mihailov wrote:A sta da radim kad je odigrao i danas najbolje![]()
1.Abubakar
2.Mojsov
3.Tumbasevic
I.S 2010/11: 1/2 kup (1. utakmica) Sloboda - Vojvodina
Abu - nebeski letač - 3 boda - stvarno naj...
Mojsov - 2 boda - štoperi danas odlični, zbog gola dobija bod više od svog kolege iz poslednje linije
Trajko - 1 bod - kao i Mojsov odličan juče, požrtvovano, onako do kraja, čini mi se da je baš on lego pod onaj poslednji šut igrača Slobode.
Tumba, Meda, Laza sigurno zaslužuju bodove za prikazanu igru.
Samo nek bude što više ovakvih utakmica kad nemaš dovoljno bodova da ih podeliš svima za igru koju su prikazali i nema zime za nas.
Mojsov - 2 boda - štoperi danas odlični, zbog gola dobija bod više od svog kolege iz poslednje linije
Trajko - 1 bod - kao i Mojsov odličan juče, požrtvovano, onako do kraja, čini mi se da je baš on lego pod onaj poslednji šut igrača Slobode.
Tumba, Meda, Laza sigurno zaslužuju bodove za prikazanu igru.
Samo nek bude što više ovakvih utakmica kad nemaš dovoljno bodova da ih podeliš svima za igru koju su prikazali i nema zime za nas.
- magistar cho
Mene niko nije nesto posebno odusevio,ustvari... pogresno sam se izrazio.Niko nije posebno odskocio,to sam hteo reci!.Dopada mi je sto smo sve vise kolektiv.Licno mi onih nekoliko povezanih akcija (licili smo na Barsu u tim trenutcima),znaci vise mozda nego i sama pobeda.Svidja mi se,sto smo postali nepredvidivi,sto nikad ne znas ko ce ga "metiti"
Eto,nije islo Branu,ali dan su imali Mojsov,a sto da ne i Lazetic.Svidelo mi se sto Mereba udara iz svih pozicija,to mnogo volim kod igraca.Nikad nisi siguran kad ce "odapeti". Pavlovic je bio dobar,Vule isto... Mojsov,Trajkovic... Lazetic se,cini mi se najvise trudio od kako je u Vosi.Tumba,Oumaru... Katai,Meda... ma svi su davali neki odredjeni smek,i ja cu ovaj put preskociti glasanje.Samo cu dodati,da je ovo jos uvek daleko od idealnog... jos uvek se mnogo gresi... a pomalo me iskreno nervira Denis napast (Abu),sto lagano postaje padavicar.To ne volim kdo igraca.Ali nadam se da cemo i u tom segmentu napredovati...

Uf sto ne volim sto moram ovako brzo da pravim fajront posle glasanja ali sta cete kad igramo u paklenom tempu sreda-subota!
Jos jednom oglican odziv, glasao 51 forumas, za prvo mesto su se borili "Crna Gazela" Abu i Mojsov a za trece Katai i Tumbasevic, znacajan broj glasova dobili jos i Lazetic i Meda. Cak 8 igraca je dobilo glasove, sto (voleo bih da verujem da je tako) znaci da smo igrali kao TIM!
Glasovi:
Abubakar Umaru 115 (3 boda)
Danijel Mojsov 98 (2 boda)
Aleksandar Katai 36 (1 glas)
Janko Tumbasevic 24
Nikola Lazetic 14
Slobodan Medojevic 11
Branislav Trajkovic 6
Djordji Merebasvili 2
Tabela:
1. Aboubakar Oumarou 28
2. Giorgi Merebashvili 21
3. Daniel Mojsov 14
4. Željko Brkić 12
5. Brana Ilić 11
6. Slobodan Medojević 10
7. Goran Smiljanić 5
= Branislav Trajković 5
9. Miroslav Vulićević 4
= Janko Tumbasević 4
= Yaw Antwi 4
= Miroslav Stevanović 4
13.Vuk Mitošević 2
= Nemanja Bilbija 2
15.Nikola Lazetić 1
= Aleksandar Katai 1
Jos jednom oglican odziv, glasao 51 forumas, za prvo mesto su se borili "Crna Gazela" Abu i Mojsov a za trece Katai i Tumbasevic, znacajan broj glasova dobili jos i Lazetic i Meda. Cak 8 igraca je dobilo glasove, sto (voleo bih da verujem da je tako) znaci da smo igrali kao TIM!
Glasovi:
Abubakar Umaru 115 (3 boda)
Danijel Mojsov 98 (2 boda)
Aleksandar Katai 36 (1 glas)
Janko Tumbasevic 24
Nikola Lazetic 14
Slobodan Medojevic 11
Branislav Trajkovic 6
Djordji Merebasvili 2
Tabela:
1. Aboubakar Oumarou 28
2. Giorgi Merebashvili 21