Bljeljin ili kako se vec preziva i kompanija. Zaista smesno kakve mi to organizacije imamo. Pa jer ovi fosili gledali snimak i posle tvrde da je ovo za 3 meca. Klub mora da se zali na ovo pa dokle vise gluposti u nasem fudbalu. Sa ovakvim ljudima blago nama
Koja lakrdija...ALO, "GOSPODO" IZ SAVEZA, DOKLE? Slucajno tri utakmice, malo sutra...Sada malo smirivanja za brata blizanca...Nema veze, odradice Karan majstorski posao u poslednjem kolu, NE MOZETE NAM NISTA! Nije bitno koji cemo zavrsiti, bitno je da ih naguzimo u poslednjem kolu, a onda, sto se mene tice, mogu u beton ligu da nas smeste!
Jasno je da je lako nama navijačima pričati, ja prvi bih istupio iz lige, a šta bih posle radio? Mislite da bi neko smeo i hteo da stane tad uz nas?
Zanemarite na sekund da li je Juventus kriv bio za sve ili nije, 11 miliona Juventina u Italiji je morala sili jačeg da se povinuje (Moratiju koji je tad preuzeo kontrolu čitavog saveza+ premijer vlade Berluskoni koji su se oslobodili glavnog protivnika). I eto sad klub ni u Evropi neće igrati, i to su sve posledice 2006-te.
To bi i nama moglo da se desi, zato iako sam i sam skroz podvojen oko svega, ipak sam bio za to da prekinemo meč protiv Spartaka što nismo uradili...Ako potonemo da potonemo sa rukom stisnutom u pesnicu!
nakon svega sto se izdesavalo. malo smo krivi i mi. da je otislo 8.000-9.000 slaninara za BGD, da smo odrali grobare od batina, da smo vrsili pritisak na sudije, kup bi sada bio u nasim vitrinama. ovako okrenimo se LE, vidite da ce utakmica Porto-Braga, biti strasna.
Dokle god je sirok Dunav,
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...
Dokle god na toj planeti,
kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
mene zanima fudbal. sam kvalitet LE je deset puta bolji od LS koja je komercijala. u neku ruku, boricemo se da udjemo u to takmicenje vec za par meseci, pa me zanimaju nasi potencijalni protivnici. mada ce porto igrati u LS od sledece sezone.
Dokle god je sirok Dunav,
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...
Dokle god na toj planeti,
kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
mene zanima fudbal. sam kvalitet LE je deset puta bolji od LS koja je komercijala. u neku ruku, boricemo se da udjemo u to takmicenje vec za par meseci, pa me zanimaju nasi potencijalni protivnici. mada ce porto igrati u LS od sledece sezone.
Ne zelim da ova tema ode u off ali bilo koji tim recimo iz cetvrtfinala LS bi pokidao sve ucesnike ovogodisnje LE od cetvrtfinala pa do danas, jedini Porto ima taj kvalitet.