Svaka cast Vojvodini.... Inace,ovo mi je prvi post..
Ja sam Dejan, zivim u Beogradu, ali rodom sam iz Prnjavora u RS (kod Banja Luke)... Odrastao sam uz Zvezdu jer je moj otac bio veliki Zvezdas, medjutim, kad smo se preselili u Banja Luku poceo sam da navijam za banjalucki Borac i time i za Vosu.. Tako da sam ustvari izrastao u Firmasa i veliki sam navijac Vose... I dalje postujem Zvezdu jer je moj tata i danas stalno na Marakani, ali uz Vojvodinu sam svim srcem i u Beogradu, tako da kad god nadjem vremena ja skoknem na Karadjordje. Zao mi je sto danas nisam stigao u NS zbog obaveza na faksu...Pozdarv svim Firmasima
Zamislite samo kada bi do kraja prvenstva sve utakmice dobili. Ja se iskreno nadam da ce Zvezda dobiti Partizan, a mi njih sve odreda. Vreme je da Vosa uzme duplu krunu.
Tacno tako Radoye, ovako treba da igra sampion, a mislim da mi to mozemo da budemo, ako ne ove onda sledece godine sigurno!
Pitanje je samo koliko ce uprava to shvatiti i zadrzati ovu ekipu na okupu! Ovi momci zlata vrede sa sve Milinkovicem, a titula bi im duplirala cenu!