5. kolo: Vojvodina-Buducnost (Podgorica) 0:0

Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Taman isto kao da nismo ni menjali trenera :roll:

Kada ce se promeniti oni u klubu chija promena bi stvarno donela neki boljitak ili cemo i Dzimiku da potroshimo za jednu polusezonu a problemi ce da ostanu?

Orkestar i dalje svira valcer a voda se vec preliva preko palube...
Владика
Administrator

Igra dobra,nismo imali srece!

Post by Владика »

Opsti utisak sa tribine je da je utakmica bila veoma interesantna. Mi smo imali snage za 65 minuta i to je presudilo mec. Dobar je potez bio sa Jzefom Kizitom(Jozef Ka) i Despotovicem jer smo po krilima najvise problema zadavali Podogoricanima. Ipak promasili smo previse sansi, ovaj tim nema taj kvalitet da sebi dozvoli da promasi 3 zicera. Posle je dosao pad i na kraju i mi i podogoricani mozemo biti zadovoljni sa bodom. Ipak bilo bi previse da vezemo tri pobede!
Zato svi u nedelju na JNA da iznenadimo parizane!
Vuk

Post by Vuk »

Imali su vremena da se pripremaju pa majkumu j.... dali oni uopste treniraju.A izmene su posebna prica.Prijatelju ma nemoj ti meni kao bojim se boricemo se za opstanak,kao pale teske reci,kvari se atmosvera i slicna sr....
BondNS

Post by BondNS »

Rezultatom, odnosno pre bih rekao nerešenim ishodom, mogu reći da sam zadovoljan (moglo je biti i golova, ali...), ipak imali smo i mi prilika, imali su i oni, što je neko na zapadu prokomentarisao golmani su obavili posao za koji su plaćeni. Što se tiče igre, tu ne mogu reći da sam zadovoljan, na trenutke je to sve ličilo na igru, ali u većem delu meča smo bili izgubljeni - dubinske lopte nikome i neverovatni (čini mi se čak deset puta) nesporazumi među igračima, tipa lopta između dva naša igrača, nijedan od njih ne uzima loptu, već je ležerno gledaju, a Podgoričani je uzimaju.

Sve u svemu, nije bilo vredno 300 dinara
JEDNA STVAR MI NIJE JAZNA,ZASTO NASI KLUBOVI POSLUJU SA CIGANIMA KAD NIKAD NISTA NE ISPLACUJU,SVOJEVREMENO SU POSLALI UZICKU SLOBODU U DRUGU LIGU ZBOG TOGA,A I JAVOR NIJE NISTA BOLJE PROSAO...

Prosto k'o pasulj,u upravama im sede razni Scepanovici itd...
Voja
Dežurni spiker

Re: Igra dobra,nismo imali srece!

Post by Voja »

podbara wrote:Mi smo imali snage za 65 minuta i to je presudilo mec.
Kojih crnih 65 minuta?Jel se i danasnje prvo poluvreme racuna u fudbal???
Ili me je samo taj smorni ugao snimanja TVNS uspavao? (kad Pink prenosi utakmice iz NSa,kao da je u pitanju mec italijanske lige (samo bez publike),a kad TVNS uzme stvar u svoje ruke.... nemam reci)
Image
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Igra ni na vidiku,i danasnja utakmica ce otici u zaborav vrlo brzo,pokusavalo se sa formacijom 4 4 2 medjutim vrlo lose je islo,u pojedinim trenucima meca je vise licilo na bunker od 8 igraca u 30 tak metara od naseg gola sa dva nemocna napadaca,kao sto je jedan bivsi trener pre par godina rekao u svlacionici na poluvremenu "vazno je da ne primimo gol,a u napadu sta uradimo",ali ajde sta je tu je,realno gledano bod nam je ko kuca,za sledecu utakmicu bicemo uigraniji za 8 dana,pa mozda....
Mene vise brinu neke druge stvari,sta je sa Borkom Pavlovicem?(koliko se secam davno je rekao Djuricic da ako se sa deckom ne bude pazljivo radilo,bice izgubljen,sve mi lici na tako nesto)
Kaze se da Drakulic se nije pojavio na treningu bez objasnjenja-neistina,koliko sam ja upoznat sa situacijom a to je da je Drakulic prestao da trenira zbog veoma loseg odnosa trenera prema njemu(potvrdjeno mi je to od nekolicine igraca)
Uglavnom,idemo u bg,ne ocekujem previse osim brojnog gostovanja i ponovnog osecaja igranja pod reflektorima
max

Post by max »

utakmica po meni vrlo zanimljiva,obadve ekipe su imale svoje sanse i rezultatom mozemo biti zadovoljni i mi i gosti.cinimi mi se ipak da smo mi bili za nijansu blize pobedi jer smo imali vise sansi,ili polusansi,ali gosti su imali opasnije napade i lakse su dolazili do ozbiljnih prilika.kizita moram opet da pomenem,jeste imao je par dobrih poteza ali taj decko kao da igra fudbal na ulici,neozbiljno, a ne u vojvodini.uopste mi nije jasno sta je njegov zadatak,da li je on levo krilo?posle svakog istrcavanja do gola protivnika jedva se dovuce do nase polovine i sve sam mislio da ce da se sam saplete i padne.ima donekle dobre centarsuteve i imao je dva,tri dobra prolaza i onu sansu koja MORA da bude gol ako vec izigrava napadaca.jovanovic je odigrao borbeno i jedan od boljih juce.stepanov mi deluje ne sigurno,nadam se da je to samo jedan kraci period krize, a dundjerski zajedno sa todicem pola ekipe,nista novo(sta bi mi bez njih).pomalo sam iznenadjen jer se ekipa juce borila i imala zelju da pobedi podgoricane a cini mi se da se ekipa pomalo organizovala i da sada igramo malo kvalitetnije,nije valda ovo bila samo slucajnost.mozda je to i zato sto su premije,neko rece,sada redovnije ali pohvale idu i treneru.odbrana nam jos uvek ne funkcionise kako treba iako nismo primili gol a u napadu fale tecnije akcije ali ako igraci nastave da se trude kao juce i da zele pobedu oda ne bi trebali brinuti za opstanak a evropa nece biti tako daleko.videcemo sta ce biti
Stoik
Starosedelac

Post by Stoik »

Stara garda je skrenuo paznju na jednog od najmladjih,a ujedno i jednog od igraca koji najvise obecavaju - Borislava Pavlovica koji je definitivno dolaskom novog trenera izgubio mesto u startnoj postavi.Jeste da je poceo u 3.kolu,ali je tada bio pomeren na neku drugu poziciju koja mu jednostavno "ne lezi" i brzo je zamenjen.I onda me cudi zasto se Dzimi zali da nema dovoljan broj kvalitetnih igraca,a ovakav talenat sedi na klupi,a uz to Drakulic se tera iz ekipe i sad imamo deficit napadaca.Za razliku od Pavlovica prednost je dobio Stosic u fazi odbrane koji je veoma spor i uz Pekarica koji igra do njega predstavljace najsporiji deo odbrane u celoj ligi i cini mi se da ce u tom delu odbrane svaka jaca ekipa traziti svoju priliku.
Владика
Administrator

Post by Владика »

Jedino je Djumi bio dovoljno lud da skupi snage da isforsira Pavlovica i Kacara(da citiram Djumija). Gde je Kovacevic, gde je DJurovic? Zar su zaboravljeni preko noci?
DJumijev plan je bio da isforsira Pavlovic i da ide na zimu(pominjao se PSG i cifra oko milion evrica)! Sa tim potezom resili bi dugove i mogli bi smo na miru da odigramo prolece.
Cudi me da Dzimi nestavlja Pavlovica, ipak i on je krilo bio. Mislim da ce nasi klinci platiti ceh borbe za opstanak. Da sam i ja trener dobro bi razmislio da li da stavim iskusnog igraca(makar bio i slabiji) ili klinca kada je u pitanju goli prvoligaski zivot! DJumi se kockao, probao je da investira u Vosinu buducnost i dobio je otkaz. Dzimi ima jasan cilj i to je opstanak i ocigledno je da ce se osloniti na proverene igrace.
Na tekmi me je zabrinuo nedostatak komunikacije izmedju Marka i VUkelje. Da li se to utrkuju ko ce se pre prodati?
van der iV a.k.a Totti

Post by van der iV a.k.a Totti »

Ja sam generalno zadovoljan.Prvi put posle dugo,dugo vremena ovo je barem licilo na evropski fudbal.Dosta trcanja,prodora,centarsuteva,odbrana,suteva.Bila je cak i jedna Ronaldinjova ``kasika``koju je izveo Boskovic koja se zaista vidja samo na TVu.Buducnost sasvim solidna ekipa koja igra solidan fudbal i uopste se ne brani.Najbolji su po meni dva napadaca Boskovic i Burzanovic koje bih zaista rado video i u nasem dresu.
Mi smo bili dobri,ali bez zavrsnice.Postoji vise stvari koje treba ispraviti
1)Stosic nije los u defanzivi,ali uopste ne ide u napad.Zato on ne treba da igra kuci,vec bi to mesto trebalo da zauzme Kiza
2)Mozda ce mnogima zvucati cudno,ali ja mislim da je veliko pitanje da li ima mesta za Dundjerskog?Moje vidjenje fudbala je tehnika i snaga.Dundjerski ima definitivno tehniku,ali nema snage.Kada dobije loptu i treba da je povuce,on uvek doda na stranu ili proba neke dugacke pasove koji u 75% slucajeva ne uspeju i mnogo uspori igru.Licno mislim da su od njega korisniji i Popovic i Dobric pa mozda i Milutinovic.Mozda mu treba dati mesto zadnjeg veznog,ali onda moramo igrati sa 5 u vezi.
3)Vukelja u mnogo utakmica igrac manje,a igra ceo mec.
4)Kacar zaista nema mesta u prvih 11,jer kod njega je sve drzi-ne daj i pomenuta trojica su mnogo bolja od njega.
Dolazimo do trenera.Jako losi potezi koji su po meni kumovali ovom rezultatu.Mec je poceo Stosic,Kiza izmenjen kada je poceo dobro da igra,izveden Despotovic koji je mozda i najbolji igrac utakmice,a sigurno najopasniji,ostanak Vukelje svih 90 min.,pocetak utakmice bez Dobrica.
O Pavlovicu ne znam sta da kazem,ali da je u krizi,to jeste.Momak je blicnuo na par utakmica,a zatim propao.Po meni za njega trenutno nema mesta.
Steta je,sto se ovo desava sa forumom i sto PRIJATELJ najvise trpi,ali ocigledno se nesto desava u Klubu.Sledi tesko gostovanje Partizanu,ali ne treba se unapred predati.
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
Locked