26. kolo: Borac-Vojvodina 1:1
- madda fakka
- Red Marquis
- Moderator
- One and only
Slažem se.Red Marquis wrote:Igrala su naša deca, odmarali smo igrače, nismo izgubili. A i cigani nisu dobili, pa smo u igri i za to drugo mesto i dalje.
Ja bih rekao da je ovo bio zadovoljavajuć dan...
Zadovoljavajuća uvertira za Finale kupa, a za drugo mesto, već svakako, moramo pobediti Zvezdu u Novom Sadu, bez obzira da li smo na bod ili tri iza nje ( a i ima još podosta da se igra do te utakmice).
Naši mladi igrači su uspešno po(d)neli teret važne utakmice, osetili odgovornost, kao i ,,barut" na vrućem gostujućem terenu, a istovremeno se ozbiljno nametnuli struci i navijačima.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Grof Žekula
- Administrator
- madda fakka
-
- madda fakka
- Uvek sa tobom
Evo i ja da nešto napišem. Sad stigao iz Čačka (preko Zlatibora
).
Elem, sastav za mene prilično iznenađujuć. Moram priznati da pola igrača nisam ni prepoznao (a i kako bih
). Utakmica većim delom izjednačena, tako da je 1:1 i najrealniji rezultat po viđenom. Kao što sam glasao, mislim da je naš najbolji igrač juče bio Medojević, što sam najbolje video u drugom poluvremenu (ako ništa, naš gol nam je tada bio bliže tribini). Dečko je igrao sredinu skoro pa perfektno, u odbrani bio odličan. Prekinuo nekoliko dobrih napada Čačana. Pajović, za mene prijatno iznenađenje. Dečko deluje sigurno (možda čak i sigurnije od Brkića, ali to će već vreme pokazati). Imao sreće u jednoj situaciji, kada ga je predriblao igrač Borca i promašio prazan gol. Nisam najbolje video ko je pogrešio kod gola Čačana, u prvi mah mi se učinilo Novaković, ali nisam siguran. Katai bez potrebe dobio žuti karton (imali smo osećaj da je sudija jedva čekao da mu ga pokaže), inače sasvim solidan. Boske, odigrao, po mom mišljenju očajno. Izgleda da su oni "trojke" na forumu loše uticale na njega. Procenat tačnih dodavanja, koliko sam ja video, dramatično malo. Jao bezopasan. Mereba, što bi rekli "nit smrdi, nit miriše". Ađuru, sasvim solidan. Mitošević dobar, kao i Boba Novaković... Jedna čudna sitaucija je bila u prvom poluvremenu, kada smo imali indirekt. Svi smo već videli siguran gol, ali lopta se dodaje Kataiju, koji je ni ne očekuje. Ni mi na tribini nismo očekivali da lopta dođe njemu, jer je bilo igrača koji su bili u mnogo boljoj poziciji od njega. Totalno nerazuman potez. Čak i posle toga Kataji odgovara nešto u stilu "što meni?"...
2 stvari koje su mi "zapale za oko":
1. Izuzetno mali broj navijača Vojvodine u Čačku, što mislim da je sramota. Ovi momci zaslužuju veću podršku. Po prvi put se ove sezone dešava da navijači ne zaslužuju ovakve igrače. Momci ginu na terenu, rezutati, za naše uslove, odlični, a podrška slaba. Sramota!
2. Brine me jedna stvar. Na ovoj utakmici nisu igrali: Brkić, Mojsov, Trajković, Pavlović, Lazetić, Ilić i Abubakar. To nam je prva postava (uz verovatno Medojevića, Merebašvilija, Kataija i možda Mitoševića) za utakmicu u sredu. Postavlja se pitanje kada je ta naša prva postava poslednji put odigrala jednu takmičarsku utakmicu zajedno?! Naravno, bilo je i povreda i pauziranja zbog kartona, a sada i "odmaranja" pojedinaca. Bojim se da to može biti veliki problem u sredu. Setio sam se jednog intervjua sa "genijem" savičevićem (namerno malim slovom i namerno sa "č"), vezano za ciganski Bari. On je rekao da je najveća greška zvezde tada bila to što su odlagali utakmice pre Barija i što si imali ne znam ni ja kakve karantine i sl. To nijedan ozbiljan klub na svetu ne radi i to može da bude samo loše. Nadam se da grešim i da Miliković tačno zna šta radi (a to je do sada definitivno i pokazao).
Aj uzdravlje!

Elem, sastav za mene prilično iznenađujuć. Moram priznati da pola igrača nisam ni prepoznao (a i kako bih

2 stvari koje su mi "zapale za oko":
1. Izuzetno mali broj navijača Vojvodine u Čačku, što mislim da je sramota. Ovi momci zaslužuju veću podršku. Po prvi put se ove sezone dešava da navijači ne zaslužuju ovakve igrače. Momci ginu na terenu, rezutati, za naše uslove, odlični, a podrška slaba. Sramota!
2. Brine me jedna stvar. Na ovoj utakmici nisu igrali: Brkić, Mojsov, Trajković, Pavlović, Lazetić, Ilić i Abubakar. To nam je prva postava (uz verovatno Medojevića, Merebašvilija, Kataija i možda Mitoševića) za utakmicu u sredu. Postavlja se pitanje kada je ta naša prva postava poslednji put odigrala jednu takmičarsku utakmicu zajedno?! Naravno, bilo je i povreda i pauziranja zbog kartona, a sada i "odmaranja" pojedinaca. Bojim se da to može biti veliki problem u sredu. Setio sam se jednog intervjua sa "genijem" savičevićem (namerno malim slovom i namerno sa "č"), vezano za ciganski Bari. On je rekao da je najveća greška zvezde tada bila to što su odlagali utakmice pre Barija i što si imali ne znam ni ja kakve karantine i sl. To nijedan ozbiljan klub na svetu ne radi i to može da bude samo loše. Nadam se da grešim i da Miliković tačno zna šta radi (a to je do sada definitivno i pokazao).
Aj uzdravlje!
UH!