7. kolo: Vojvodina-Smederevo 1:0

Владика
Administrator

7. kolo: Vojvodina-Smederevo 1:0

Post by Владика »

mesto-stadion Karadjordje,gradski, VOjvodina ili kako ko voli
vreme-nadam se uz mnostvo protesta u 16h
dan-nedelja
tip-1
Konacno smo se reslili tog teskog tereta zvanog kup i sada mozemo da se koncetrisemo na prvenstvo. Ovo je susret dva kluba koji nisane sam vrh tako da po svim pokazateljima ovo bi trebao da bude derbi. Da li ce biti ,videcemo?
p.s. Bravo za sefa marketinga koji se slomio da obavesti navijace da se utakmica igra u nedelju! :twisted:
Duke

Post by Duke »

S obzirom da smo iz objektivnih razloga ispali iz Kupa (hladno, nicim izazvana magla, neregularni uslovi za igru, okrugla lopta i protivnik koji se usudio jednoj Vojvodini da pokaze zube), sada mozemo da se na miru posvetimo ostvarenju svih nasih snova - opstanku u "elitnom" drustvu! Kada ne bi bilo tragicno, bilo bi smesno.

Bas me interesuje reakcija navijaca! Evo, mi se spremamo da platimo upad na zapad i da vicemo "Uprava napolje"!

Sve osim pobede je ravno uraganu 'Katrina'!

Jedino sto mi je melem na ranu je pobeda Spanaca u basketu!

Forza Hellas!
You'll never walk alone!
novo naselje

Post by novo naselje »

Duke wrote:Jedino sto mi je melem na ranu je pobeda Spanaca u basketu!

Forza Hellas!
:shock: :?
Vreme je da slavimo!
limanfkv

Post by limanfkv »

Isreno se nadam da cemo dobiti ovu utakmicu ali to ce biti JAAKOO tesko.
0.0625
ice

Post by ice »

Podbara,uz svo postovanje o kakvom crnom derbiju ti govoris?
Ocajni smo i mi i Smederevo,a moze se reci da smo mi ipak gori i to osetno.
Nikako u slucaju pobede ne smeju da se stisaju strasti,jer ce utakmica mozda i biti namestena da bi nam se zamazale oci.Nesto slicno je bilo prosle sezone kad smo dobili Sutjesku 3:0,a onda je usledila serija poraza,a predvidjam da ce nesto slicno biti i sada.
To sve dokazuje da mi mozemo da pobedimo kad hocemo,ali zasto to nije gotovo nikad tako to treba pitati lesinare koji oblecu oko kluba i ove unutar kluba.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
ISUS

Post by ISUS »

limanfkv wrote:Isreno se nadam da cemo dobiti ovu utakmicu ali to ce biti JAAKOO tesko.
Iskreno se molim Bogu da ce tako biti :!:
Zabranili ste forum,ali nije prestalo da se pise!?
Dejan

Post by Dejan »

Sutra ce ponovo u vatru gurnuti "klince" i to ce im biti alibi ukoliko se kojim cudom nedesi da neko od nasih ubaci loptu u mrezu...Ili neizmuvaju 3-za-3!
budababa

Post by budababa »

Skeptican sam po pitanju rezultata, a za igru vec znam kakva ce da bude. Pobeda nas vadi sa spiska sedmorice velicanstvenih, a sve ostalo u jos veci haos, jer sledece kolo gostujemo u Ivanjici direktnom konkurentu za ispadanje koji je finansijski mnogo stabilniji od nas. Ipak, kvota od oko 2,00 u kladionicama je dovoljno primamljiva da se okusa sreca i zaradi koja gajba piva. Svi na stadion!
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Pobedicemo Smederevo,necemo izgubiti u Ivanjici tek da se prasina malo slegne,a onda sledi nov ciklus sa OFKom,Zemunom...nova razocarenja,onda opet koja pobeda...red slanine,red sunke...
Dejan

Post by Dejan »

Smesnom i jadnom pobedom niste nam zamazali oci :!:
Treba nastaviti sa incijativama za nosenje plavih dresova(ako je moguce bez grbova) i dokazati svim igracima i kvazi rukovodiocima tima da nisu bogom dani za taj posao i da nisu nezamenjivi :!:
Tek posle utakmice u Smederevu cemo saznati da li je ovo danas zaista bila pobeda na terenu,ili za "stolom"!?

Kako su se ponasali navijaci na tekmi?Da li su svi zadovoljni rezultatom ispozdravljali ovacijama nase "borbene" fudbalere?
max

Post by max »

nisam gledao utakmicu i ne znam kako smo igrali ali hvala bogu da smo uzeli tri boda,za plave dresove se potpuno slazem
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Bravo majstori, sjana pobeda, ura za igrache, za struchni shtab, za upravu. Kad bi se zajebavali. :lol:

Da je bilo 5:0 za nas ne bi bilo dosta da se opere ona sramotna slika sa prethodne dve utakmice.
slavko

Post by slavko »

Radoye wrote:Bravo majstori, sjana pobeda, ura za igrache, za struchni shtab, za upravu. Kad bi se zajebavali. :lol:

Da je bilo 5:0 za nas ne bi bilo dosta da se opere ona sramotna slika sa prethodne dve utakmice.

Evo da se i ja javim posle duzeg vremena, apsolutno podrzavam sve koji se zalazu za 'plave dresove' ,jeste lepo uzeti jos tri boda na svoj konto ,ali pitanje njihovog porekla... tu sam malo skeptik. Inace,gol je dao Sasa Dobric,cini m ise da mu je to prvenac u dredu Vojvodine,a svakako jeste u ovoj sezoni :!:
Voso,Voso,stara damo,ko su tramvaj klubovi da te gledaju popreko samo?
nboya
Administrator

Post by nboya »

ZIVEO CVETKO!!!
:?
UPRAVA NAPOLJE!!!
limanfkv

Post by limanfkv »

pobedili smo.Moglo je biti i 2-0,a moglo je biti i 0-1.Hvala Todicu.Nakon utakmice igraci dolaze do severa koji im okrece ledja i navija "ti si nasa prva ljubav".
0.0625
Locked