ice wrote:Zaista bi na primer, pošto poštujem dosta tvoje mišljenje, voleo da te više vidim o temama vezanim za rad uprave, aktuelnu takmičarsku utakmicu, naše omladinske kategorije, šefa stručnog štaba.....
Pošto se konkretno ne slažeš sa mnogim pisanjima na forumu i uopšte delovanjem samog foruma, budi konkretan pa svojim delovanjem doprinesi da forum zablista.

Ice i ja,kao pas i macka...
Ice komentarisem samo ono o cemu mogu dati svoj sud.Sta ja mogu reci o radu uprave,o mladjim kategorijama,o sefu struke.... da imam sta,veruj mi,napisao bih... ovako,ostaje mi samo da uzivam citajuci vase komentare.
I nemoj mnogo da se ljutis... nabaci koji

,prija uz lepo vreme
Podbara... zasto mislis da sam ja uvek kontras,kad gotovo iza svakog mog posta ide bar jedan u kome pise "Tako je Vojo"
Sto se tice Brke,Stojkovica.... sve je pocelo tako sto sam postavio u generalni topic o fudbalu "odlican dan" koji je Stojkovic imao protiv Barse... i svi ste me odmah napali,i stvorili ko zna kakvu viziju o meni
Odbrane sa te utakmice su bile vrhunske i niko mi nemoze zabraniti da to istaknem.Posle normalno,po inerciji,morao sam se odupirati vasim prozivkama,tako da na kraju jos ispadoh nav... simpatizer Vojvodine koji ne voli Brkica
A ko vam je isekao Brkicevu odbranu u polufinalu kupa protiv Partizana i postavio je na forum!?

Mislim da je Brx najbolje odbrane imao u utakmici sa Jagodinom u NSu,ako se ne varam... sve ostalo... verujte mi... za mene prosek.Ok,ogradjujem se da ne prisustvujem utakmicama (znam da cete me odmah prozvati),ali ne gledam ja ni ostale golmane uzivo
Dalje,Turija rece da ne treba Mi da kritikujemo Brkica... sad cu opet ispasti kontras

,ali zasto bih ja kritikovao nekog drugog golmana u reprezentaciji!?Mene oni i ne zanimaju,mogu ih pohvaliti ako su bili dobri,ali ih sigurno necu kritikovati ako su bili losi,ali naseg coveka.... mislim da je sasvim ok,preneti mu utiske koje smo stekli na tribinama,ili ispred TVa (pogotovo kada smo u situaciji kad nam neko kao Brx dolazi i na forum.... ) sve sa zeljom,da od njega napravimo jos boljeg,kvalitetnijeg golmana.Zar je zaista toliko tesko u ovoj drzavi istrpeti kritiku na sopstveni racun!?
p.s.lele majkoooo.... kad sad udare replike