Kup Srbije - sezona 2010/11
- AntonioKasano
- Red Marquis
- Moderator
Ovo mi je bila možda i najbolja sezona na Karađorđu. Možda i zato što mi je prva na zapadu nakon odlaska sa severa.King wrote:Zbogom ljudi i od mene, bilo mi je zadovoljstvo druziti se sa vama...
Ko bi rekao da će ovako da se sve završi.
Već sam ja pre govorio sebi da neću vise da idem i uvek sam se vraćao. Necu da lažem sebe, znam da neće dugo trajati, ali sada mi je potrebna distanca vremenska i prostorna jer ja kredibilitet ovim lopovima neću da dajem.
Io odio Belgrado
Evo da napisem i ja sada nesto kada se glava malo ohladila...
Prevelik je ovo zaokret ljudi!
Nesto se tu dogodilo, neko nam je nesto obecao garant!
Mozes biti i prevarant i lopov i sve ostalo ali ovako promenuti stav iz korena u par dana to se neradi tek tako.
Pljunuli su nam u facu i treba da smislimo sta i kako dalje ali sam ubedjen da je neko muljanje upitanju!
U najblazem mogucem slucaju obecali su nam simbolicnu kaznu i da ih hvalimo na sva usta.
A cenim da je garant drzava umesala prste i da se nesto ozbiljno kuva...
Ja posle svega nemam zelju da pridjem na 2 Km od stadiona a kamoli da udjem.
Ali kad pogledam u nazad, 20 godina idem na stadion i desavalo se sve ovo isto, pa jel treba sada da odustanem kada me vec tolike godine nisu uspeli slomiti?
SVI U INDJIJU!
Prevelik je ovo zaokret ljudi!
Nesto se tu dogodilo, neko nam je nesto obecao garant!
Mozes biti i prevarant i lopov i sve ostalo ali ovako promenuti stav iz korena u par dana to se neradi tek tako.
Pljunuli su nam u facu i treba da smislimo sta i kako dalje ali sam ubedjen da je neko muljanje upitanju!
U najblazem mogucem slucaju obecali su nam simbolicnu kaznu i da ih hvalimo na sva usta.
A cenim da je garant drzava umesala prste i da se nesto ozbiljno kuva...

Ja posle svega nemam zelju da pridjem na 2 Km od stadiona a kamoli da udjem.
Ali kad pogledam u nazad, 20 godina idem na stadion i desavalo se sve ovo isto, pa jel treba sada da odustanem kada me vec tolike godine nisu uspeli slomiti?
SVI U INDJIJU!
U Novom Sadu ima klub kojem se svi divimo !
- severozapad
Je l` neko možda imao osećaj da će se igrači vratiti na teren ako ih pustimo tog 11.maja? Ja jesam. Ljudi, svi mi koji smo vikali "Idite napolje", smo ti koji su odgovorni za taj prekid.
Stvari se neće desiti same od sebe, ako sada odustanemo, koja je razlika između nas i uprave. Podsetiću vas da je ta uprava tu nekih 7-8 godina, igrači najviše 3. A neki od igrača i iz uprave su navukli sebi na ledja dosta ozbiljnu priču (na kraju su se povukli, razočarali, znam, igrače razumem). Mislim da zaboravljate gde živimo i da je u ovoj državi stvar uvek rešavala kritična masa. Dok vas jebu na poslu, da li ste vi spremni da "izadjete napolje"? Zapitajte se i to..I ako biste otišli, da li biste sutra ipak promislili malo? Opet podsetnik na mesto stanovanja.. Igrači i trener su pokazali kolika *uda imaju.. uprava takodje nažalost
Ne mogu da vam svima opišem kroz kakve sam faze prolazio u svom navijanju za Vojvodinu, i koliko sam puta sebi rekao "dosta je bilo, ajde da sačekam neka bolja vremena". Ali bolja vremena neće doći sama, neće ih takođe doneti ni ljudi koji ne razumeju koliko nešto nama znači. Neće nam ih pokloniti ni begešari, zašto bi?
ZA NAŠU VOJVODINU, MORAMO SE BORITI MI
Stvari se neće desiti same od sebe, ako sada odustanemo, koja je razlika između nas i uprave. Podsetiću vas da je ta uprava tu nekih 7-8 godina, igrači najviše 3. A neki od igrača i iz uprave su navukli sebi na ledja dosta ozbiljnu priču (na kraju su se povukli, razočarali, znam, igrače razumem). Mislim da zaboravljate gde živimo i da je u ovoj državi stvar uvek rešavala kritična masa. Dok vas jebu na poslu, da li ste vi spremni da "izadjete napolje"? Zapitajte se i to..I ako biste otišli, da li biste sutra ipak promislili malo? Opet podsetnik na mesto stanovanja.. Igrači i trener su pokazali kolika *uda imaju.. uprava takodje nažalost

Ne mogu da vam svima opišem kroz kakve sam faze prolazio u svom navijanju za Vojvodinu, i koliko sam puta sebi rekao "dosta je bilo, ajde da sačekam neka bolja vremena". Ali bolja vremena neće doći sama, neće ih takođe doneti ni ljudi koji ne razumeju koliko nešto nama znači. Neće nam ih pokloniti ni begešari, zašto bi?
Last edited by severozapad on Fri May 20, 2011 9:54 am, edited 1 time in total.
Kako sada pogledati u oči Vuletu,Mojsovu,Mitošu,Kataiju i ostalima i reći im;momci ostanite u Voši i naredne sezone,vi ste kostur tima i pokušajte nešto u Evropi.Znamo da su vas besomučno krali i opet će,znamo da u skorije vreme nećete imati podršku u svakom smislu kao ,,oni'',znamo da vam je dosta čukaričkih,milicionara,bska,zvezdara,ali eto mi bismo voleli....Nažalost naši kapaciteti su trenutno takvi da samo čudo može da nas uvede u Ligu Evrope,povoljan žreb,sportska sreća...
Želim da kažem SVI u Inđiju,ali grlo mi se steže i osećam gorak ukus u ustima.Ipak otići ću,jer su me momci u crveno-belom zadužili i sve pohvale i trofeji im pripadaju.
Dok neke čeka lakrdija od suđenja i oslobađanje svih tačaka optužnica...
Ćiribu ćiriba
Želim da kažem SVI u Inđiju,ali grlo mi se steže i osećam gorak ukus u ustima.Ipak otići ću,jer su me momci u crveno-belom zadužili i sve pohvale i trofeji im pripadaju.
Dok neke čeka lakrdija od suđenja i oslobađanje svih tačaka optužnica...
Ćiribu ćiriba
Jer nas su osnovala gospoda, a njih drugovi!
Prica se da ce da nas lupe oduzimanjem bodova ali ne za ovu sezonu vec za narednu... tako da nakon sto su nam ukrali jedan trofej ove godine time su nas onemogucili i teoretski da se borimo za neko od prva dva mesta dogodine (jesmo bolji, ali u ovakvoj ligi nismo toliko bolji da mozemo -9 da nadoknadimo)... momci stvarno nemaju nijedan razlog da ostanu u klubu osim eto tog pokusaja u Evropi ako nas i tu puste... najesen svi kud koji mili moji...Andreyos wrote:Kako sada pogledati u oči Vuletu,Mojsovu,Mitošu,Kataiju i ostalima i reći im;momci ostanite u Voši i naredne sezone,vi ste kostur tima
MOMCINE, hvala vam za sve lepe trenutke koje ste nam priredili ove sezone, zelim vam sve najbolje u nastavku karijere, bezite sto dalje odavde, ovaj klub NE ZASLUZUJE da vas ima!
Колико ја видим, иницијатива за потписивање онаквог саопштења могла је да дође само са државног врха.
Идемо даље, направићемо ми клуб који одговара величини његових навијача!
Порука за оне који нам креирају сво ово лудило
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=26iubAgu ... re=related[/youtube]
Идемо даље, направићемо ми клуб који одговара величини његових навијача!
Порука за оне који нам креирају сво ово лудило
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=26iubAgu ... re=related[/youtube]
Suštinaseverozapad wrote:...
Stvari se neće desiti same od sebe, ako sada odustamo, koja je razlika između nas i uprave.
...

A za komentar o političkoj podršci, pa šta se moglo očekivati kada sva ta ekipa prima instrukcije iz naše mile prestonice, od koga se tu može očekivati prava podrška?
Iako se slažem da ovo saopštenje nije smelo da se desi, mislim da su neki ljudi prekritični i da ne shvataju da su nas verovatno jaako gadno ucenili - tako da ne bismo mogli dugo godina da se oporavimo. I šta - koliko bi od nas svih pružalo dugogodišnju podršku kada ovako lako odustajemo već na prvom koraku borbe.
A što se tiče ovog straha od navale cigana u poslednjem kolu, mogu samo da kažem da niko nije neprijatelj kao čovek samom sebi. Čemu taj mazo trip? Zašto ne bismo u inat svemu došli u najvećem broju? Ako smo zaista ovako usrani, onda stvarno nema razlike između nas i uprave.
Sami smo sebi najgori neprijatelj....
Koliko samo pozitivne energije, koliko sam samo bio ponosan posle finala, pa ljudi koji nisu isli po 5/6 godina na stadion su se aktivirali, po gradu se pricalo samo o VOSI...i sada ova sramota, dublo mi je gore.
Sta da pomislim, da su je butur, brkati, panta njihovi ljudi,nema druge logike.
Klub ce nam kazniti, igraci ce otici, a nama ostaje najbolji stadion u drzavi i vrhunska omladinska skola....super a trofeji ? U sledecem veku ?
Odo nemam snage, neka se skupe cigani po ko zna koji put na Karadjordju, ipak iz njih STOJI i njih POSTUJE njihova uprava.
TUGA, i kome mi posle ovoga da pricamo o nekom ponosu, tradiciji, postenju, praznim pricama o borbi za nasu vosu, koliko je to samo smesno, kao papagaji smo postali........

ps.Pa nama na tribini pored predsednika kluba stoji covek koji je do pre par godina bio najveci grobar u NS, o kakvoj borbi se ovde prica ?
Koliko samo pozitivne energije, koliko sam samo bio ponosan posle finala, pa ljudi koji nisu isli po 5/6 godina na stadion su se aktivirali, po gradu se pricalo samo o VOSI...i sada ova sramota, dublo mi je gore.
Sta da pomislim, da su je butur, brkati, panta njihovi ljudi,nema druge logike.
Klub ce nam kazniti, igraci ce otici, a nama ostaje najbolji stadion u drzavi i vrhunska omladinska skola....super a trofeji ? U sledecem veku ?
Odo nemam snage, neka se skupe cigani po ko zna koji put na Karadjordju, ipak iz njih STOJI i njih POSTUJE njihova uprava.
TUGA, i kome mi posle ovoga da pricamo o nekom ponosu, tradiciji, postenju, praznim pricama o borbi za nasu vosu, koliko je to samo smesno, kao papagaji smo postali........

ps.Pa nama na tribini pored predsednika kluba stoji covek koji je do pre par godina bio najveci grobar u NS, o kakvoj borbi se ovde prica ?
Ljudi da li vi znate šta znači biti sportski prijatelj? To bi trebalo da bude svako sa svakim ko se bavi sportom! Ja prosto ne mogu da verujem o čemu pišu pojedinci, o tome da treba bojkotovati utakmice? Zašta se borimo sve ove godine? Borimo se da nas bude što više na stadionu. Priznajem i ja sam se popalio da možemo osvojiti kup, ali onda nam je realnost naše lige lupila šamar otrežnjenja, jer nas je podsetilo zbog koga se igra fudbal u Srbiji i ko mora da osvaja trofeje.
Još jednom da ponovim, "sportski prijatelj" je nešto sasvim normalno u sportu, čime treba uvek težiti a ne biti neprijatelj. To što su nas pokrali ide njima na dušu (fss, delegati, sudijska organizacija i svi oni koji ne mogu noćima da spavaju zbog tog čina). Ja poštujem svačije mišljenje ali ajde prvo stavite prst na čelo i zapitajte se pre nego što napišete nešto. Bojkot utakmica ja ne bi ni u ludilu uradio! Zašto? Zato što volim našu Vojvodinu i voleću je uvek ko god njoj bio na čelu. Sve najbolje ljudi i vidimo se u Inđiji!!!
Još jednom da ponovim, "sportski prijatelj" je nešto sasvim normalno u sportu, čime treba uvek težiti a ne biti neprijatelj. To što su nas pokrali ide njima na dušu (fss, delegati, sudijska organizacija i svi oni koji ne mogu noćima da spavaju zbog tog čina). Ja poštujem svačije mišljenje ali ajde prvo stavite prst na čelo i zapitajte se pre nego što napišete nešto. Bojkot utakmica ja ne bi ni u ludilu uradio! Zašto? Zato što volim našu Vojvodinu i voleću je uvek ko god njoj bio na čelu. Sve najbolje ljudi i vidimo se u Inđiji!!!
Samo napred Vojvodina!!!
Cekaj, da ne insinuiras mozda da nasi sportski prijatelji dolaze do trofeja na nesportski nacin? Kakvi su to onda sportski prijatelji.. Cemu lizanje sa njima? Da bi se dobile manje kazne? BEDNO!!SlobaNN wrote:ali onda nam je realnost naše lige lupila šamar otrežnjenja, jer nas je podsetilo zbog koga se igra fudbal u Srbiji i ko mora da osvaja trofeje.
I naravno da ne treba bojkotovati utakmice, ja sam ionako uvek isao da gledam igrace, a oni svakako nisu zasluzili da im se okrecu ledja.
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
-
Grofe, mislim da su tvoji postovi sada najpotrebniji u ovom gorućem topic-u trenutno.
Čovek si blizak klubu, tvoje informacije su nam sada najpotrebnije.
Dopiru li do uprave vapaji navijača za čašću???
Znaju li da će im se dogoditi 11.5. na njihovoj koži budu li prodali sve nas za "tepsiju ribe"?
Molim te odgovori mi...
Molim te...
Čovek si blizak klubu, tvoje informacije su nam sada najpotrebnije.
Dopiru li do uprave vapaji navijača za čašću???
Znaju li da će im se dogoditi 11.5. na njihovoj koži budu li prodali sve nas za "tepsiju ribe"?
Molim te odgovori mi...
Molim te...
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!