30. kolo: Vojvodina-crvena zvezda 0:2
- Firmin mali
Што се мене тиче друго место ми не представља ништа,јер нам не дају да будемо први.Јесте лепо имати више одмора пред евро утакмице али...
Да смо бољи јесмо,и уопште ми није јасно зашто се толико стрепи пред ову утакмицу.Чим се појави мало озбиљнија екипа са којом се нису договорили,они не могу да победе то се видело у Чачку и са Спартаком.
Њихова одбрана је крш кршева,само нико против њих нема намеру да нападне,и задовољавају се бодом,а приме гол час посла.Воша само треба да одигра онако како зна и неће бити никаквих проблема.Добијамо 2:0
Да смо бољи јесмо,и уопште ми није јасно зашто се толико стрепи пред ову утакмицу.Чим се појави мало озбиљнија екипа са којом се нису договорили,они не могу да победе то се видело у Чачку и са Спартаком.
Њихова одбрана је крш кршева,само нико против њих нема намеру да нападне,и задовољавају се бодом,а приме гол час посла.Воша само треба да одигра онако како зна и неће бити никаквих проблема.Добијамо 2:0
- Red Marquis
- Moderator
2 očigledna razloga zašto očekujem pobedu:
1. Igramo kući
2. Bolji smo i to debelo od njih
4 razloga zašto je važan meč:
1. Zarad domaćih izdajnika koji treba kući da odu pokunjeni pitajući se dokle da žive od Barija i kako ni Karađorđe nije više njihov kao nekad.
2. Zarad sve one gamadi koja forsira priču da smo im filijala samo zato što smo bolji od njihovog nazovi šampiona.
3. Zarad dve nedelje više odmora pred Evropu u kojoj treba svima da pokažemo ko je zaslužio duplu krunu ove godine
4. Zato što je to našem kapitenu poslednji meč u našem dresu, a i verovatno još nekolicini iz ove generacije koja će se pamtiti.
SAMO BORBENO i napadački protiv njih!
1. Igramo kući
1. Zarad domaćih izdajnika koji treba kući da odu pokunjeni pitajući se dokle da žive od Barija i kako ni Karađorđe nije više njihov kao nekad.
2. Zarad sve one gamadi koja forsira priču da smo im filijala samo zato što smo bolji od njihovog nazovi šampiona.
3. Zarad dve nedelje više odmora pred Evropu u kojoj treba svima da pokažemo ko je zaslužio duplu krunu ove godine
4. Zato što je to našem kapitenu poslednji meč u našem dresu, a i verovatno još nekolicini iz ove generacije koja će se pamtiti.
Io odio Belgrado
Red Marquis wrote:2 očigledna razloga zašto očekujem pobedu:
1. Igramo kući

Kvalitetniji smo od njih i nadam se pobedi od 2-3 gola razlike.
Tačno, ali znamo koga oni imaju na svojoj strani, možda manje nego njihove komšije, ali svejedno da.car jovan wrote:Што се мене тиче друго место ми не представља ништа,јер нам не дају да будемо први.Јесте лепо имати више одмора пред евро утакмице али...
Nažalost, ovakvo pomirljivo razmišljanje nam se dogodilo i 2007. godine, pa nam se to kasnije obilo o glavu.Onda su na "vlasti" bili ovi crveni, pa smo ih smatrali većom opasnošću, ali eto za već godinu dana sve se obrnulo.
Ista je to gamad i treba ih gaziti uvek nemilosrdno kad god za to imamo priliku.Niko od njih nam nije prijatelj niti će nam to ikada i biti, jednostavno tako mora biti zarad svih onih generacija i dobrih i vrednih ljudi koji su stvarali našu Vošu, a kojima su zlikovci pljunuli na podmukli način u lice više puta.
Mi jednostavno gamad moramo da pritiskamo, neka uvek dođu u situaciju da nas moraju pokrasti kao na finalu kupa, jednom će im se to obiti o glavu.Ako se budemo ponašali međutim kao prošle sezone, onda to nikako neće izaći na dobro.Ne zaboravite da što smo mi pomirljiviji i ne želimo da se upuštamo u borbu sa ovima, to oni mogu još više da nas gaze pa čak i treće mesto da nam oduzmu i daju ga filijalama.Bili smo uostalom i svedoci toga.Suviše je to halava i mržnje puna gamad.
Nemilosrdna borba do kraja mora da usledi, nema povlačenja i posustajanja!
Bato majstore vodi nas do titule 

- novosadjanin
Predlog za Firmu- da jedan od zvucnika stave blize zapadu, ili da ga okrenu ka zapadu, pa da mozemo i mi da navijamo zajedno sa severom.
Jos jedna stvar. Da li je upucen poziv osvajacima kupa Srbije, rukometasima Vojvodine, da uzvrate podrsku fudbalerima i prisustvuju utakmici? Ne bi bilo lose da na pocetku utakmice sidju dole sa peharom i tako dobiju jos jedan aplauz.
Jos jedna stvar. Da li je upucen poziv osvajacima kupa Srbije, rukometasima Vojvodine, da uzvrate podrsku fudbalerima i prisustvuju utakmici? Ne bi bilo lose da na pocetku utakmice sidju dole sa peharom i tako dobiju jos jedan aplauz.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Nema sanse da nam oduzmu bodove u jednom takmicenju zbog navodnih gresaka u drugom! To nema smisla cak ni takvim lopovima kao sto je FSS! Mogu da nas kazne u kupu dogodine i to je to!
Sto se tice utakmice, ja imam neku strepnju. Musavi se uvek napale pred neke bitne datume a sad slave njihov najveci uspeh.
Sa druge strane, mi smo bolji od njih za klasu, pa cak i da se udruze sa komsijama ne bi mogli posteno da nas nadigraju.
U svakom slucaju dolazimo u nedelju da se zahvalimo momcima sto su nas ucinili ponosnima tokom cele sezone.
Sto se tice utakmice, ja imam neku strepnju. Musavi se uvek napale pred neke bitne datume a sad slave njihov najveci uspeh.
Sa druge strane, mi smo bolji od njih za klasu, pa cak i da se udruze sa komsijama ne bi mogli posteno da nas nadigraju.
U svakom slucaju dolazimo u nedelju da se zahvalimo momcima sto su nas ucinili ponosnima tokom cele sezone.
- AntonioKasano
Требало би, бар су се тако договарали ове недеље али не знам шта је било на крају.Jos jedna stvar. Da li je upucen poziv osvajacima kupa Srbije, rukometasima Vojvodine, da uzvrate podrsku fudbalerima i prisustvuju utakmici? Ne bi bilo lose da na pocetku utakmice sidju dole sa peharom i tako dobiju jos jedan aplauz.
A mogli bi pozvati i karling klub Vojvodina da se pojavi na atletskoj stazi.novosadjanin wrote:

- novosadjanin
kowalski wrote:A mogli bi pozvati i karling klub Vojvodina da se pojavi na atletskoj stazi.novosadjanin wrote:

edit: Cigani su u zescim problemima sto se tice sastava, posebno u odbrani. Povredjeni: Ninkov i Evandro, kartone ima Mikic, a Li Adi je suspendovan.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".