I.S 2010/11: 21. kolo JSL: Vojvodina - Sloboda

ice

Post by ice »

1.Pavlović-Jednostavno je baš on povukao ekipu kada nije išlo, a onaj skok pa centaršut pre prvog gola su plod velikog majstorstva i fanatične požrtvovanosti
2.Trajković-Osim na samom startu bio je veoma dobar u odbrani, a postigao je gol gde me je nakon toga posebno obradovao način proslave (baš ono što sam ga zamolio da obeća,izeš i žuti karton ionako će moći da igra na JNA) , tako da mu jednostavno moram dati poene, a često je bio za njih i zakinut
3.Lazetić-Zaista dobar danas, puno je pretrčao, lep gol je postigao, ali nije bio baš najbolji na početku utakmice i zato treće mesto
ssnigd

Post by ssnigd »

Trajkovic - 3 boda - odlicna partija, konacno da se upise i u prvenstvu, siguran u skoku, odlicno postavljanje u odbrani. Majstorski
Karan - 2 boda - pozrtvovan, borben, do kraja. Decko je odigrao koliko je mogao, i dalje ostaje ta nesigurnost sa loptom u nogama, no dobro. Lepo je znati da imas nekoga na klupi koji moze da zameni jednog od nasa dva stopera, ne bas takvim kvalitetom kakav imaju Trajko i Mojsov, ali opet korisno za ekipu.
Lazetic - 1 bod - konacno koristan za tim, lep gol koji nas je vratio u zivot. Vratio se u formu, pred partizane :wink: da igra svaku tekmu kao ovu i da ne sere po novinama o ciganiji kada god moze, totalno bi ga drugacije gledali.

Cestitke momcima i Milinkovicu :!:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Passion

Post by Passion »

ice wrote:1.Pavlović-Jednostavno je baš on povukao ekipu kada nije išlo, a onaj skok pa centaršut pre prvog gola su plod velikog majstorstva i fanatične požrtvovanosti
2.Trajković-Osim na samom startu bio je veoma dobar u odbrani, a postigao je gol gde me je nakon toga posebno obradovao način proslave (baš ono što sam ga zamolio da obeća,izeš i žuti karton ionako će moći da igra na JNA) , tako da mu jednostavno moram dati poene, a često je bio za njih i zakinut
3.Lazetić-Zaista dobar danas, puno je pretrčao, lep gol je postigao, ali nije bio baš najbolji na početku utakmice i zato treće mesto
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Milan

Post by Milan »

Turija wrote: 1.Tumbasović 3 boda

2.lazetić 2 boda

3.Trajković 1 bod
POŠTO OBRAZ ???!!!
magistar cho

Post by magistar cho »

SerbianDuke wrote:3 Trajkovic
2 Lazetic
1 Pavlovic
North will prevail...
Marcello

Post by Marcello »

3 Trajković
2 Lazetić
1 Novaković
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Mare

Post by Mare »

Lazetić - 3 boda - Mislim da dilema oko igrača ove utakmice ne bi trebala da postoji. Ovde ocenjujemo učinak na terenu, pa se time i ja vodim. Gol, asistencija kod drugog, puno odličnih proigravanja svojih saigrača... kao da polako diže formu, nek je natempira za finale kupa. I pored toga što sledeće kolo gostujemo kod istog protivnika, mislim da je finale utakmica sezone i menjao bi pobedu u sledećem kolu za pobedu u finalu.

Katai - 2 boda - Još jedna dobra partija naše mlade nade, potencijal zaista ogroman, pored postignutog gola, asistirao je kod trećeg, međutim bilo je tu još dobrih poteza, odličnih prodora i centaršuteva, inače ne znam da li ste primetili ali dečko koristi obe noge za šut i centaršut podjednako dobro, kao i Mereba.

Karan - 1 bod - Izuzetan napredak na svim nivoima, nema više onog naivnog zaletanja u igrača, sad puno više koristi glavu u igri nego pre kad se oslanjao samo na sirovu snagu koju poseduje. Uvek u pravo vreme na pravom mestu.

Ima još njih dosta koji su zaslužili makar po bod na ovoj utakmici, Tumba, Vule, Pavlović... i dodao bih Trajkovića, da nije onako lako ispao kod njihovog gola i da nije dobio onaj žuti karton. Dečko stvarno pokazuje veliku želju kad igra i vidi se da se iskreno raduje uspesima kluba, ali kartoni dobijeni na ovakav način mogu kasnije da nam se obiju o glavu, ovo ćemo mu oprostiti pošto je u pitanju prvevac. Inače je to zanimljivo da se svi igrači raduju onako iskreno, očigledno da je tim homogen i da predstavljaju pravu ekipu u svakom smislu.
Mg

Post by Mg »

3 Lazetic
2 Katai
1 Trajkovic
KDA

Post by KDA »

Boske 3
Lazetić 2
Katai 1
Friend

Post by Friend »

KDA wrote:Boske 3
Lazetić 2
Katai 1
mihailov

Post by mihailov »

1.Lazetic
2.Katai
3.Pavlovic
Napred Voso!
AntonioKasano

Post by AntonioKasano »

3 Лазетић
2 Трајковић
1 Катаи
Krle

Post by Krle »

3 Lazetić
2 Boske
1 Trajković
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
kafe bagdad

Post by kafe bagdad »

3 Lazetic
2 Trajkovic
1 Katai
Minja
Administrator

Post by Minja »

3 boda Katai (presekao akciju protivnika i poceo napad iz kojeg smo dali prvi gol, postigao drugi gol, izveo korner iz kojeg smo zaboli treci. Sta vise traziti od njega :)
2 boda Lazetic (efektan pogodak za mirnije drugo poluvreme, asistencija ulozen trud)
1 bod Novakovic (prodrmao Vojvodinu u drugom delu)
Last edited by Minja on Mon Apr 11, 2011 11:29 pm, edited 1 time in total.
Locked