Kup Srbije - sezona 2010/11

soderstorm

Post by soderstorm »

slanobarac wrote:
soderstorm wrote:Ma ne verujte bre tim glupostima. Ovo vam je tipican narucen tekst e sad od koga neznam. Jer trube da nisu oni nista krivi i ostalo i sad kao fol izlazi ovo. A mi kao fol nasednemo na ovakve gluposti.

http://www.partizan.rs/10616-zajedni%C4 ... %E2%80%9C/
To znaci da je od njih krenulo. Znaci li to nesto. Mislim zasto bi se mirili sa nekim ko ih napada. Ovo verovatno hoce da sebi spasu guzicu ili bar da smanje kaznu za igrace ali videcemo
Boulevard

Post by Boulevard »

Mogao bi neko sa kontaktima iz uprave da proveri ovu informaciju ... Ljudi vec padaju u bedak, a mozda je buva (iskreno se nadam).
Milan

Post by Milan »

Ukoliko je istina, ovo znači samo jedno... :oops:

Image
POŠTO OBRAZ ???!!!
budababa

Post by budababa »

Ako je to istina, ovo je pljuvanje u facu navijačima od strane uprave! Dugogodišnji sportski prijatelji? I vi stavljate potpis ispod toga?

Sve se nadam da je neka gruba šala u pitanju.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
kuzma liman

Post by kuzma liman »

igoork

Post by igoork »

Ne znam kako vi gledate na ovo ali ja se osecam izdano! :evil:
U Novom Sadu ima klub kojem se svi divimo !
Milan

Post by Milan »

Gori autogol nisu mogli sebi dati! I o kakvim mi onda invazijama na Inđiju pričamo? O kakvim zauzimanjima zapada za tekmu sa ciganima? O kojim mobilizacijama naših sugrađana, koji su posle dugo godina osetili neko jedinstvo? Pa ko će doći više posle ovoga da ih podrži??? Neću da skačem pred rudu, ali ako se pokaže ovo kao tačno, definitivno njima Vojvodina nije u srcu i sledi:

UPRAVA NAPOLJE!!!
POŠTO OBRAZ ???!!!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Krle wrote:Mislim a je Radoje rekao da bismo ih trebali "selektovati": to je takođe neizvodljivo, jer nijedna novinska kuća neće dopustiti da joj neko nameće izbor novinara koji se šalju na teren.
Ja o tome ne secam se da sam divanio!

Mada, sad kad si me vec naveo da razmisljam o tome, evo i ovde kod mene na "divljem zapadu" imas situacije tokom predizbornih kampanja da pojedine politicke partije odbojaju da daju akreditacije novinerime nekih medija za koje smatraju da ne izvestavaju korektno o njihovim aktivnostima. I to uz sve ustavne garancije o slobodi govora i nezavisnosti medija i tako to - cak je pojedincima bio zabranjivan pristup na promotivne skupove vladajuce Konzervativne partije (znaci: obicni gradjani, ne novinari!) nakon sto im je pregledan profil na Fejsbuku i na njemu nadjene stvari koje se nisu dopale ljudima iz partije...
ice

Post by ice »

Ja samo mogu da kažem da vidim da je ovde to smeće od žurnala citiranije nego ikada, sigurno uživaju jer imaju odličnu reklamu, a ne sumnjam da i neki od forumaša kupuju i dalje taj list.Ako je to borba za našu Voša, onda ne znam šta bih još mogao da dodam.
Neko reče da ovde ne treba da bude politike, ali itekako se ona gura na forumu, samo na malo drugačiji način nego što neki misle.
Žao mi je samo što ovde mogu da pročitam maltene slične neke rečenice kojima se služe dušmanski mediji.
Ne sporim da ovde svi vole FK Vojvodinu, ali izgleda da neki ne mogu da se orgnu od nekih svojih afiniteta i orijentacija, pre svega iz sfere nečeg ličnog.

Inače, uvek me je frapirao i to nikada neću moći da shvatim taj licemerni konglomerat pljuvanja svega što potiče tezu da se u današnjoj Srbiji mnogo toga ne radi dobro, da se laže od strane svega što u svom poslu ima bilo kakav prizvuk javnosti, da se radi sve u cilju dodvoravanja tobožnjim evropejcima, da je cenzura prisutnija više nego ikada, da korupcija i pranje novca preko raznih firmi cvetaju, da je mnogo toga nakaradnog, da se deci protura droga na nekim javnim manifestacijama, da se stvara fobija od ugroženosti nekih manjina, ali samo tada kada to nekome odgovara i još mnogo toga i sa druge strane iznenadnog izigravanja patriota, pljuvanja po svemu što nije iz Beograda i predstavljanja tog grada kao belosvetske prestonice i najvećeg grada u vasioni, zanemarivanje vređanja i ugrožavanja na nacionalnoj osnovi opet kada to nekome odgovara ili ne odgovara, potpuna odsutnost želje da se u realnom životu zaista i primene neke zdrave evropske norme i vrednosti i da tu zaista uhvatimo korak sa celim svetom (jer odatle uvek moramo da preuzimamo samo ono što ne valja) , odjednom prisutna želja da budemo Balkanci kada su u pitanju bilo kakvi oblici nekontrolisanog telesnog uživanja, stajanje na stranu istih onih javnih persona koje su do juče pljuvali na sav glas.......
U svakom slučaju, hteo, ne hteo, normalan čovek će biti fašista, ovako ili onako, a sve kako tim preobučenim evropejskim patriotama ili patriotskim evropejcima odgovara.
Muka mi je već od toga.

Živeli mi bili svi evropejski patrioti, pardon patriotski evropejci!

Ipak je mnogo bitnije zadovoljiti svoj ego i posredno svoj džep, ipak je mnogo bitnije svom šefu se dodvoriti ili ne zameriti, ipak je na prvom mestu misliti na svoj angažman i kako otići na letovanje i ostale lagodne stvari i naravno ushićeno se dopisivati preko fejsbuka sa drugarima što odavde, što spolja i prepričavati kako se jedva čeka da se poduva neki džoint sve onako na akademski način uz što glasniju muziku nekog stranog poznatog benda u pozadini.
Last edited by ice on Thu May 19, 2011 7:58 pm, edited 8 times in total.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Minja wrote:Selekcije novinara na pogodne i nepogodne NE SME da bude. Nemojte da mi sada ovde ulazimo u pricu protiv koje se zalazemo. Neka pisu novinari sta hoce, a ja cu da kupim ili necu da kupim doticne novine. To je moj vid borbe protiv takvog novinarstva. Poseticu ili necu da posetim sajt istih. Mnoge sajtove nisam otvorio mesecima/godinama. I ne planiram. I to je to.
I ovo je skroz OK i korektan stav! :hurray:
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

budababa wrote:Ako je to istina, ovo je pljuvanje u facu navijačima od strane uprave! Dugogodišnji sportski prijatelji? I vi stavljate potpis ispod toga?

Sve se nadam da je neka gruba šala u pitanju.
igoork wrote:Ne znam kako vi gledate na ovo ali ja se osecam izdano! :evil:
Milan wrote:Gori autogol nisu mogli sebi dati! I o kakvim mi onda invazijama na Inđiju pričamo? O kakvim zauzimanjima zapada za tekmu sa ciganima? O kojim mobilizacijama naših sugrađana, koji su posle dugo godina osetili neko jedinstvo? Pa ko će doći više posle ovoga da ih podrži??? Neću da skačem pred rudu, ali ako se pokaže ovo kao tačno, definitivno njima Vojvodina nije u srcu i sledi:

UPRAVA NAPOLJE!!!
:!:

Sta reci... Stvarno smo na kraju ispali mali i provincijski klub preko koga moze da gazi ko kako hoce... A taman smo se ponadali, i onda nas nasa sopstvena uprava pocasti ovakvkim sutom u medjunozje... Jad i beda...
slanobarac

Post by slanobarac »

Eto zašto nas smatraju malim, provincijskim klubom i podsmevaju nam se na svakom koraku. Ako je ovo "gospodski" potez onda će Bata postati predsednik UN a Tole predsednik UNICEF-a. Da , zaboravio sam malog Slobinog on će biti predsednik Srbije. Mada nije nemoguće da dođe i do veleobrta u stilu: Ne, mi to nismo potpisali, idemo do kraja (nadam se ne Voše), mi smo uz navijače...... Cirkus nema šta!
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
igoork

Post by igoork »

Ne da je jadno, nego ako je istina mene mogu da zaborave na stadionu!

Ja kao i svi ostali da se kidam ovde za njih vucem za rukav sve zive kako bi se pojavili na stadionu i oni da mi/nam ovako vrate.

E PA NECE MOCI !
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

Sta reci osim DNO DNA!!!

Znao sam da Bata nece smeti ici do kraja,ali ovo nije smeo da nam uradi.

Ovim potezom je ponizio klub!!!

A kad to uradis zna se sta sledi!!!

UPRAVA NAPOLJE!!!
igoork

Post by igoork »

Posle ovog mozda se i pojavim u Indjiji.

Mami svojoj neka se izvinjavaju i neka se mire...
Treba da nas ugase, da svi dobiju maksimalne kazne usi da im otpadnu!

Ovako smesan ispasti pa to stvarno samo mi mozemo!

To je hvala za vernost, to je hvala za svo mucenje koje prezivljavamo godinama a i dalje smo odani!

Svi zajedno i pravac Veternik da im se nacestitamo za sve! :idea:

A ti ice prestani da trujes ovde, to dju**e od zurnala nisam uzeo u ruke ima par godina, upravo iz razloga koje navodis, svi to dobro znaju i nema mesta vise na ovom forumu da se ta bagra uzima uopste u usta!

Dosta vise sa njima!
Locked