Kup Srbije - sezona 2010/11
- madda fakka
- madda fakka
Jednom sam ja umesto tri drugara uzimao za gostovanje karte pa je bio dovoljan br licne karte da im izdiktiram.. Ako se promenilo ne znam...Stexman wrote:Ja sam prekjuce polepio po selu obavestenje za sve koji zele da idu da mi se jave, da se skupimo i dodjemo zajedno! A i zbog broja koliko ce nas ici.
E sad, verovatno cu ja dolaziti u NS da prijavim sve te silne(nadam se) ljude pa mi onaj deo sa licnim kartama nije bas najjasniji?
Jel to znaci da svi oni moraju doci u NS da bi se prijavili?
I Bog je Slaninar...
Ovo što je najavljeno na papiru, mora se priznati, bajkovito zvuči. Nadam se da će ljudi iz kluba sve to sprovesti u delo kako valja i dolikuje tradiciji našeg kluba. Nesmemo se zadovoljavati prosekom i polovičnim ispunjavanjem zadatih ciljeva. Do finala nemamo ni dve cele nedelje, tako da punom parom treba krenuti u animiranje svih stanovnika Novog Sada i Vojvodine!!!
A u vazduhu miriše na pravu invaziju...
A u vazduhu miriše na pravu invaziju...
POŠTO OBRAZ ???!!!
- kafe bagdad
Za ovo bi morao biti dostupan od 0-24h.madda fakka wrote:Broj je dostupan samo u vreme rada FIRMA shop-atorrente wrote:ovaj broj je non stop nedostupan!!!
Ima ljudi koji ne znaju za radno vreme šopa i vrlo je verovatno da će takvi nazvati par puta, broj će biti nedostupan i odustaće misleći da ih neko z......a.
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
- Red Marquis
- Moderator
Pretera ga. Šta, treba neko da dežura u 5 ujutru, ako nekog tad zasvrbi da će da ide?DUB wrote: Za ovo bi morao biti dostupan od 0-24h.
A što se tiče navodno ranog kretanja buseva, valjda je najvažnije da dođemo na vreme? I ja bih da krenemo u 6, da me niko ne zadržava i voda kroz Srem, Banat i Bačku, ali znamo šta nam sledi...
Io odio Belgrado
Ok, hvala za info. Znaci da niko bez licne karte ne moze da ide!? To je bas bezveze!madda fakka wrote:Jednom sam ja umesto tri drugara uzimao za gostovanje karte pa je bio dovoljan br licne karte da im izdiktiram.. Ako se promenilo ne znam...Stexman wrote:Ja sam prekjuce polepio po selu obavestenje za sve koji zele da idu da mi se jave, da se skupimo i dodjemo zajedno! A i zbog broja koliko ce nas ici.
E sad, verovatno cu ja dolaziti u NS da prijavim sve te silne(nadam se) ljude pa mi onaj deo sa licnim kartama nije bas najjasniji?
Jel to znaci da svi oni moraju doci u NS da bi se prijavili?
BITNO JE DA IMAS NEKI DOKUMENT, TO NE MORA BITI LICNA KARTA !Stexman wrote: Ok, hvala za info. Znaci da niko bez licne karte ne moze da ide!? To je bas bezveze!
Ovo je veoma vazno kako se ne bi sirile dezinformacije !
Znaci da sumiramo, sve dolazi u obzir od mesecne za bus do djacke knjizice...

U Novom Sadu ima klub kojem se svi divimo !
Nešto se sad prisećam odlaska na finale kupa prošle godine. Bila je i tada varijanta kao ko ima godišnju kartu za zapad i istok ima besplatan prevoz busom, a na kraju nije bilo ništa od tih buseva. Firma je išla vozom...
Ovo mi deluje dosta ozbiljnije, samo da i rezultat bude pozitivan za nas
SAMO NAPRED VOJVODINA!!!
Ovo mi deluje dosta ozbiljnije, samo da i rezultat bude pozitivan za nas

SAMO NAPRED VOJVODINA!!!
UH!
- Ultra slanina