Moracu da se slozim sa vama....Mada i dalje ne mislim da je taj sistem pogresan, i svidja mi se ideja stvranja i odrzavanja takve tradicije, ali priznajem da sam prevideo cinjenicu u kojoj zemlji zivimo...Turija wrote:Slažem se sa Ajsom da se ne može (uvek) povući paralela, iako je Engleska kolevka fudbala.ice wrote:Samo što mi nemamo nacionalni stadion, što živimo u lopovskoj zemlji i što nas policija j**e u zdrav mozak, a da ne zaboravim i to da nam nikada ne bi dali polovinu stadiona.Xomep182 wrote: Drago mi je sto je gostovanje proslo kako treba, jedva cekam da se pojavi negde na netu, pa da odgledam..
Ovo sam izvukao zbog stava da je nepravedno da se finale igra stalno u Beogradu...Bas sam danas razmisljao o tome, koliko god to nekom zvucalo cudno ipak mislim da je to skroz OK i da tako treba da bude...
Slicno kao u Engleskoj sa njihovim kupom gde se finala stalno igraju na Vembliju (FA kup)... Odredi se nacionalni stadion na kom igra reprezentacija, i tu se igraju funala kupa i to je to....
Ono sto jeste glupo je pravilo da se igra uvek na stadionu onog blizanca koji ne igra finale, jer jel, jedan uvek mora biti tamo....
Sve da je i malo poštenija situacija, mi se i dalje u prvenstvu trošimo po gomili beogradskih ruina od terena, a blizanci su tamo na izletu, a toga ni u jednoj normalnoj ligi nema, gde uopšte ima toliko klubova iz glavnog grada?
Kakvo crno poređenje Srbije i Engleske.
Da su Mančester i Liverpul slabašni klubovi, đavola bi i oni igrali u Londonu pa čak uprkos i tradiciji Vemblija, a uostalom kup je tamo sporedno takmičenje, čak i četvrti može da igra ligu šampiona.
Davno je još Nikola Pašić, u Skupštini Srbije (u svojstvu Predsednika Skupštine, na opasku poslanika, koji je naveo primer Gledsona, tadašnjeg Predsednika engleske Skupštine, kako se ponaša prema svojim poslanicima, a kako on prema njima) odgovorio rečima: ,,kakvi ste vi Englezi, takav sam Gledson".
Nisam još gledao ,,Okršaj na SOSu" ali verujem da je Rabren bio kao riba u vodi, dok je Arsić, verovatno, bio odmeren i elokventan u argumentima.
Sećam se jedne situacije sa tribina i razgovora Rabrena sa nekim navijačima oko sebe.Kažu oni Rabrenu: dobra je Vojvodina, ali trebaju joj pojačanja.Rabren (iz cuga): trebaju i Realu pojačanja (i kraj svake dalje rasprave na tu temu).Hoću reći, taktika je (za sada) odlična, ali Klub mora imati i strategiju, da bi izvojevali (konačnu) pravednu pobedu.

Neko postavio emisiju od sinoc na net?