Transferi
- Red Marquis
- Moderator
Ako ćemo pljuvati po Brani za nedelju, šta bi onda trebali govoriti o Medi, Tumbi i Mojsovu koji su odigrali najgore utakmice u sezoni? Bespredmetno je sad tražiti neke izdajnike ili slično. Lazetić je već, neka druga priča i bez obzira što nije bilo Merebe, on nije smeo da zaigra na meču.
Da se razumemo, mislim da bi Branu trebali pustiti da ide, ima i on već godina i vreme je da se obezbedi, a mogli bi i zaraditi nešto na njemu.
Da se razumemo, mislim da bi Branu trebali pustiti da ide, ima i on već godina i vreme je da se obezbedi, a mogli bi i zaraditi nešto na njemu.
Io odio Belgrado
-
- Red Marquis
- Moderator
Recimo da bi mogao da pocnes na ovom forumu da pises i o necem drugom osim o gospodinu Djuricicu (napisao si 3 posta i u sva 3 se bavis njime).saLALAjka wrote:Da shvatim ovo kao žuti karton? Zar postoje dobri i losi postovi?
Pri tome, svoje nezadovoljstvo pomenutim covekom i njegovim radom iznosi na malo kulturniji nacin!
Kakve veze ima za sad jos uvek misterijom obavijeni greh B.Ilica sa temom ''Transferi''? To je za ''Odnos clanova kluba prema Vosi''..
Punosevac nije kalibar za Vojvodinu, gledao sam ga i protiv nas i protiv Slane bare. Nista posebno. Bojovic nije gol igrac. Zna, ali daje malo golova.
Onaj iz Spartaka sto je uvalio ciganima dva komada- tog treba uloviti. Treba nam gol igrac, popularna čačkara!
Punosevac nije kalibar za Vojvodinu, gledao sam ga i protiv nas i protiv Slane bare. Nista posebno. Bojovic nije gol igrac. Zna, ali daje malo golova.
Onaj iz Spartaka sto je uvalio ciganima dva komada- tog treba uloviti. Treba nam gol igrac, popularna čačkara!
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
- novosadjanin
kej wrote:Kakve veze ima za sad jos uvek misterijom obavijeni greh B.Ilica sa temom ''Transferi''? To je za ''Odnos clanova kluba prema Vosi''..

Daj bre ice, Brana Ilic je bio medju boljima na toj utakmici. Bar u prvom poluvremenu, u drugom su svi misteriozno stali

Ajde ako ne smes javno da kazes posalji mi pm.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Kej... mislis na Noskovica kojeg sam ranije danas predlozio kao pojacanje za napad.
Inace kad vec Ice toliko kritikuje Ilica..ja se pitam zasto je Abu vise od pola utakmice igrao u odbrani??!
Inace kad vec Ice toliko kritikuje Ilica..ja se pitam zasto je Abu vise od pola utakmice igrao u odbrani??!
Last edited by shecky on Wed Jun 01, 2011 11:50 pm, edited 1 time in total.
Zamolio bih moderatore da nebrišu ni jedan post u kome se piše o meni lično.Pa tako i postove koje je napisao saLALAjka.Veliki pozdrav za njega od "ludog Pere".
Stevanović je bio u Borcu kad sam ja bio u Voši.Što se tiče Kataia i Mitoševića obojica su debitovali kod mene.Jedan protiv Čukaričkog a drugi protiv Ml.Radnika.Tako da je moj odgovor:Ne ti si ih stavio !
Stevanović je bio u Borcu kad sam ja bio u Voši.Što se tiče Kataia i Mitoševića obojica su debitovali kod mene.Jedan protiv Čukaričkog a drugi protiv Ml.Radnika.Tako da je moj odgovor:Ne ti si ih stavio !
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Amos wrote:88 god.kej wrote:E taj. Koje godiste je on?shecky wrote:Kej... mislis na Noskovica kojeg sam ranije danas predlozio kao pojacanje za napad.
Ali nekako po učinku mi i ne deluje baš kao neki gol igrač.
Jes' vala. Ma nemam pojma, tu utakmicu sam gledao pa mi je zapao za oko. Dobre golove je dao. Sve u svemu, ocekujem najlosiji prelazni rok u istoriji naseg kluba. Prosli je bio dobar, a nasa Corava Koka ne moze dva puta zaredom da ubode zrno. A nema se tu sta ni dovesti..
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!