Grof Žekula wrote:Iz prve ruke:
3500 karata je već otišlo, danas je doneto još 2000, od čega je 1800 već naručeno = oko 5500 ljudi sutra hrli u Bg!
Još nekoliko informacija:
--Busevi GSP-a (zglobni) biće smešteni na Bul. Oslobođenja, a "regularni" prevoznika "Dunavprevoza" i "Laste" na Bul. Cara Lazara. Do sada je spremno 45 buseva, "Lasta" daje sve ostalo što bude potrebno! Kada su oni svi nama izašli u susret, bio bi red da i mi izađemo njima i sve "vratimo" onako, kako je i krenulo u Bg. Okupljanje jeste u 15:30h, realno je da će se kasnije (od toga) krenuti...
--Minaqua daje vodu za put u svim busevima.
--Sprema se fešta na Trgu po trijumfalnom povratku (Daj Bože - program se sprema, da bude sve "na vreme") - Binu je ostavio (od jučerašnjeg) koncerta "Kulturni centar", pivo časti "Amstel", spremna su 2 vatrometa, dolazak fudbalera na Trg autobusom (a potom eto i njih i Pehara na bini), pevaće (za svačiji ukus) - Frajle, Nataša Bekvalac, Garavi Sokak (ima još nekih mladih bendova i DJ-a). Ni ja ne slušam privatno neke, a sutra će mi svi "odgovarati", ko god da je PRIHVATIO da dođe, jer ŽELI da proslavi uspeh...
--Celokupna Omladinska škola (deca+treneri; ukupno 100 i nešto) biće među nama. Imaćemo organizovanu podršku i iz drugih vojvođanskih mesta, pojedinaca iz drugih gradova u Srbiji, te nekolicine koji žive van naše države!!!
--Broj "polaznika" je značajno veći od očekivanog - strpi se za majicu...
Nešto sam garant zaboravio!
Važno da KUP JE NAŠ!
Au covece, od ovoga moze da se rikne bez problema.
Kad pomislis da je sva organizacija gotova i kad ne mozes da verujes da sve tako lepo i glatko ide, da se grad budi, onda dobijes jos lepsu vest.
Zivim(O) za taj trenutak kad sa trga zaori "ciribu ciriba ..." sa sve kupom i 5 000 slaninara ... Ovih 24 casa su gora od mesec dana cekanja, 'bem li ga, vredece, za Vosu je.