19. kolo: Vojvodina-Cukaricki 3:0

Locked

Vaze prognoze?

Poll ended at Thu Mar 24, 2011 1:24 pm

Pobeda Vojvodine se ne dovodi u pitanje!
54
95%
Iznenadjenje - Remi
1
2%
Katastrofa - Pobeda gostiju
2
4%

Total votes: 57

Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Minja wrote:Fotke sa utakmice postavljene u galeriju.
Svaka cast na brzini... slike su odlicne,ali ova.....

Image

Mislio sam da sem Govedarice ovo niko ne moze ovako 8)
Image
kinik

Post by kinik »

car jovan wrote:После десет година,први пут данас на западу.И не бих се сложио да је било 1500 људи,било је много више,али то нема везе у журналу ће писати 1500.Но добро,доста добра игра Воше иако је противник био катастрофалан,није лако пробити одбрамбени бедем од десет играча ко год да је.Фантастична партија Катаија,Абубакара,Митошевића,Меде и Вулета,али по мени играч утакмице је Јанко Тумбасевић.али пошто сте се сви фокусирали на утакмицу,и убедљиву победу,ја ћу неке друге ствари да поменем.Данашња утакмица је доказала да Војводина није клуб коме се било шта поклања,а нарочито не пенали.Ово данашње суђење је било катастрофа,поништен нам је чист гол,а свирани су тако смешни фаулови за Чукарички да је то било невероватно.Али то се могло очекивати с обзиром да су нам свирана три пенала у два кола,да се читава јавност подигне.Само незнам коме је то користило.
I cist penal nam nije sviran u 60 tom minutu, al' nema veze...
1966...1989...201x
DUB

Post by DUB »

FF89 wrote:
DUB wrote:
FF89 wrote: DA LI SE IKAKO TAJ MILINKOVIC MOZE SKINUTI SA "VLASTI"???
MISLIM ČEMU OVO VODI?!? DANAS IMAMO DOBAR TIM SUTRA CE NEKO RASPRODATI CEO TIM I UZETI PARE I STA SVE ISPOCETKA? PA LJUDI TAKO NE MOZE....
DA LI IMA NEKO PREDLOG STA UČINITI ILI CETE BITI KAO I VEĆINA SRBA(GLEDATI I ĆUTATI)
:shock: :?: :?: :?:
Nisam te bas razume?
Jasno sam objasnio u postu koji si citirao :!:
Jel može još malo jasnije ovaj deo sa Milinkovićem?
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
TomaNS

Post by TomaNS »

http://sportservis.pressonline.rs/wsw/i ... 1&ni=20530

Ima li zamerki na izvestaj? Ps - mislim da sam uvodnom recenicom zasluzio neko pivo? :)

"Iako bi neko konstatovao da je Vojvodina odličnom formom Oumarua dobila svog Tejga, Novosađani, upirući prstom u listu strelaca, tvrde da je situacija upravo obrnuta: Tejgo je beogradski Abubakar!"
TomaNS

Post by TomaNS »

Sudiju, nisam spominjao, ne jer ne smemo, vec zato sto ga cuvamo kao adut, kada naredni put zaskripi protiv Vose u tom smislu... a, zaskripacemo, svi znamo da to ide, serijski :) Beogradjaaani....
DUB

Post by DUB »

TomaNS wrote:Sudiju, nisam spominjao, ne jer ne smemo, vec zato sto ga cuvamo kao adut, kada naredni put zaskripi protiv Vose u tom smislu... a, zaskripacemo, svi znamo da to ide, serijski :) Beogradjaaani....
...SVIMA!!!

p.s. Svaka čast za tekst, samo nastavi tako!
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Turija

Post by Turija »

Voja wrote:

Image

Ovo mene ne iznenađuje (kao i Trajkovićevi skokovi), ali nisam znao da Tumbasović ovoliko skače
http://www.fkvojvodina.com/galerija.php ... tankom+3:0#

:hurray: :!:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
UNIT8

Post by UNIT8 »

TomaNS wrote:http://sportservis.pressonline.rs/wsw/i ... 1&ni=20530

Ima li zamerki na izvestaj? Ps - mislim da sam uvodnom recenicom zasluzio neko pivo? :)

"Iako bi neko konstatovao da je Vojvodina odličnom formom Oumarua dobila svog Tejga, Novosađani, upirući prstom u listu strelaca, tvrde da je situacija upravo obrnuta: Tejgo je beogradski Abubakar!"
Tomo,svaka cast,svaka tvoja recenica mnogo znaci za klub u ova teska vremena medijskog crveno-crnog mraka...
kowalski

Post by kowalski »

DUB wrote:
FF89 wrote:
DUB wrote: :shock: :?: :?: :?:
Nisam te bas razume?

Hteo je da kaze Butorovic umesto Milinkovic, to jedino ima smisla po meni...

Abu, Abu, Abu, Abu!!!! :yesss:
Image
ice

Post by ice »

Moglo je to i malo bolje da izgleda na terenu, ali vidi se da je klizav teren dosta omeo naše igrače.
Zadovoljan sam pobedom, na kraju je ona ispala i ubedljiva i to je dobro.
Ali nije se smeo desiti onaj mali pad početkom drugog poluvremena kada su gosti vezali 2-3 prekida (koje im je sudija idiot izmislio) i posle jednog je čak bilo i opasno.Šta bi bilo da smo tada primili gol?Gledali bi smo valjanje do kraja.Na kraju smo odlično odigrali, ali takav presing je morao da bude prisutan svih 90 minuta.
Mladi Stevanović je uneo živost u našu igru i ne treba se libiti to istaći kao i to da je Brana odigrao ispod svog nivoa.Ali verujem u Branu i da će biti onaj pravi kada to bude trebalo, u svakom slučaju trudi se i ne zeva na terenu kao određena persona koje danas nije bilo.
Dosta su se trudili i Pavlović i Vule i probijali po bokovima, ali valjda ih je težak teren omeo da upute više upotrebljivih centaršuteva.No, njih je i bilo, ali šta to vredi kada su gosti igrali SA 10 IGRAČA naguranih u svom kaznenom prostoru i samo jednim tu negde na ivici.Bio je to klasičan bunker gostiju i odvratno je posmatrati tako nešto.
Meda izvanredan na štoperskoj poziciji.Borben, skočan, voljan da uklizava, siguran kada se iznosi lopta, dobar u duelu, ma nemam nijednu zamerku.
Trajković maestralan.Mislim da je dobio skoro sve vazdušne duele, a presekao je par napada gostiju u nagoveštaju.Nekako u poslednje vreme je igra Trajkovića u senci one koju pruža Mojsov, po meni bez razloga jer su obojica odlični (sem donekle utakmice protiv BSK-a) .
Janko i Vuk veoma dobri, pokretljivi, njima je uz rame bio i Mereba koji je možda za nijansu bio slabiji jer mu nije baš sve polazilo za nogom.Što se tiče veznog reda, pa i bočnih igrača, zamerka ide zbog toga što se previše forsiralo odigravanje na prvu loptu, a to je bilo dosta teško uspešno izvesti na teškom terenu.Mislim da pojedinci ne treba da se plaše toga da malo povuku loptu napred kada mogu.
Opet sa druge strane, kada naši igrači imaju loptu u nogama, a protivnička odbrana je u potpunosti postavljena, onda se malo sporo oslobađaju iste.
Dakle, potrebno je naći neku sredinu između prevelikog zadržavanja lopte u nekim trenucima i njenog prebrzog oslobađanja.Možda pojedincima nedostaje malo bolji pregled igre, ali i to će se vremenom popraviti kako ekipa bude sve više uigranija.
Katai je izvanredno probijao po boku više puta, ali mu je zatajio šut i par puta je bio dosta traljav u otvorenim situacijama.Ali veoma dobra partija za Saleta.
Ilić se trudio, ali mu je nedostajao završni potez, međutim, on je veliki borac i uvek navlači na sebe nekoliko protivničkih igrača.
Stevanović je bio pravo osveženje, nešto slično kao i Katai u Lučanima i njegovom zaslugom je pao i onaj drugi gol.Samo neka tako nastavi.
Brka siguran na golu, ali realno posla je imao premalo.
O Abubakaru ne bih trošio previše reči, ono je već sasvim neka druga dimenzija fudbalske igre, bar za naše uslove.
Drago mi je što su i Bilbija i Novaković dobili šansu da zaigraju, bili su sasvim solidni za to kratko vreme.
Ne treba tražiti dlaku u jajetu, važna su osvojena 3 boda, ali igrači jednostavno moraju da se potrude da igru dignu na još viši nivo, a ne sumnjam da će to i uraditi.Još treba poraditi na boljem uigravanju ekipe, otklanjanju nekih nesporazuma koji se u igri javljaju, biti skoncentrisan u odbrani maksimalno i to je to.
Malo treba obratiti pažnju i na direktno izvođenje slobodnih udaraca kada se lopta nalazi po sredini, često nam se dešavaju takve situacije u našu korist, ali mi ne izvlačimo iz toga ono što bi smo trebali.
Milinković iz kola u kolo vuče dobre izmene, danas sam na stadionu baš konstatovao kod 1:0 da nam fali Čupa i već je Perović ustao da ga zove.

Mislim da je bilo više od 1500 ljudi, zapad je bio lepo popunjen, a verujem da je vreme uticalo da ne bude i više.I na tome moramo nastaviti da radimo svi mi.

Predstojeća pauza nam je dobrodošla, odigrali smo 5 utakmica za 2 nedelje i to ne lakih, taman da Milinković sklopi još neke delove mozaika u celinu.Brine me jedino naš veliki broj reprezentativaca (iako je to lepo naravno) , ali vidim da Mojsov nije pozvan, pa eto bar neke koristi od toga.
Last edited by ice on Sat Mar 19, 2011 9:11 pm, edited 1 time in total.
TomaNS

Post by TomaNS »

UNIT8 wrote:
TomaNS wrote:http://sportservis.pressonline.rs/wsw/i ... 1&ni=20530

Tomo,svaka cast,svaka tvoja recenica mnogo znaci za klub u ova teska vremena medijskog crveno-crnog mraka...
Razbicemo taj mrak u potpunosti! Vec sam narucio ovima u centrali da nam ostave 4 prazne slobodno za sredinu maja, toliko zasluzuje pobednik kupa :)
FF89

Post by FF89 »

kowalski wrote:
DUB wrote:
FF89 wrote: Nisam te bas razume?

Hteo je da kaze Butorovic umesto Milinkovic, to jedino ima smisla po meni...

Abu, Abu, Abu, Abu!!!! :yesss:
Da vam budem iskren ne navijam toliko dugo za Vojvodinu..
Tj. poslednje 2 godine bas pratim idem na utakmice i to..
Pre sam navijao, ali ono nisam pratio utakmice i to.
A i kako bih kada imam 16 godina mislim moje generacije nisu bile u tom fazonu da idu na utakmice sa 10 godina..
Uglavnom neko je rekao na forumu da ce sledece sezone neki iz kluba rasporadati ceo tim Buturovic/Milinkovic po meni je sve to isto..Vazno je da cim skupimo dobru ekipu neko je proda i uzme pare i ponovo ispocetka "kalimo" nove igrace kada lepo pocnu da igraju ponovo se prodaju i u krug?
PA DOKLE VIŠE?
Minja
Administrator

Post by Minja »

Voja wrote:

Image

To je Abuov pogodak za 1:0.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

http://www.mondo.rs/motion/play.php?vid=6111

Kako je samo sinhronizovano navijanje sa Tumbinim zakucavanjem,obratite paznju!!! Mozda ga je to i ponelo da onako zakuca!!!
Image
Milan

Post by Milan »

Posle cu mozda opsirnije, ali za sada samo- BRAVO VOSO!!!

Tumba definitivno igrac utakmice! Oslobodio se pritiska i sada stvarno pruza maestralne,zrele partije!
POŠTO OBRAZ ???!!!
Locked