Đumi, koliko ja vidim moraćeš spremiti još jedan poklon.Ovaj put za Prvu Damu na našem forumu.A, sad Ti vidi šta ćeš i kako ćeš (obećavamo javno -nema cinkarenja)... Nije Ti lako, trebaće nešto ,,markirano,, a ova ,,naša,, uprava samo dobro bleji...
Jedna dama ko sto forumaša. Ali, neka. Isplatiće se.Investiramo u Budućnost.Devojke će mnogo brže i efikasnije ubediti momke da već jednom postanu Novosađani.
Lepsi pol na forumu
E moj Dejane,volem i ja Vojvodinu,al cetir' su cetir'.... Anketu mozes uvek izvestiDejan wrote:Juce su mi bile cetiri drugarice...
Uradio sam malu anketu...
Za najprivlacnijeg fudbalera Vojvodine,prema njihovom veoma probirljivom ukusu,proglasen je Nino PekaricDrugi na listi je Milan Stepanov,a treci Sasa Popovic!
Titulu Mister sarma je poneo ko drugi do Kizita...
Iako je bilo samo njih cetiri verujem da je ovo neko realno stanje postu zaista imaju veoma visoke kriterijume...

Pa ja sam uvek ozbiljan,ali samo pokusavam tu ozbiljnost izreci u saljivom tonu!!!Djumi wrote:Mislio sam da cemo malo ozbiljnije razgovarati o ovoj temi ali dobro svako ima pravo da iskaze svoje misljenje![]()
p.s.Vojo! Kad igramo sa Dinamom
Djumi,sta da ti kazemo?Mislis da niko od nas ne bi voleo devojke i na stadionu ali i na forumu,ali.... nema ni nas muskih,a kamo li njih....
kako ih privuci?Nemam pojma!!!!

Dobro veče ja ću vam pomoćiVoja wrote:Pa ja sam uvek ozbiljan,ali samo pokusavam tu ozbiljnost izreci u saljivom tonu!!!Djumi wrote:Mislio sam da cemo malo ozbiljnije razgovarati o ovoj temi ali dobro svako ima pravo da iskaze svoje misljenje![]()
Djumi,sta da ti kazemo?Mislis da niko od nas ne bi voleo devojke i na stadionu ali i na forumu,ali.... nema ni nas muskih,a kamo li njih....
kako ih privuci?Nemam pojma!!!!

Ako imaš čuku,
ako imaš herca
kupi mi bundu od nerca
Ako imaš srca
ako imaš čuku
dijamntski prsten
stavi mi na ruku
Možemo mi i ozbiljno da razgovaramo, ne samo razgovaramo, već i preduzmemo nešto, samo tu treba angažovati i upravu i igrače. Ja, na žalost ne poznajem mnogo devojaka koje uopšte interesuje fudbal, a još manje onih koje navijaju za Vojvodinu.Djumi wrote:Mislio sam da cemo malo ozbiljnije razgovarati o ovoj temi ali dobro svako ima pravo da iskaze svoje misljenjeBondNS wrote:Nije problem Vojo, kad se budem vraćao sa terena, pokupiću nešto kod "kaćkog mosta", na moj račun.Voja wrote:Realista,a ne optimista!!!!
Jeeeedino... da platimo neku,da bude sa nama ovde![]()
![]()
Već smo imali akciju u kojoj su igrači odgovarali na pitanja navijača, nadam se da će se ta praksa nastaviti, ali to ne zavisi mnogo od nas.
Devojke na stadion dolaze da bi videle nekoga (igrač, navijač, trener

To je moje viđenje, a svima postavljam pitanje: Čime mi možemo privući lepši pol da nam se pridruži na forumu?
JEDNA STVAR MI NIJE JAZNA,ZASTO NASI KLUBOVI POSLUJU SA CIGANIMA KAD NIKAD NISTA NE ISPLACUJU,SVOJEVREMENO SU POSLALI UZICKU SLOBODU U DRUGU LIGU ZBOG TOGA,A I JAVOR NIJE NISTA BOLJE PROSAO...
Prosto k'o pasulj,u upravama im sede razni Scepanovici itd...
Prosto k'o pasulj,u upravama im sede razni Scepanovici itd...
Milan Djuricic
Ah,kad bi mladost znala,kad bi starost moglaTurija wrote:Đumi, koliko ja vidim moraćeš spremiti još jedan poklon.Ovaj put za Prvu Damu na našem forumu.A, sad Ti vidi šta ćeš i kako ćeš (obećavamo javno -nema cinkarenja)... Nije Ti lako, trebaće nešto ,,markirano,, a ova ,,naša,, uprava samo dobro bleji...
Jedna dama ko sto forumaša. Ali, neka. Isplatiće se.Investiramo u Budućnost.Devojke će mnogo brže i efikasnije ubediti momke da već jednom postanu Novosađani.

Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Milan Djuricic
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .