Mini-pripreme
Mini-pripreme
Evo prva provera za moderatore,da li ce obrisati ovaj topik kao lazan.Da li znate da su se nasi igraci vracaju,svega dva dana po odlasku u Zobnaticu.Cudno,s obzirom da su mini-pripreme bile besplatne za klub.Razlog je los teren tamo.A dali znate da su pre priprema otisli da vide teren direktor Ridjosic i jos jedan clan kluba(bivsi igrac) i da su rekli da je teren odlican.Izgleda da od gledanja soba i rucka,nisu stigli da vide glavno-teren.Ako je od menadzera godine,mnogo je.Pozdrav
Re: MINI PRIPREME
Ziva istina,vratili smo se posle svega dva dana,bilo danas u Zurnalu.PRIJATELJ wrote:Evo prva provera za moderatore,da li ce obrisati ovaj topik kao lazan.Da li znate da su se nasi igraci vracaju,svega dva dana po odlasku u Zobnaticu.Cudno,s obzirom da su mini-pripreme bile besplatne za klub.Razlog je los teren tamo.A dali znate da su pre priprema otisli da vide teren direktor Ridjosic i jos jedan clan kluba(bivsi igrac) i da su rekli da je teren odlican.Izgleda da od gledanja soba i rucka,nisu stigli da vide glavno-teren.Ako je od menadzera godine,mnogo je.Pozdrav
Jako neozbiljno ,pogotovo ako se uzme da je Cvetko isao u 'izvidnicu'...

Voso,Voso,stara damo,ko su tramvaj klubovi da te gledaju popreko samo?
- SezioneFCV
Jel' su delili teren sa konjima? Jako neozbiljno, pa cak i ako je od nas. Izgleda da je poenta svih priprema da se pojedini ljudi iz vrha kluba sto bolje provedu, dok su uslovi za rad koje ce zateci igraci u drugom planu. Sva sreca da sami igraci ne biraju menadzera godine, vece sanse bi imala lokalna kafe kuvarica.
Mini-pripreme su bile organizovane jer je neko iz kluba nasao sponzora koji je imao ne naplacena potrazivanja(koja bi tesko naplatio) od Zobnatice i covek je resio da pomogne klubu.Eto kukamo za sponzorima a kada nam neko nesto ucini odmah se cudimo sto je dzabe.Max,sponzori su ljudi koji pomazu nekome bez materijalnih uzvracanja.E sad je pitanje zasto Cvetko nije video kakav je teren.Max,posto ocigledno nemas poverenje u strucni stab,mislim da vreme da Dzimi dobije svog PRIJATELJA.Brate,sad ovde kritikuj i iznosi svoja negativna zapazanja i saznanja,bice nam interesantnije na forumu.Iako sam ga ja spominjao jos u aprilu kao zelju za trenera,sumnjam ako kola krenu niz brdo da ti se necu pridruziti.Pozdrav
ne kritikujem ja njega "prijatelju" vec ne mogu da progutam to da pljujes po djumiju kad covek vise nije tu a istovremeno da hvalis novog trenera jer se njegovo znanje jos nije pokazalo.dzimi ima moju podrsku i svaki drugi trener dok se ne pokaze da pogresno radi.
zasto celarevo nije vise sponzor?ti si govorio da su trazili da budemo iznad 8 mesta da bi se saradnja nastavila,zar nije to materijalna korist?sad se odjednom pojavljuje neko i poklanja vosi pripreme za dzabaka,ne kazem da je ne moguce ali da je malo cudno,jeste.
zasto celarevo nije vise sponzor?ti si govorio da su trazili da budemo iznad 8 mesta da bi se saradnja nastavila,zar nije to materijalna korist?sad se odjednom pojavljuje neko i poklanja vosi pripreme za dzabaka,ne kazem da je ne moguce ali da je malo cudno,jeste.
Max,Dzimi je bivsi igrac ovog kluba,koji me je odusevljavao svojom igrom,golovima i zato mi je drag.U svakom slucaju kod mene ce imati vise kredita od bilo kog dodjosa u klub.A i ne prica bajke i ne obecava cuda.Ne razumem Max,zasto mozes da progutas zalopojke a ne mozes kritike.Ne razumem,kakvu je materijalnu korist imalo Celarevo sa sponzorskim ugovorom sa klubom.Mislis da bi pivo bolje islo da smo bili sedmi.Brate,svi vole uspesne i nece da se druze sa gubitnicima.Po meni neko je morao da odgovara zato sto je klub izgubio 250000-300000e godisnje u ovoj besparici.Sta mislis jel bilo bolje da smo imali te pare ili sto smo uzeli kredit a nije iskljuceno da je dobijen deo para od Krasica.Ili sto je Cvetko odbio ponudu Bugara za Vukelju od 300000e jer je trazio 500000e.Sta ako na leto ode dzabe.Da li ce neko odgovarati?Neznam ko je dao ove mini pripreme ali kamo srece da ih ima vise.Pozdrav.
To shto je neko bio dobar igrach - a Dzimika jeste bio dobar, u svoje vreme i najbolji igrach Vojvodine i to kada je nash fudbal bio na mnogo vishem nivou nego danas, ove danashnje zvezdice ne bi ni lopte pored terena mogle da mu skupljaju, ali sve to josh ne znachi da ce da bude i dobar trener. Eto recimo Pele i Maradona, gde cesh bolje primere od njih dvojice.PRIJATELJ wrote:Max,Dzimi je bivsi igrac ovog kluba,koji me je odusevljavao svojom igrom,golovima i zato mi je drag.U svakom slucaju kod mene ce imati vise kredita od bilo kog dodjosa u klub.
Dzimika pochinje iznova od nule u Vojvodini, sve shto je bilo bilo je, sada treba ispochetka da se dokazuje u novoj funkciji. Taman isto kao i da je dodjosh u klub. Zasada ide dobro i daj Bozhe da se ovako i nastavi i da Dzimi ostvari dugu i uspeshnu karijeru trenera u nashem klubu. Nama treba stabilnost, a ne promene trenera svaka 2-3 meseca jer u takvoj situaciji tim izgubi kompas i vishe se ne zna ko pije ko placa i posle to vishe niko ne mozhe uterati u red.
Svaka chast Dzimiju fudbalerskoj legendi Voshe, ali prema Dzimiju treneru nema sentimentalnosti. Ako bude rezultata - za pochetak da prezhivimo ovu sezonu bez ispadanja - bice sve OK. Ali ako rezultata ne bude, nikakav minuli rad u Voshi ga nece oprati...