Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
ice

Post by ice »

Opet se vraćamo na onu priču da je baš Milinković zadržao u timu Stevanovića i nije ga pustio na novu pozajmicu.I danas mu se to vratilo i to na najbolji način.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Mare

Post by Mare »

http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 41434.html
Trener Vojvodine kaže da je poraz na "Karaburmi" slab dan njegovog tima, a sudeći po nekim izjavama nema baš neko mišljenje o kolegi...

Milinković je poraz ocenio kao slučajnost.

"Desilo se, nesrećno smo primili gol, pogrešio je naš najstandardniji igrač Vulićević. Bodrio sam momke posle meča, imamo pravo na slab dan. Titula nam nije bila imperativ, a to što neki likuju stvar je sportske kulture", kaže Milinković.

Ostalo je dosta neizgovorenog u vazduhu, a čini se da odnosi sa trenerom domaćih Đurđevićem nisu baš na visokom nivou.

Trener OFK Beograda je predvideo pobedu svog tima.

"Fasciniran sam njegovim planom igre koji se graniči sa genijalnošću. Neću da polemišem sa kolegama jer bih mu tako samo dao na značaju", ironičan je Milinković.
Izgleda da je počeo medijski pritisak pred finale kupa, od jednom se pojavljuje vest da nas Mrđa tuži, pa Milinković se kao prepucava po novinama sa kolegama... šta je sledeće?
U ovakvim situacijama trebali bi se maksimalno zaštiti igrači i trener, tu je Panta da daje izjave. Ovde sad uprava (Bata) stupa na scenu, znači odrediti do finala ljude u klubu kojima je dozvoljeno da daju izjave, ostale izolovati od toga. Ne smemo dozvoliti da nas ovakvim sitnim provokacijama destabilizuju. Verovatno ima nekih problema oko isplate Mrđi, samo ne verujem da se to sad eto slučajno pred finale kupa iznosi u javnost. Strašno je što se sve češće tužakamo sa bivšim igračima ili se po novinama provlačimo kao loše platiše.
torrente

Post by torrente »

zato treba konacno osvojiti taj je..ni kup,pozvati na tu tekmu sve bivše igrače; Krasića, Mrdju, Jovanovića, Kačara, Stojaka (koji ih je trpo nemilice i uvek) itd... i proslaviti i zapušiti im usta jednom za uvek. I nek sisaju motku :lol:
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Sjajna beseda Milinkovića (by TomaNS) za današnji Press. Pročitajte na Sajtu...Svaka mu čast!
mihailov

Post by mihailov »

Auuuu, sad malo listam ovu temu, tamo oko 139,140. stranice...pogledajte nase komentare vezane za imenovanje Milinkovica za sefa strucnog staba :lol: :oops:
Napred Voso!
Anakin Skywalker

Post by Anakin Skywalker »

mihailov wrote:Auuuu, sad malo listam ovu temu, tamo oko 139,140. stranice...pogledajte nase komentare vezane za imenovanje Milinkovica za sefa strucnog staba :lol: :oops:
joooj strahote :D

neko je napisao da će biti smenjen posle dva poraza jel to sad? :wink:
od Ratka Svilara do Vuka Mitoševića sve je to Vojvodina koju pamtim i volim.
ice

Post by ice »

Dati Kizi Milinkoviću da potpiše doživotni ugovor sa klubom, mi drugog trenera ne treba da tražimo nigde, niti ćemo boljeg naći.Kiza je jedan od nas!
I večeras je pokazao ko je i šta je i naklon do poda.
A ponovo je napravio odličnne izmene, Katai i Mereba su kidali i pravili haos u redovima tuđmanovaca, ali džaba kada je tu bio ustaša veselinović, njihov dvanaesti igrač.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
King

Post by King »

Ma Kizo beži odavde glavom bez obzira,beži iz ove lige što pre!!!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

King wrote:Ma Kizo beži odavde glavom bez obzira,beži iz ove lige što pre!!!
I svi mi sa njim...
Io odio Belgrado
njaks

Post by njaks »

Red Marquis wrote:
King wrote:Ma Kizo beži odavde glavom bez obzira,beži iz ove lige što pre!!!
I svi mi sa njim...
:!:
Marcello

Post by Marcello »

Bože, kako sam bio tužan sinoć, u momentu, kad su igrači i Kiza došli da nas pozdrave...Tako veliki gospodin - a, tako žestoko potresen, razočaran, ljut, kao i svi mi; a zadržao je nivo, i on, i igrači! Vidi se njegovih ruku delo, kad je u pitanju vaspitanje naših zlatnih momaka! Neki od nas, navijača, su ipak, malo dali sebi oduška, lomeći stolice (što osuđujem!).

Njih treba da čuvamo, mi - navijači! Evo, ja ću poturiti svoja leđa uvek, kad nas predstavljaju tako divni ljudi! Sinoć, kad su došli do naše tribine, ta deca (od mene su dosta mlađi) su bukvalno tražili utehu od nas, jedva suzdržavajući suze i bes! Mi smo njihova garda!!!

KAKO SAM, SAMO, PONOSAN NA NJIH!!!
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
the Gari

Post by the Gari »

Bravo, Marcello!
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

U ponedeljak, kako sam Milinković reče na današnjoj konferenciji, uslediće pregovori između njega i FKV o nastavku saradnje. Dodao je da je On sam za to "kriv", jer je insistirao da se to desi po završetku sezone.

Probaću da citiram šta je po tom pitanju rekao:

"Moja želja postoji, a znam da postoji i sa druge strane. Teško mi je da sebe trenutno i vidim negde drugde van klupe FKV. Ali ne bih o ishodu pregovora... Svakako jedno obećavam - PRVO ĆU PREGOVARATI SA VOJVODINOM"!

Gospodin na klupi gospodskog Kluba!!! To je jedina misija koju Uprava treba da "obavi" u ponedeljak i da učini sve, da Milinković nastavi svoj pobedonosni put sa FKV i naredne sezone!!! Tu, mi navijači FKV, nemamo niti jednu dilemu...
djape_ns

Post by djape_ns »

djape_ns wrote:Tema je treneri, al dobro...

Mislim da bi nase najvece pojacanje bilo, da s' Milinkovicem produzimo ugovor.
Bar jednom kad bi uprava htela da PLATI trenera koliko vredi :wink:

Samo cu kopirati svoj post iz 20.marta ove godine!

p.s. Meni bi bilo mucno da gledam Vojvodinu bez ovog coveka i u Evropi i u narednih nekoliko sezona.
U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!
slanobarac

Post by slanobarac »

Nadam se da je uprava doživela svoj "vrhunac" onim sramnim zajedničkim saopštenjem. Silno bi voleo da Kiza ostane.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Post Reply