3. kolo: Vojvodina-Rad 2:0
-
3. kolo: Vojvodina-Rad 2:0
mesto- Novi Sad
stadion-Karadjordje,Gradski, Vojvodina(kako ko voli)
vreme-17h
Najavljen TV prenos na RTS2
Vreme je da manekeni pokazu sta znaju!!!
stadion-Karadjordje,Gradski, Vojvodina(kako ko voli)
vreme-17h
Najavljen TV prenos na RTS2
Vreme je da manekeni pokazu sta znaju!!!
Last edited by Stara Garda on Fri Aug 19, 2005 12:26 am, edited 1 time in total.
-
-
Preuzeto sa sajta Rada...
U RADU SVESNI DA SU DOSPELI U VRLO NEZAVIDNU POZICIJU
UBIŠE NAS PREKIDI
U malom gradskom derbiju Zemun je bio spretniji i srećniji, odneo je tri boda sa Banjice. U ovoj utakmici praktično ponovila se situacija iz duela RADA i OFK Beograda. Oba puta odlučio je prekid, nesnalaženje, bolje reći zbunjenost i neodlučnost odbrane „građevinara“. Dve kardinalne greške u dve utakmice – koštale su RAD dva poraza za glavobolju.
- Imamo igrače sa izuzetnim fizičkim predispozicijama, visinom koja bi trebalo da odnese prevlast u kaznenom prostoru. Nažalost, u dve utakmice, na Karaburmi i Banjici, tu prednost nismo iskoristili. Primili smo dva gola, ponovila se situacija u kojoj nismo znali ni umeli da povratimo samopouzdanje i porazi su bili neminovni – reci su Čedomira Đoinčevica, šefa stručnog štaba RADA.
- Sa Zemunom ste „izmešali“ sastav, u startnoj postavi su bili Sretenović, Pavlović, Stojković, prvi put Urumov...
- Računali smo sa ovakvom postavom možemo do pobede. Nije išlo. Sa tri sveža fudbalera: Rusmirom, Sikimićem i Ljubinkovićem, kada smo tražili izjednačenje i eventualnu pobedu, nismo uspevali da razbijemo cvrstu odbranu Zemuna. Imamo problema, uz slabosti kod prekida, ne uspevamo da u napadu učinimo nešto ozbiljnije i konkretnije.
- Na startu dva poraza, nije baš ugodna situacija?
- Mnogo je novih igrača i promenjenih mesta u ekipi. Kasnije smo počeli i pripreme, zbog dužeg drugoligaškog kalendara. Ipak, nadam se da smo iz ova dva poraza izvukli pouke. Već u Novom Sadu biće druga slika. Izaći ćemo iz krize.
Ranko Stojic finansijer Rada je rekao da ce traziti odgovornost svih ljudi iz kluba za dva vezana poraza i jos dodao "moj novac mora da se postuje"!
Da li mozda mozemo doci do gola iz prekida,iako imamo visoke igrace nismo se cesto koristili ovim oruzijem...
Mislim da ce biti jedna tvrda utakmica sa malo sansi,ni jedna ekipa ne sme dozvoliti da po treci put izgubi mada nama remi gotovo nista ne znaci!Samo pobeda dolazi u obzir!
U RADU SVESNI DA SU DOSPELI U VRLO NEZAVIDNU POZICIJU
UBIŠE NAS PREKIDI
U malom gradskom derbiju Zemun je bio spretniji i srećniji, odneo je tri boda sa Banjice. U ovoj utakmici praktično ponovila se situacija iz duela RADA i OFK Beograda. Oba puta odlučio je prekid, nesnalaženje, bolje reći zbunjenost i neodlučnost odbrane „građevinara“. Dve kardinalne greške u dve utakmice – koštale su RAD dva poraza za glavobolju.
- Imamo igrače sa izuzetnim fizičkim predispozicijama, visinom koja bi trebalo da odnese prevlast u kaznenom prostoru. Nažalost, u dve utakmice, na Karaburmi i Banjici, tu prednost nismo iskoristili. Primili smo dva gola, ponovila se situacija u kojoj nismo znali ni umeli da povratimo samopouzdanje i porazi su bili neminovni – reci su Čedomira Đoinčevica, šefa stručnog štaba RADA.
- Sa Zemunom ste „izmešali“ sastav, u startnoj postavi su bili Sretenović, Pavlović, Stojković, prvi put Urumov...
- Računali smo sa ovakvom postavom možemo do pobede. Nije išlo. Sa tri sveža fudbalera: Rusmirom, Sikimićem i Ljubinkovićem, kada smo tražili izjednačenje i eventualnu pobedu, nismo uspevali da razbijemo cvrstu odbranu Zemuna. Imamo problema, uz slabosti kod prekida, ne uspevamo da u napadu učinimo nešto ozbiljnije i konkretnije.
- Na startu dva poraza, nije baš ugodna situacija?
- Mnogo je novih igrača i promenjenih mesta u ekipi. Kasnije smo počeli i pripreme, zbog dužeg drugoligaškog kalendara. Ipak, nadam se da smo iz ova dva poraza izvukli pouke. Već u Novom Sadu biće druga slika. Izaći ćemo iz krize.
Ranko Stojic finansijer Rada je rekao da ce traziti odgovornost svih ljudi iz kluba za dva vezana poraza i jos dodao "moj novac mora da se postuje"!
Da li mozda mozemo doci do gola iz prekida,iako imamo visoke igrace nismo se cesto koristili ovim oruzijem...
Mislim da ce biti jedna tvrda utakmica sa malo sansi,ni jedna ekipa ne sme dozvoliti da po treci put izgubi mada nama remi gotovo nista ne znaci!Samo pobeda dolazi u obzir!
Slažem se u potpunosti, sa nadanjem da oni neće dati gol, pošto ga mi sigurno nećemo dati. Još jednom, kao i protiv Budućnosti nadam se rezultatu 0:0.novo naselje wrote:Ocekujem da cemo gledati jednu od najdosadnijih utakmica ikad
JEDNA STVAR MI NIJE JAZNA,ZASTO NASI KLUBOVI POSLUJU SA CIGANIMA KAD NIKAD NISTA NE ISPLACUJU,SVOJEVREMENO SU POSLALI UZICKU SLOBODU U DRUGU LIGU ZBOG TOGA,A I JAVOR NIJE NISTA BOLJE PROSAO...
Prosto k'o pasulj,u upravama im sede razni Scepanovici itd...
Prosto k'o pasulj,u upravama im sede razni Scepanovici itd...
Gledam na TV Apolo izvestaj sa treninga Vojvodine, i nastup igraca mi bas nesto i ne uliva poverenje. Sve u stilu: "probacemo, videcemo, nadamo se, ..." Cak je i Stepi u prvoj recenici rekao da je Vosa favorit u utakmici koja sledi, a odmah zatim spustio loptu i izgledalo mi je kao da trazi alibi za eventualni neuspeh (promena trenera u nezgodnom trenutku, Radu su takodje potrebni bodovi, i slicno). Ostaje im da me sutra na terenu demantuju, a nama je sve osim pobede ravno katastrofi, jer tri kola su vec 10% prvenstva. Mislite o tome!
sa sos-a...
Vojvodina – Rad
U Novom Sadu na programu je utakmica u kojoj će snage odmeriti dva tima sa identičnim skorom u prva dva kola. Nula bodova, nula postignutih golova i 2 primljena. To znači da će ovo biti meč u kome će oba tima tražiti rehabilitaciju za prva dva neuspeha.
Novosađani su posle odbijanja Kosanovića i Pavkovića ipak pronašli rešenje za prvog trenera tima. Klub će umesto Milana Đuričića, koji je smenjen zbog slabih rezultata, ubuduće voditi Zoran Marić. Radi se o čoveku koji je svojevremeno radio u španiji, mlađim kategorijama Vojvodine i kao prvi trener Novog Sada. U ovoj utakmici sve osim pobede, za domaći tim biće neuspeh.
Za građevinare utakmica u Novom Sadu je najvažnija u dosadašnjem delu sezone. Neuspesi u prva dva kola opominju povratnika u društvo najboljih, pred nastavak sezone. Veliki problem Gradjevinara jeste efikasnost tima, jer i posle dve utakmica Mitrovića, Gluščevića i sikimića još uvek nema na listi golgetera u ovoj sezoni.
U Novom Sadu jurišaće na sva tri boda, jer samona taj način mogu delimično da nadoknade izgubljeno u duelima protiv romantičara i zemunaca.
Nisam znao da nas je i Kosanovic odbio

Vojvodina – Rad
U Novom Sadu na programu je utakmica u kojoj će snage odmeriti dva tima sa identičnim skorom u prva dva kola. Nula bodova, nula postignutih golova i 2 primljena. To znači da će ovo biti meč u kome će oba tima tražiti rehabilitaciju za prva dva neuspeha.
Novosađani su posle odbijanja Kosanovića i Pavkovića ipak pronašli rešenje za prvog trenera tima. Klub će umesto Milana Đuričića, koji je smenjen zbog slabih rezultata, ubuduće voditi Zoran Marić. Radi se o čoveku koji je svojevremeno radio u španiji, mlađim kategorijama Vojvodine i kao prvi trener Novog Sada. U ovoj utakmici sve osim pobede, za domaći tim biće neuspeh.
Za građevinare utakmica u Novom Sadu je najvažnija u dosadašnjem delu sezone. Neuspesi u prva dva kola opominju povratnika u društvo najboljih, pred nastavak sezone. Veliki problem Gradjevinara jeste efikasnost tima, jer i posle dve utakmica Mitrovića, Gluščevića i sikimića još uvek nema na listi golgetera u ovoj sezoni.
U Novom Sadu jurišaće na sva tri boda, jer samona taj način mogu delimično da nadoknade izgubljeno u duelima protiv romantičara i zemunaca.
Nisam znao da nas je i Kosanovic odbio

Tu lezi sustina problema. Sve dok nasi igraci ne budu imalo pobednicki mentalitet i razmisljali kao pobednik - dotle ce sve biti tako kako jeste (kod kuce kao igramo da pobedimo, a na strani da primimo sto manje golova). Bez obzira na ime protivnika, uvek treba ici na pobedu. Danas ako ne istrcavaju na teren da pobede, bolje da i ne igraju utakmicu, moze neko da se povredi... Razumem ja donekle da imaju strah da kazu: "Pobedicemo!", a to se ne desi. Zbog toga ce uvek i ostati mediokriteti i luzeri. Karakter jednog tima se gradi, ne sme kapiten (ko god da je) da bude pesimista i da razmislja defetisticki. To ubija zelju za pobedom.budababa wrote:Gledam na TV Apolo izvestaj sa treninga Vojvodine, i nastup igraca mi bas nesto i ne uliva poverenje. Sve u stilu: "probacemo, videcemo, nadamo se, ..." Cak je i Stepi u prvoj recenici rekao da je Vosa favorit u utakmici koja sledi, a odmah zatim spustio loptu i izgledalo mi je kao da trazi alibi za eventualni neuspeh (promena trenera u nezgodnom trenutku, Radu su takodje potrebni bodovi, i slicno). Ostaje im da me sutra na terenu demantuju, a nama je sve osim pobede ravno katastrofi, jer tri kola su vec 10% prvenstva. Mislite o tome!
Jednom je neko rekao: Ko hoce - taj ce naci put, a ko nece - taj ce naci opravdanje!
Danas samo pobeda dolazi u obzir!
You'll never walk alone!
Prva postava:
Todic,Nastic,Lazarevic,Stepanov,Kizito,Mandic,Kacar,Dobric,Pavlovic,Jovanovic,Vukelja!
Izasli vec u 20 minutu Nastic-Djuric,Pavlovic,Dundjerski!
Poceli smo zaista ocajno utakmicu Rad je kontrolisao utakmicu sa par izglednih sansi,ali Todic je bio nesavladiv!
Iznaenadna polukotra posle jednog preciznog centarsuta Vukelja "hvata" na volej i postize veom efektan pogodak koji je proslavio trcanjem i pozdravljanjem sa Firmasima
Todic,Nastic,Lazarevic,Stepanov,Kizito,Mandic,Kacar,Dobric,Pavlovic,Jovanovic,Vukelja!
Izasli vec u 20 minutu Nastic-Djuric,Pavlovic,Dundjerski!
Poceli smo zaista ocajno utakmicu Rad je kontrolisao utakmicu sa par izglednih sansi,ali Todic je bio nesavladiv!
Iznaenadna polukotra posle jednog preciznog centarsuta Vukelja "hvata" na volej i postize veom efektan pogodak koji je proslavio trcanjem i pozdravljanjem sa Firmasima