Trener(i) FK Vojvodina
- Red Marquis
- Moderator
- slanobarac
Ne znam da li se uklapam u onih 6 sati počeka ali moram nešto napisati a vi brišite ako treba. Ivicu Brzića izuzetno cenim iz više razloga, naš čovek iz šampionske generacije, igrači igraju presing na loptu, imao je nekada davno prilikom izvođenja slobodnjaka akcije koje su izluđivale protivnika.... Ali ima i dve stvari koje mu ( nam) ne idu u prilog. Njegove godine i drugo, kada je napustio klub 2008. a znamo kako se i to završilo sreo sam ga u Grčkoj na letovanju i odmah ga spopao pričom o Voši a on mi onako rezignirano: S ovima nikad više! Eto, nekoliko postova iznad sam rekao da ovu temu treba zaključati ali me Podbara "upecao".Samo ću rećipodbara wrote:Ивица Брзић је слободан. Мој фаворит број један!
- pročitajte potpis.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
- slanobarac
Čitaj malo forum pre nego što nešto postaviš. Isto ovo imaš na prethodnoj strani - postavio Buca. Izvinjavam se.simicpk wrote:http://sportal.rs/news.php?id=52084
Lepo...
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Za razliku od Zvezde koja je stalno bolovala od dovođenja nekih velikih trenerskih imena i koja je što je dovela većeg trenera pre brečila o pod/Zenga,Bajević,Zeman itd/, Partizan je posle odlaska Osima a na njegovu preporuku počeo sa mnogo inteligentnijom politikom trenerskog kadrovanja.Davali su priliku, jednom po jednom,mladim trenerima koji su prethodno pekli zanat sa mlađim kategorijama u Partizanu.Sve je počelo,setite se,sa Tumbasovićem.Kao što svi znamo ovaj pristup je dao mnogo bolje rezultate nego Zvezdin.
Mislim, da bi i mi sto puta pametnije postupili da damo šansu čoveku o kome sam čuo u profesionalnom smislu sve najbolje - Grujiću koji sada sa velikim uspehom vodi Cement a koji je dugo i uspešno radio na Veterniku sa našim mlađim kategorijama.
Definitivno mislim da bi kao i u slučaju igrača gde se ispostavilo da je gotovo uvek najbolje ono što je niklo u našem dvorištu/Kačar,Krasić ranije a sada Brka,Meda,Vuk,Katai,Boske/ isto to bilo i u slučaju trenera.
Znači moj savet je Grujić a voleo bih da o mom mišljenju nešto kažu pre svega stručni članovi foruma/tu je i Djumi naravno/.
Mislim, da bi i mi sto puta pametnije postupili da damo šansu čoveku o kome sam čuo u profesionalnom smislu sve najbolje - Grujiću koji sada sa velikim uspehom vodi Cement a koji je dugo i uspešno radio na Veterniku sa našim mlađim kategorijama.
Definitivno mislim da bi kao i u slučaju igrača gde se ispostavilo da je gotovo uvek najbolje ono što je niklo u našem dvorištu/Kačar,Krasić ranije a sada Brka,Meda,Vuk,Katai,Boske/ isto to bilo i u slučaju trenera.
Znači moj savet je Grujić a voleo bih da o mom mišljenju nešto kažu pre svega stručni članovi foruma/tu je i Djumi naravno/.
- novosadjanin
Sta mislite o Njegusu ili Sakicu? Spominju se u medijima, a i uklapaju se u Pantelicevu izjavu da ce biti izabran mlad strucnjak
Mislim da bi me to, uz Lazeticev produzetak ugovora, do kraja dotuklo. Tada bismo i zvanicno imali vise ciganskih kadrova od nasih.
Eno sad vidim da pominju i Jokanovica

Mislim da bi me to, uz Lazeticev produzetak ugovora, do kraja dotuklo. Tada bismo i zvanicno imali vise ciganskih kadrova od nasih.
Eno sad vidim da pominju i Jokanovica

Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Gruja za šefa stručnog štaba, a Šaula pomoćnik, a na terenu Meda, Katai, Vuk, Boske, Trajko... na čelu kluba Miroslav Tanjga i Dejan Govedarica. Gospodin Đuričić da radi skauting i kompletnu ogranizaciju omladinskog pogona uključiti tu i Miku Radivoja Radosava, kao čoveka koji već dugo radi sa klincima. Vislavskog vratiti kao glavnog za marketing. Slaninarski od glave do pete. Ne mora baš ovako kako sam napisao, ali mislim da nam je to potrebno kako bi napravili i konačan bum, kako bi prosto sve eksplodiralo. Siguran sam da bi grad prosto disao za Vošu sa njenim legendama u upravi i stručnom štabu.TomaNS wrote:Gruja bi bio BOMBA, ali iskreno mislim da je to jako, jako tesko...
Unapred se izvinjavam ljudima sto prenosim vest sa ove deponije smeca.
http://www.zurnal.rs/2011/06/02/jokanov ... index.html
Ima svega u ovom tekstu: od Sakica, Njegosa preko Magistra fudbala Bekija pa sve do Slavise ''Novi Sad je crno-beli grad'' Jokanovica. Ljubomir Ristovski je prekrsten i sada je Ljubisa!
Deponija smeca!
http://www.zurnal.rs/2011/06/02/jokanov ... index.html
Ima svega u ovom tekstu: od Sakica, Njegosa preko Magistra fudbala Bekija pa sve do Slavise ''Novi Sad je crno-beli grad'' Jokanovica. Ljubomir Ristovski je prekrsten i sada je Ljubisa!
Deponija smeca!
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!