Verovatno su Bati k---- debeli krmak i njegov kompanjon Ružić zapretili da pazi šta radi i kakve korake preduzima,pa se popularni KanKan brze bolje izvinio i istakao kako su partizan i Vojvodina godinama u dobrim odnosima,i pre je Bata stalno hvalio blizance kako su oni najveci klubovi u Srbiji kako ih ceni i istina je da bi im rado prodao igrace ako bi mu blizanci ponudili pristojan novac da ima da plati zarade zaposlenih u njegovim hotelima i da ima za novu kapicu i šal za njegovu kolekciju...
Šta smo mogli očekivati od Vojvodine kad nam u upravi sede najveci crnogorski k-------- i Rabren sudija koji je za kilo čvaraka sudio penale,m----i Pantelć koj verujem da nema ni osnovnu školu...itd.
Umesto lepo da napravimo solidan tim,koji igra zajedno par godina,da udjemo više u tu evropu,pa zbog čega se pobogu igra fudbal, ne nego mi svake godine rasprodajemo tim i svake godine krecemo iz početka,izgleda da klub postoji samo da bi se punili dzepovi glavešinama...
Završio sam sa utakmicama,neću više ni pratiti Vošu,sve dok je ovaj o---- b-------u upravi,jao kako su me iznervirali čim sam pročitao to izvinjenje kao da su mi izrasle magareće uši na glavi....