Trener(i) FK Vojvodina
Meni se čini da sve vodi ka tome da nam stigne izvesna persona koja je kod nas kao pretplaćena na neku fotelju: trenersku ili direktorsku. A sve ukazuje da su razlog - pare. Mi kao da nemamo volje ni želje da dugoročno investiramo u trenera i da od njega gradimo neku viziju tima i igre. Tako da sam pesimista. I očekujem najgore rešenje, koje će potrajati do ispadanja iz LE, aonda će doći novo koje će trajati do polusezone, i tako ukrug. Milinković je mogao da nas izvuče iz tog vrzinog kola, a kako niko ne zna šta se zapravo desilo, mogu samo da sumnjam da nam uprava radi o glavi.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
- slanobarac
Potpuno podrzavam ovo sto si napisao za Tumbu i Nikolica, jedina dva trenera koja bi donela igru Vojvodini!
Ne vidim razlog pravljenja pritiska na trenere oko trofeja, nismo ih osvojili preko dvadeset godina i sada bi to bio kao strasan neuspeh!? Uveren sam da bi Tumbakovic napravio cudo sa mladim Vosinim timom, da bi svi izrasli u velike igrace i da bi njegovo veliko trenersko ime doprinelo podizanju imidza kluba u medijima i svim ostalim segmentima!
Svaka cast za Ristevskog, ali jos je rano za njegov dolazak, kao i dolazak Govedarice...
Ne vidim razlog pravljenja pritiska na trenere oko trofeja, nismo ih osvojili preko dvadeset godina i sada bi to bio kao strasan neuspeh!? Uveren sam da bi Tumbakovic napravio cudo sa mladim Vosinim timom, da bi svi izrasli u velike igrace i da bi njegovo veliko trenersko ime doprinelo podizanju imidza kluba u medijima i svim ostalim segmentima!
Svaka cast za Ristevskog, ali jos je rano za njegov dolazak, kao i dolazak Govedarice...
-
@jackson
Dobro nam došao!
Što se tiče prvog dela tvog izlaganja - ne bih se složio da nam je neophodan čist sektaški trener na klupi koji će recimo da nas vodi bezprekorno (na primer) na svakoj utakmici a kada dođe do one sa "njegovima" da povlači ručnu!
Ovo ne bih pisao za svakog trenera koji nam se nudi, ali za Antića da!
I još nešto...ime bilo kog blizanca pišemo malim slovom.
Moj potpis ti sve govori.
Dobro nam došao!
Što se tiče prvog dela tvog izlaganja - ne bih se složio da nam je neophodan čist sektaški trener na klupi koji će recimo da nas vodi bezprekorno (na primer) na svakoj utakmici a kada dođe do one sa "njegovima" da povlači ručnu!
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
Ljudi, malo realnosti ne bi skodio...
Antic je veliki grobar i da ima ambicije da radi u srpskom fudbalu prvo bi dosao u partizan. Price o ozdravljenju samim tim padaju u vodu, jer je i on jedan od njih.
Druga stvar jesu finansije koje ni lopovski FSS nije uspeo da obezbedi. Mi nismo u stanju da platimo igraca vise 150-200 hiljada, niti da sopstvene igrace isplacujemo na vreme, a kamoli da dovodimo Antice, Tumbakovice i Mateuse. Mislim da se izbor suzava na neko trenersko ime iz domace ili neke susedne lige. Hoce li to biti Nikolic, Vignjevic, ili neko treci, ostaje da vidimo u narednih par dana.
Antic je veliki grobar i da ima ambicije da radi u srpskom fudbalu prvo bi dosao u partizan. Price o ozdravljenju samim tim padaju u vodu, jer je i on jedan od njih.
Druga stvar jesu finansije koje ni lopovski FSS nije uspeo da obezbedi. Mi nismo u stanju da platimo igraca vise 150-200 hiljada, niti da sopstvene igrace isplacujemo na vreme, a kamoli da dovodimo Antice, Tumbakovice i Mateuse. Mislim da se izbor suzava na neko trenersko ime iz domace ili neke susedne lige. Hoce li to biti Nikolic, Vignjevic, ili neko treci, ostaje da vidimo u narednih par dana.
Napred Voso!
- AntonioKasano
Prvo hvala na dobrodoslici! Drugo tvoj stav i stav vecine ovde da imena blizanaca pisete malim slovom postujem ali to ne znaci da cu i ja isto ciniti.Uvek cu govoriti ono sto mislim pa svidjalo se to nekome ili ne.Ako smo gospodski klub onda se tako i ponasajmo, mada mislim da smo sa sadasnjom garniturom ljudi daleko od tog epiteta ali dobro ljudi dodju i prodju(neki).Docice bolji, nadam se....ali dobro to je sad druga prica.Sto se tice tvog argumenta oko trenera on ima smisla ali ja licno ne verujem u to.Ne vidim koji je interes trenera Vojvodine (ma ko god on bio) da gubi utakmice od najvecih konkurenata.To mu je valjda najbolja prilika da promovise i sebe i klub koji vodi.Na kraju da kazem da sebe svrstavam u ljubitelje fudbala i simpatizere Vojvodine.Znam da je ovo forum navijaca Vojvodine ali se nadam da ni nama ostalima nije zabranjeno da pisemo.trelos gia fcv wrote:@jackson
Dobro nam došao!
edit-administracija
pravila foruma
1) Ovaj forum je napravljen prvenstveno za navijače Vojvodine, ali i za ostale dobronamerne ljubitelje fudbala. Na forumu nije dozvoljeno vređanje i omalovažavanje značaja i istorijskih uspeha FK Vojvodina, kao i njenih navijača.
Evo trenera za nas(gledajte od 0,29)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mc8Xekqg3gc&NR=1[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mc8Xekqg3gc&NR=1[/youtube]

Lepo je ponasati se gospodski, ali odnositi se prema ova dva kluba sa postovanjem moze samo neko ko je ili previse mlad ili previse neinformisan, te se ne seca ili ne zna sta se sve dogadjalo i u skorijoj i u daljoj istoriji. A ako zna, onda to nije vise gospodsko nego mazohisticko ponasanje.jackson wrote:Prvo hvala na dobrodoslici! Drugo tvoj stav i stav vecine ovde da imena blizanaca pisete malim slovom postujem ali to ne znaci da cu i ja isto ciniti.Uvek cu govoriti ono sto mislim pa svidjalo se to nekome ili ne.Ako smo gospodski klub onda se tako i ponasajmo, mada mislim da smo sa sadasnjom garniturom ljudi daleko od tog epiteta ali dobro ljudi dodju i prodju(neki).Docice bolji, nadam se....ali dobro to je sad druga prica.Sto se tice tvog argumenta oko trenera on ima smisla ali ja licno ne verujem u to.Ne vidim koji je interes trenera Vojvodine (ma ko god on bio) da gubi utakmice od najvecih konkurenata.To mu je valjda najbolja prilika da promovise i sebe i klub koji vodi.Na kraju da kazem da sebe svrstavam u ljubitelje fudbala i simpatizere Vojvodine.Znam da je ovo forum navijaca Vojvodine ali se nadam da ni nama ostalima nije zabranjeno da pisemo.trelos gia fcv wrote:@jackson
Dobro nam došao!
- slanobarac
Misliš li da našoj upravi treba bolji trener? Samo slep čovek ne vidi šta nam fali. Imali smo najboljeg trenera Srbije( zvanično proglašen i zatim doveden kod nas), generaciju fudbalera nikad bolju u zadnjih 20 i kusur godina, navijače koji podržavaju svoj klub uz ćiri-bu, ćiri-ba magiju.....I ko je kriv? Ribice su krive. A nama to imponuje. Imponuje nam!!!! Nema napretka kluba dok se monarh- apsolutista ne makne sa prestola a vi nastavite sa licitacijom. SREĆNO VAM BILO! Otpor! Za kraj - pročitajte potpis!podbara wrote:Evo trenera za nas(gledajte od 0,29)
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
"Ko će nas od sada voditi, kome ćemo verovati?
Niko nas neće voleti kao Kizo!
Kizo, vrati se,
Kizo, mi te volimo
Vrati se, vrati se
Ti si naš!"
http://www.youtube.com/watch?v=K2Cq7yrTugQ
Kizo, vrati se,
Kizo, mi te volimo
Vrati se, vrati se
Ti si naš!"
Љyбaв пpeмa тeби нac je cпojилa, a мpжњa пpeмa њимa ojaчaлa!
Kako si se samo ovoga setio.Avangarda wrote:"Ko će nas od sada voditi, kome ćemo verovati?
Kizo, vrati se,
Kizo, mi te volimo
Vrati se, vrati se
Ti si naš!"
Svaka čast!!!
Stari dobri Kud idijoti...
UH!
Stexman wrote:A zasto ne spomenuti i gospodina Radomira Antica? Mislim da on ima dovoljno motiva da nas povede u rat protiv vetrenjace toleta?
Da si malo pazljivije procitao moj post (tacka 2.),skontao biVoja wrote:Dakle... jos sad o imenima i vise necu:
1.voleo bih Tumbakovica.
2.Covek koji bi se trenutno najvise uklopio u svu ovu "pricu" (poslednje 2 godine) je "Mister"![]()
![]()
3.a ocekujem Njegusa ili onog Vukicevica (kako li vec bese)!!! To je to,sto se mojih ocekivanja tice.

- slanobarac
Da li je administracija sajta uvela neke nagrade onima koji pogode ime novog trenera Vojvodine? Zar ne vidite da je sasvim svejedno ko nam je trener? I sami forumaši učestvuju u ovoj lakrdiji od izbora novog trenera, samo još fali sms glasanje i to je to. O Bože, sve se izokrenulo, voda se zamutila i videćemo ko će isplivati na površinu.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
- novosadjanin
5 nedelja je ostalo do prve utakmice. Po nekom pravilu pripreme bi trebalo da pocnu 4 nedelje pre prve utakmice. Po takodje nekom pravilu prelazni rok bi trebao da bude dobrim delom zavrsen do pocetka priprema. Do toga je ostalo jos nedelju dana, a mi nemamo trenera koji bi trebao da ucestvuje u tom prelaznom roku. Sta se ceka?
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".