Glupo mi je da glasam, nisam ništa video sem gola na TV.Imam utisak da i drugi glasaju bez nekog realnog osnova.
Mislim da ćemo tako nekome naneti neku gadnu nepravdu, recimo Stevanović je dobio osmicu u novinama a nije dobio do sada ni jedan glas.
Možda bi bilo najpoštenije ni ne uzeti u obzir ovo glasanje, mada će i na taj način biti naneta nepravda nekima ali je i to manja šteta nego davati glasove/čas izuzecima, ima i onih koji su bili u Ivanjici/ nekom ko ih nije ni zaslužio.
šumar wrote:Glupo mi je da glasam, nisam ništa video sem gola na TV.Imam utisak da i drugi glasaju bez nekog realnog osnova.
Mislim da ćemo tako nekome naneti neku gadnu nepravdu, recimo Stevanović je dobio osmicu u novinama a nije dobio do sada ni jedan glas.
Možda bi bilo najpoštenije ni ne uzeti u obzir ovo glasanje, mada će i na taj način biti naneta nepravda nekima ali je i to manja šteta nego davati glasove/čas izuzecima, ima i onih koji su bili u Ivanjici/ nekom ko ih nije ni zaslužio.
Pa dogovorili smo se vec da glasaju samo oni koji su gledali celu utakmicu, a posto ja nemam nacina da proveravam da li je neko stvarno bio u Ivanjici ili ne radimo na poverenje. Jedino u slucaju da neko da glasove igracima koji uopste nisu ucestvovali na utakmici (a bilo je takvih slucajeva) njih necu racunati.
Dakle, ako je glasalo vise od 5 onda se glasanje prihvata.
(Inace, mozete jos danas glasati ako ima kogod jos da nije!)