Ајде мало овде реалности што се тиче бројности,о којој ми црној бројности причамо овде ? О утакмицама Финале Купа и када играмо кући против близанаца? А када играмо у Смедереву као данас,нас оде 40-45 ... СРАМОТА !!! Јел се тако воли Војводина? Где су сви људи били ? Част изузецима који имају дебеле разлоге и ја сам данас ишао,па чак и са стомачним вирусом... Крај сезоне,па ајде да се не оде,ајде да се отаља,ма ко га шиша ићи ћемо у недељу са чергом... Па јел ми идемо на стадион због њих ил због нас ? Изем ти такве љубитеље Војводине... Имамо најбољи тим у последњих 20 година и у Смедерево нас оде 40???? Еј о чему ми причамо овде... Боримо се за друго место,једно време смо се борили за саму титулу,били у финалу купа,и онда са 6000,7000 са финала купа ето нас на 40 људи ,па лепо,фино ,какав менталитет кромпир паприкаш !!! Где су сада сви ти људи који су тражили резултате?Zeljafcv wrote:30. kolo, nedelja 17 časova, na stadionu "Karađorđe" snage će odmeriti Vojvodina i crvena zvezda. Utakmica koja će staviti pečat na složićemo se lepu sezonu Vojvodine. Od Kluba ne možemo očekivati ne znam šta više od postignutog ove sezone? Svi su dali sve od sebe, nismo uzeli Kup, jer smo pokradeni, očetkamo li cigane u zadnjem kolu, uzećemo drugo mesto, pa to je fantazija. Ljudi, 2 poraza u celom prvenstvu su nas udaljila od titule Šampiona, iako smo oba blizanca sredili. Ova ekipa ima ONO. Takođe, ova utakmica donosi i jedan korak više, 3. kolo kvalifikacija za "Ligu Evrope".
Treba da nas raduje što nam polako brojnost raste, i što smo na Finalu oborili sve rekorde i to sada moramo iskorititi. Idemo novi rekord da obaramo. Što imamo najvatreniji zapad na svetu, od koga mnogo zavisi u ovoj utakmici i očekujem da "Vojvodinaši" na tom delu tribine u ovom meču odigraju najvažniju, istorijsku partiju i zadaju poslednji navijački šamar žgadiji koja će navrnuti u našu "Srpsku Atinu". Svi preduslovi za pun stadion "Vojvodinaša" su ispunjeni.
U nedelju svi obucimo crveno beli dres, sa slavnim grbom iz 1914. i sa ponosom ga nosimo!
Napred Vojvodino, pobedimo za Novi Sad!
Што се тиче саме утакмице у Смедереву Медојевић и Абу су добили жути картон колико ја знам и колико сам чуо од људи ово им је парни и неће моћи да играју у недељу...Дај боже да нисмо у праву ... За Маребу немам појма ,нисам видео кад је добио жути са клупе ...Ал ако је истина ето још једног који неће моћи да нам игра + Мојсов + Вулићевић због свадбе ... Тешко ћемо ми ово извући у недељу ако буде овако,дај боже да грешим, још ће они имати 12 играча ми 10 ...