Svaka cast na brzini... slike su odlicne,ali ova.....Minja wrote:Fotke sa utakmice postavljene u galeriju.

Mislio sam da sem Govedarice ovo niko ne moze ovako

I cist penal nam nije sviran u 60 tom minutu, al' nema veze...car jovan wrote:После десет година,први пут данас на западу.И не бих се сложио да је било 1500 људи,било је много више,али то нема везе у журналу ће писати 1500.Но добро,доста добра игра Воше иако је противник био катастрофалан,није лако пробити одбрамбени бедем од десет играча ко год да је.Фантастична партија Катаија,Абубакара,Митошевића,Меде и Вулета,али по мени играч утакмице је Јанко Тумбасевић.али пошто сте се сви фокусирали на утакмицу,и убедљиву победу,ја ћу неке друге ствари да поменем.Данашња утакмица је доказала да Војводина није клуб коме се било шта поклања,а нарочито не пенали.Ово данашње суђење је било катастрофа,поништен нам је чист гол,а свирани су тако смешни фаулови за Чукарички да је то било невероватно.Али то се могло очекивати с обзиром да су нам свирана три пенала у два кола,да се читава јавност подигне.Само незнам коме је то користило.
Jel može još malo jasnije ovaj deo sa Milinkovićem?FF89 wrote:Nisam te bas razume?DUB wrote:FF89 wrote: DA LI SE IKAKO TAJ MILINKOVIC MOZE SKINUTI SA "VLASTI"???
MISLIM ČEMU OVO VODI?!? DANAS IMAMO DOBAR TIM SUTRA CE NEKO RASPRODATI CEO TIM I UZETI PARE I STA SVE ISPOCETKA? PA LJUDI TAKO NE MOZE....
DA LI IMA NEKO PREDLOG STA UČINITI ILI CETE BITI KAO I VEĆINA SRBA(GLEDATI I ĆUTATI)![]()
![]()
![]()
Jasno sam objasnio u postu koji si citirao
...SVIMA!!!TomaNS wrote:Sudiju, nisam spominjao, ne jer ne smemo, vec zato sto ga cuvamo kao adut, kada naredni put zaskripi protiv Vose u tom smislu... a, zaskripacemo, svi znamo da to ide, serijskiBeogradjaaani....
Ovo mene ne iznenađuje (kao i Trajkovićevi skokovi), ali nisam znao da Tumbasović ovoliko skačeVoja wrote:Svaka cast na brzini... slike su odlicne,ali ova.....Minja wrote:Fotke sa utakmice postavljene u galeriju.
Mislio sam da sem Govedarice ovo niko ne moze ovako
Tomo,svaka cast,svaka tvoja recenica mnogo znaci za klub u ova teska vremena medijskog crveno-crnog mraka...TomaNS wrote:http://sportservis.pressonline.rs/wsw/i ... 1&ni=20530
Ima li zamerki na izvestaj? Ps - mislim da sam uvodnom recenicom zasluzio neko pivo?
"Iako bi neko konstatovao da je Vojvodina odličnom formom Oumarua dobila svog Tejga, Novosađani, upirući prstom u listu strelaca, tvrde da je situacija upravo obrnuta: Tejgo je beogradski Abubakar!"
Razbicemo taj mrak u potpunosti! Vec sam narucio ovima u centrali da nam ostave 4 prazne slobodno za sredinu maja, toliko zasluzuje pobednik kupaUNIT8 wrote:Tomo,svaka cast,svaka tvoja recenica mnogo znaci za klub u ova teska vremena medijskog crveno-crnog mraka...TomaNS wrote:http://sportservis.pressonline.rs/wsw/i ... 1&ni=20530
Ima li zamerki na izvestaj? Ps - mislim da sam uvodnom recenicom zasluzio neko pivo?
"Iako bi neko konstatovao da je Vojvodina odličnom formom Oumarua dobila svog Tejga, Novosađani, upirući prstom u listu strelaca, tvrde da je situacija upravo obrnuta: Tejgo je beogradski Abubakar!"
Da vam budem iskren ne navijam toliko dugo za Vojvodinu..kowalski wrote:DUB wrote:Jel može još malo jasnije ovaj deo sa Milinkovićem?FF89 wrote: Nisam te bas razume?
Jasno sam objasnio u postu koji si citirao
Hteo je da kaze Butorovic umesto Milinkovic, to jedino ima smisla po meni...
Abu, Abu, Abu, Abu!!!!