Stevanović 4
13.Vuk Mitošević 2
= Nemanja Bilbija 2
15.Nikola Lazetić 1
Cestitke svima koji su zasluzili glasove, idemo dalje na redu je BSK!
Glasovi:
Ilic 113
Medojevic 39
Tumbasevic 38
Merebasvili 27
Umaru 15
Stevanovic 11
Trajkovic 9
Mojsov i Mitosevic po 2
Brkic i Lazetic po 1
Tabela:
1. Aboubakar Oumarou 22
2. Giorgi Merebashvili 19
3. Željko Brkić 12
4. Daniel Mojsov 10
5. Slobodan Medojević 9
6. Brana Ilić 8
7. Goran Smiljanić 5
8. Miroslav Vulićević 4
= Branislav Trajković 4
= Janko Tumbasević 4
= Yaw Antwi 4
= Miroslav Stevanović 4
13.Vuk Mitošević 2
= Nemanja Bilbija 2
15.Nikola Lazetić 1
Cestitke svima koji su zasluzili glasove, idemo dalje na redu je BSK!