Hvala !njaks wrote:Bravo za slike!!!!
Mozda mi se cini, ali meni ovo izgleda mnogo ozbiljnije od ciganskih i grohbarskih reflektora??
Stadion "Karađorđe"
Kada već naš stadion počinje da liči na nešto, upućujem apel da se konačno jednom sredi i situacija sa stolicama pre svega na severnoj, ali i zapadnoj tribini.
Na severu je gomila stolica odvaljena, a slična sudbina preti i još sličnom broju istih.Na zapadu je reč o nešto manjem broju odvaljenih stolica jer su tamo mnogo bolje postavljene, a i same imaju veći kvalitet od onih na severu.
Ako već izlazimo u Evropu, dajmo šansu i tome da ako se desi neki meč koji bi mogao skoro sasvim da ispuni ove dve tribine, svako može normalno da se smesti da ove dve tribine.
Takođe i malo čišćenja stolica i stadiona uopšte ne bi bilo na odmet.
Na severu je gomila stolica odvaljena, a slična sudbina preti i još sličnom broju istih.Na zapadu je reč o nešto manjem broju odvaljenih stolica jer su tamo mnogo bolje postavljene, a i same imaju veći kvalitet od onih na severu.
Ako već izlazimo u Evropu, dajmo šansu i tome da ako se desi neki meč koji bi mogao skoro sasvim da ispuni ove dve tribine, svako može normalno da se smesti da ove dve tribine.
Takođe i malo čišćenja stolica i stadiona uopšte ne bi bilo na odmet.
Bato majstore vodi nas do titule 

Hahahah oo za bracu je do jaja! lolol
Elem.. ima takodje jedan smesan "komentar" ..da reflektori izgl ozbiljnije od bg-ih..msm nisam se penjao na marakanu tako da ne bih znao reci
Meni iskreno i ne deluje ovo bas kao neki extra kvalitet nekako mi je sve suvise mrsavo.. i kao da je od lima ..ali ako radi ,who cares.
Elem.. ima takodje jedan smesan "komentar" ..da reflektori izgl ozbiljnije od bg-ih..msm nisam se penjao na marakanu tako da ne bih znao reci

Meni iskreno i ne deluje ovo bas kao neki extra kvalitet nekako mi je sve suvise mrsavo.. i kao da je od lima ..ali ako radi ,who cares.
Jbg ja sam se penjao pa znam...shecky wrote:Hahahah oo za bracu je do jaja! lolol
Pa koliko treba da bude udaljen taj parking i koliko treba da ima mesta? Da li mora da bude besplatan?TomaNS wrote:Koliko sam upucen (a, mozda i nisam dovoljno po ovom pitanju), jedan od problema je i PARKING, jer je UEFA u tom segmentu veoma rigorozna! Mislim, da uprava ipak dosta radi po tom pitanju - programi na utakmicama, reflektori, wireless, itd, itd, itd....!!!
Da li može da se za parking nameni garaža na Spensu, parkiralište kod DIF-a i kod pomoćnih terena? To bi trebalo da bude sasvim dovoljno.
- Grof Žekula
- Administrator
- Grof Žekula
- Administrator