27. kolo: Vojvodina-Spartak 1:0
27. kolo: Vojvodina-Spartak 1:0
27. kolo, u nedelju sa početkom u 17 časova Vojvodina dočekuje Spartak. Posle istorijske utakmice u borbi za preporod srpskog fudbala, našim velikim igračima je potrebna podrška sa tribina jača nego ikada! O igri posle svega ne vredi trošiti više reči, jer posle onog sakaćenja od strane sudija pod patronatom nkp, i "radovanja" žgadije tako osvojenom trofeju, šta reći? 99% sporske javnosti se je na strani pravde! Toliko očigleda režija se ni u najgorem košmaru i u najlošijoj teoriji zavere ne može smisliti. Ovo više nije teorija, nego čist lopovluk. Pitam se samo zašto nam uništavate fudbal?
Kap je prelila čaši, lopovi, dosta je bilo!!!
Svi na Karađorđe!
Kap je prelila čaši, lopovi, dosta je bilo!!!
Svi na Karađorđe!
- slanobarac
-
SVI NA KARAĐORĐE!!!
Svetinja izlazi na teren u nedelju u 17h!!!
Idemo da se zahvalimo Bogu i njima što postoje i što nam SVETLE OBRAZI!!!
Da im se zahvalimo što su ušli u srca svih nas.
U ovom momentu se osećam kao nekada davno kada sam spoznao veru u Boga.
Moja Vojvodina mi je taj osećaj priuštila.
Svetinja izlazi na teren u nedelju u 17h!!!
Idemo da se zahvalimo Bogu i njima što postoje i što nam SVETLE OBRAZI!!!
Da im se zahvalimo što su ušli u srca svih nas.
U ovom momentu se osećam kao nekada davno kada sam spoznao veru u Boga.
Moja Vojvodina mi je taj osećaj priuštila.
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
- slanobarac
- Grof Žekula
- Administrator
Многе ствари су се покренуле у среду. Наши захтеви ће добити на силини ако нас буде што више на утакмицама. Долазе избори, морамо доказати своју бројност. Од највеће је важности да сви који могу буду на Карађорђу у недељу.Посете код Пајтића и челника нашег града могу да наговесте нека нова времена за наш клуб. Револуција је почела, нашу борбу настављамо!!!
Znam da nije tema za to, ali moram i ovde da napisem...
VECERAS NASI MOMCI IGRAJU VATERPOLO PRTOTIV partizana,
DODJITE SVI NA KLISU DA PONOVO OBJASNIMO NEKE STVARI

VECERAS NASI MOMCI IGRAJU VATERPOLO PRTOTIV partizana,
DODJITE SVI NA KLISU DA PONOVO OBJASNIMO NEKE STVARI

Last edited by njaks on Fri May 13, 2011 11:47 am, edited 1 time in total.
Treba ih naravno sportski docekati, ali imam par pitanja:
Da li je u Spartaku jos uvek onaj igrac koji je prosle godine proslavljao gol provocirajuci zapad gore nego Tejgo u finalu kupa? Prezime, broj na dresu?
Da li jos igra moj idol iz detinjstva, a sada obicna ciganska p...a Vidak Bratic?
Da li je u Spartaku jos uvek onaj igrac koji je prosle godine proslavljao gol provocirajuci zapad gore nego Tejgo u finalu kupa? Prezime, broj na dresu?
Da li jos igra moj idol iz detinjstva, a sada obicna ciganska p...a Vidak Bratic?
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
- slanobarac
Tu su obojica ali nemojmo na njih trošiti energiju.Uzgred ako ti toliko znači Milanković br.5 -strelac , Bratić br.6 - naš bivšikej wrote:Treba ih naravno sportski docekati, ali imam par pitanja:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
-
Pozdraviti Heroje Novog Sada, a onda bi stadionom trebalo da grmi skandiranje DRŽAVA, POLICIJA - MITO I KORUPCIJA
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!
https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
... MODERNA OMLADINA!
https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Prijatelju ovo je sa prvenstvene utakmice zar nisi video naslov. Imamo mi dovoljo argumeneta protiv ovih jos kad sam procitao izjavu Smiljanica a u jedva cekam da se pojavi na Karadjordju.21114 wrote:http://www.youtube.com/watch?v=z0szavNw ... re=related
Na ovom snimku, dugi sekund celog snimka se vidi da Vukic nije ni u rezervama za utakmicu, a nama daje gol iz penala. Propust RTS-a ili nesto vise od toga!?