Trebalo bi krenuti ofanzivnije jer kup nije prvenstvo. Imali smo prednost od 2:1 u kupu pa smo mogli da igramo rastereceno. Ovo je utakmica koju bi morali da dobijemo da bismo nastavili trku za prvenstvo jer zvezda docekuje cuku(3 boda mogu da upisu odmah) a nkp ide u Suboticu. Bitna je jer nas posle ovog kola ocekuju 3 veoma teske utakmice. nkp, OFK gostovanje i Rad kod kuce "pauzu" imamo protiv hajduka kod kuce.
Po meni bi Katai opet bio resenje umesto Merebe jer ako je Mereba jos rovit mozda da ga uvede pola sata pred kraj da "oseti" loptu pred utakmicu sa nkp, u sredini ce nam faliti Meda sigurno ali bih voleo kada bi Tumba zaigrao umesto njega zanima me kakav bi "plejmejker" bio..
Ocekujem sa pobedom, velikim samopouzdanjem da idemo na derbi sa partizanom.
Ako ne idete na rostilj, setnju, izlet dodjite na Karadjordje
Last edited by madda fakka on Fri Apr 08, 2011 1:47 pm, edited 1 time in total.
Sutra je jos vaznija utakmica, nego u sredu!
Odlicna atmosfera u i oko tima, igraci igraju borbeno, motivisano i agresivno, lepo vreme, pa da vidim te Vojvodinase koji ce sada naci izgovor da ne dodju na stadion!
Pobedom ozbiljno konkurisemo za titulu i vrsimo jos veci pritisak na dva komunisticka bela medveda!
Ocekujem sigurnu pobedu, dobru podrsku sa svih tribina i gol/ove/ Ilica, koji ce "naplatiti" promasaje od srede!
Čuva se za utakmicu sa nkp sledećeg vikenda. Ako slučajno dobije karton neće imati prava da igra sledeću. Raduje dosta takav potez. Znači da se vrlo ozbiljno planira gaženje sledeće nedelje.
Sutra svi na stadion, sada je klubu potrebna podrška jača nego ikada!
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Čuva se za utakmicu sa nkp sledećeg vikenda. Ako slučajno dobije karton neće imati prava da igra sledeću. Raduje dosta takav potez. Znači da se vrlo ozbiljno planira gaženje sledeće nedelje.
Sutra svi na stadion, sada je klubu potrebna podrška jača nego ikada!
Ko ce nam faliti tj. ko nece moci da igra na utakmici protiv partizana od nasih a kod od njihovih igrača?
Mereba je spreman za sutra i vrlo verovatno da će igrati, osim ako Kiza proceni da možemo i bez njega dobiti utakmicu. Abu praktično spreman već za sutra, ali u klubu neće rizikovati i čuva se za Partizan. Ova utakmica nam je biti ili ne biti, nadam se da nećemo zakazati sada, kada smo već podigli toliku prašinu u medijima. Bilo bi neozbiljno.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
budababa wrote:Mereba je spreman za sutra i vrlo verovatno da će igrati, osim ako Kiza proceni da možemo i bez njega dobiti utakmicu. Abu praktično spreman već za sutra, ali u klubu neće rizikovati i čuva se za Partizan. Ova utakmica nam je biti ili ne biti, nadam se da nećemo zakazati sada, kada smo već podigli toliku prašinu u medijima. Bilo bi neozbiljno.
Ako je Abu spreman ja bih ga ubacio poslednjih 20-ak minuta čisto da ponovo oseti čar igre...
Bas me zanima kako ce izgledati vezni red bez Mede,Merebe i Tumbe. Sva sreca,po nas,da je u Slobodi stanje lose,tako da ipak ocekujem pobedu. Ne znam zasto,ali javlja mi se da ce Djura dati gol sutra
Pobeđujemo, šta vam je?! Ajmo sa više optimizma i dobre volje da dočekamo utakmicu. Nema razloga da strepimo toliko, nego da uživamo u ovome što smo čekali preko 10 godina. Bog vas mazo, pa da nam dolazi Barselona ne bi se ovako plasili. Igramo Finale Kupa, vodimo borbu za vrh tabele. Voša igra, bez ikakvih obaveza i rasterećeno, za razliku od onih koji su pod sve većim pritiskom, a igre nemaju. Objektivno smo trenutno daleko kvalitetniji tim od Slobode u svakom pogledu. Imamo pre svega boljeg trenera. Piskavcu je gotovo pred izlaznim vratima i možda mu je već uručena ostavka. Svi znamo šta to znači i kako deluje na ekipu koju predvodi takav trener. Imamo kvalitetnije igrače. Igraćemo sa dosta šarenijim sastavom, ali to je dobro, jer su ti igrači sigurno željni novog dokazivanja. Kad će, ako ne sada? Igramo na svom "Karađorđu". Lep i sunčan dan je najavljen za sutra. Ispunjeni su svi uslovi za trijunf!
Last edited by Zeljafcv on Fri Apr 08, 2011 3:36 pm, edited 1 time in total.
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!