Pobedli smo i to je jedino vazno! Po onome sto sam ja video Smederevo ima bar za klasu kvalitetniji tim od nas. Maric je odustao od svojih postavki i odigrali smo onako kako je Djumi pripremio tim. Vukobratovic mesto Dundjija, u timu su se ponovo nasli Buac, Kacar i cinimi se Kovacevic. Klinci su uspel,i uzeli smo tri boda ali smo se gotovo 50 minuta branili. Sreca je sto Smederevo ima slabo fizicki pripremljenu ekipu tako da je od 60 minuta njihov gol konstantno visio u vazduhu(zbog nasih kontri). Zeleo bih da ovde javno povucem svaki zarez koji sam rekao o Marku i Vuelji jer oni jednostavno ne znaju fudbal. Vukelja katastrofalan, davno me tako neko nije iznervirao.
Na kraju tekme ekipa dolazi da se pozdravi sa nam ali ceo sever im okrece ledja. Iskreno i mene je bio blam, nadam se da se bar neko tako osecao od njih. Uostalom sve su nas povukli za nos. Za losih 90 minuta uzeli su po 500 evra a ne ko sto je bilo d na 4 utakmice uzmu 6 bodova. Tesko klubu sa takvim igracima!
7. kolo: Vojvodina-Smederevo 1:0
I nama i Despotima,a i svima ostalim je bilo jasno da je utakmica namestena i takvu bedariju je bilo muka gledati.
Dovoljno je samo spomenuti zadnjih 10 minuta gde su igraci oba tima bukvalno koracali po terenu totalno nezainteresovani za rezultat.
Neka se pokazu ovi nasi protiv OFK-e i Zemuna,pa cemo onda da razgovaramo.
Rad i Obilic su vec ispali i sada se vidi da te dve pobede nad njima nisu nista posebno,a da ne govorim kako smo se jos u tim utakmicama i provukli.
Svaka cast za Firmu i gest sa okretanjem ledja po zavrsetku utakmice,konacno jedna sasvim jasna poruka uprkos pobedi svima kojima treba.
Vise nam sitnim namestaljkama ne mogu zamazati oci.
Promena mora biti!
Dovoljno je samo spomenuti zadnjih 10 minuta gde su igraci oba tima bukvalno koracali po terenu totalno nezainteresovani za rezultat.

Neka se pokazu ovi nasi protiv OFK-e i Zemuna,pa cemo onda da razgovaramo.
Rad i Obilic su vec ispali i sada se vidi da te dve pobede nad njima nisu nista posebno,a da ne govorim kako smo se jos u tim utakmicama i provukli.
Svaka cast za Firmu i gest sa okretanjem ledja po zavrsetku utakmice,konacno jedna sasvim jasna poruka uprkos pobedi svima kojima treba.
Vise nam sitnim namestaljkama ne mogu zamazati oci.
Promena mora biti!
Slab fudbal, tri boda i okretanje ledja igracima po zavrsetku utakmice su glavna obelezja ove utakmice. Vecina ucesnika ovog foruma je iznela konstataciju da je utakmica namestena, i ja im se pridruzujem. Imam utisak da cemo u prolecnom delu prvenstva biti glatko porazeni u Smederevu. Glavni problem je sto se igra i dalje ni ne nazire, a cini mi se da je ucinjeno i par koraka unazad u odnosu na period kada nas je trenirao Djumi. U takvim okolnostima, bod u Ivanjici ce biti veliki k'o kuca.
Ona u plavim dresovima i kapicama ili oni u crveno-belim?slavko wrote:limanfkv wrote:
Kontam da se ovde neko jako posramio. Rekao bih da je to on mala sacics kod tribine

JEDNA STVAR MI NIJE JAZNA,ZASTO NASI KLUBOVI POSLUJU SA CIGANIMA KAD NIKAD NISTA NE ISPLACUJU,SVOJEVREMENO SU POSLALI UZICKU SLOBODU U DRUGU LIGU ZBOG TOGA,A I JAVOR NIJE NISTA BOLJE PROSAO...
Prosto k'o pasulj,u upravama im sede razni Scepanovici itd...
Prosto k'o pasulj,u upravama im sede razni Scepanovici itd...