27. kolo: Vojvodina-Spartak 1:0

Vaze prognoze?

Poll ended at Fri May 20, 2011 9:54 am

Pobeda Vojvodine
55
96%
Nereseno
1
2%
Pobeda Spartaka
1
2%

Total votes: 57

igoork

Post by igoork »

Kakva izjava Smiljanica? Moze link?
U Novom Sadu ima klub kojem se svi divimo !
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Ljudi pamet u glavu, ni slučajno da se uradi nešto nepormišljeno i kontraproduktivno za Klub i navijače Vojvodine. Sada se koplja lome i ne sme biti grešaka, zbog kojih bi se mogli kajati jako dugo. Samo nas čekaju da napravimo nepromišljenu grešku. Idemo šmekerski sve da isteramo do kraja. Videli smo koliko možemo kada se ujedinimo, jer to je taj naš recept za pobedu! To niko nije očekivao i dosta smo ih poremetili. Ali nije govo. Dobili smo podršku 99% Novosađana, i cele sportske i pravdoljubive Srbije. Zato nema okretanja više drugog obraza, idemo do kraja i konačne pobede!
soderstorm

Post by soderstorm »

igoork wrote:Kakva izjava Smiljanica? Moze link?
http://www.zurnal.rs/2011/05/13/lola-sm ... l?lang=lat

Evo ti prijatelju probaj ovako nesto da svaris.
Владика
Administrator

Post by Владика »

soderstorm wrote:

Pogledajte sta prica ovaj nadobudni junosa 1,04-1,08
Otac mu je radio ovde kod nas, jeo je hleba od Vojvodine i ovako nam vraca?

http://www.youtube.com/watch?v=AozII9Xx ... r_embedded
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Ja ovih dana ma koliko pokušavao, ne mogu da odslušam ni tri sekunde izjavu bilo kog iz tog kluba...Pokušam, počne srce da mi lupa, crvenilo u obrazu i moram na mute i onda odahnem...
Io odio Belgrado
simicpk

Post by simicpk »

soderstorm wrote:

Sta ocekivati od osobe kojoj je iq majni od broja kopacki.
Krle

Post by Krle »

Na poluvremenu utakmice navodno će nam (navijačima) Caki Kravić uručiti pehar "Kup je naš".
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
DUB

Post by DUB »

Ja radi ličnog zdravlja izbegavam da čitam bilo šta što se ovih dana plasira kroz medije sa njihove strane.
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
ice

Post by ice »

Svi moramo da se pojavimo na stadionu i dostojanstveno bodrimo naš klub i to dok od umora i napora ne popadamo s nogu.Moramo pomoći igračima, njima je sada najteže.
Ali ne mogu neke stvari da nam zabrane, imamo pravo da izrazimo svoj stav i nezadovoljstvo lopovlukom i šikaniranjem koje trpimo godinama, ako pokušaju, e onda ne treba biti ni dostojanstven više, nismo ni mi više tu bitni, već naš obraz i preko nečega se ne može preći.Prestanite da nas maltretirate, sve ima određene granice!
Nadam se jednoj lepoj i dobroj utakmici, baš onakvoj kakvih inače nema u ovoj našoj smrdljivoj i lopovskoj tole ligi.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Krle wrote:Na poluvremenu utakmice navodno će nam (navijačima) Caki Kravić uručiti pehar "Kup je naš".
Što nama? Valjda treba igračima i treneru?
Io odio Belgrado
DUB

Post by DUB »

Krle wrote:Na poluvremenu utakmice navodno će nam (navijačima) Caki Kravić uručiti pehar "Kup je naš".
:nono:
Ne smemo dozvoliti bilo kojoj političkoj partiji da skuplja poene na ovome.
Ako neko treba da uruči pehar onda su to novosađani, nikakve stranke, ngo i slični lešinari!
A i ne vidim poentu u dobijanju limene kante koja kao treba da predstavlja ukradeni kup.
Kup je ukraden i neka stoji tamo kod onih koji su ga ukrali, da zauvek svedoči o načinu na koji su došli do njega.
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Citam da nas je jedan iz uprave Spartaka javno podrzao, trebalo bi ih kontaktirati i da igraci obe ekipe izadju na teren zajedno drzeci neku parolu tipa "Dokle da nas kradu?". I oni su mnogo puta bili pokradeni ove sezone, verujem da bi prihvatili predlog.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Krle

Post by Krle »

Slažem se da ne treba mešati politiku u ovo, ali izgleda da je to dogovoreno s Firmom. Ne znam zaista, ali ako je on predstavnik gradske vlasti, tj. Novog Sada, a ne stranke, onda to dobija na težini, jer je konačno Novi Sad stao iza svog kluba.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
ice

Post by ice »

Dobro ljudi, ne preterujte, ako je neko na takvoj funkciji da je i sport u njegovim zaduženjima, ne možemo se sad po svaku cenu hvatati za to iz koje je stranke.
A kada smo ipak kod stranaka, zna se i koja je najzaslužnija za sve ovo što se dešava, ne moram ni da spominjem to, debeli i masni narcisoidni komandant se jako okuražio.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
DUB

Post by DUB »

Nisam baš siguran. Bar ja nikad ne bi rekao da su, lupam, Čeda Jovanović, Toma Nikolić ili ko već predstavnici Skupštine Srbije...
Ali ok, šta god da se dogovorimo situacija je takva da posle toga moramo biti jedinstveni u tome i da posle povučenih poteza nema odstupanja, slagali se ili ne sa odlukom većine.
Locked