Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

Za pocetak dovoljno je da mi sa zapada i istoka glasno izrazimo svoje misljenje,krenuvsi od prve utakmice u nadolazecoj sezoni.

I to ponavljati iz meca u mec(na Karadjordju),i takva desavanja nikoga ne bi ostavilo ravnodusnim!!!

Sto se tice protesta,ja sam za.

Sigurno bi bio na dogovorenom mestu u dogovoreno vreme,ali za tako nesto bi nam trebala podrska i severa,sto u ovom trenutku nemamo iz poznatih razloga.
Andreyos

Post by Andreyos »

S' obzirom da je memorijalni turnir bio odigran u SC Vujadin Boškov,to valjda dovoljno govori o tome kakvi su odnosi Firme i uprave.Ukoliko se ozbiljno razmišlja o protestu,na podršku severa ne računajmo...
Jer nas su osnovala gospoda, a njih drugovi!
ice

Post by ice »

Brick Liman wrote:Vrlo dobro se zna ko je odgovoran za sve poteze uprave, gospodin je to više puta rekao javno. Svi se bunite na poteze odgovornog, a dobar deo vas bi dao klub u privatno vlasništvo, a onda nema više nazad. Kakva god da je trenutna situacija, gospodin je još uvek smenjiv, što bi bilo isključeno u slučaju da je klub njegovo vlasništvo.
Sine moj, zabole me što je ovo kapitalizam i zabole me da se zbog te činjenice prodaju ideali na kojima je, između ostalog, nastao naš klub. I naprosto nije tačno da klub ne može drugačije da funkcioniše u kapitalizmu. Najdominantniji klub na svetu, Barselona, nije ničije privatno vlasništvo, već se u klubu organizuju izbori i onaj ko i dobije upravlja klubom u roku dok mu ne istekne mandat.
Tako da, poštedi me floskula, budi ozbiljan.

Izvini, ali nasmeja me pošteno.
Ajde da vidim ko će tog čoveka smeniti, neće niko sve dok sam ne ode kao što je svojevremeno i Kostić otišao sam.
Ko će da ga smeni, oni što su ga jednoglasno i prošlog leta predložili za novi mandat i koji su neraskidivo vezani za njega?
On NIKADA neće biti smenjen i to treba prihvatiti kao realnost.Tako da, tačno je, naš klub je već PRIVATIZOVAN.Mi smo se već privatizovali, ostali klubovi neka razmišljaju o tome.
Smešno mi je samo kako se sada neki busaju u grudi i pričaju kako je u vreme Kostića bilo gore i da su ga oni oterali, a to je najgnusnija LAŽ jer su ga sve do samog kraja i njegovog dobrovoljnog odlaska zbog nekih drugih stvari žestoko branili (a naravno bili su vezani za njega na isti način kao i za sadašnjeg predsednika) .Setimo se samo one utakmice protiv Železnika 0:3 kada se više nije moglo ugušiti nezadovoljstvo mase utišavanjima od strane pojedinaca, pa je krenulo sveopšte UPRAVA NAPOLJE, a pojedinci su i dalje pokušali to da ublaže pitanjima "A kako ćete na Marakanu?" pošto smo tamo trebali da gostujemo u narednom kolu.

Ništa se od tada nije promenilo, samo što je u odnosu na Kostića došao mnogo prevejaniji i beskrupulozniji igrač koji za postizanje cilja ne bira sredstva.Dok on sam ne ode niko ga neće smeniti pa nalazili se mi svi zajedno u devetom krugu pakla.

Inače, jako lepo razmišljanje od strane igoork-a i apsolutno ga podržavam u stavovima.
slanobarac

Post by slanobarac »

igoork wrote:
Brick Liman wrote:Vrlo dobro se zna ko je odgovoran za sve poteze uprave, gospodin je to više puta rekao javno. Svi se bunite na poteze odgovornog, a dobar deo vas bi dao klub u privatno vlasništvo, a onda nema više nazad. Kakva god da je trenutna situacija, gospodin je još uvek smenjiv, što bi bilo isključeno u slučaju da je klub njegovo vlasništvo.
Sine moj, zabole me što je ovo kapitalizam i zabole me da se zbog te činjenice prodaju ideali na kojima je, između ostalog, nastao naš klub. I naprosto nije tačno da klub ne može drugačije da funkcioniše u kapitalizmu. Najdominantniji klub na svetu, Barselona, nije ničije privatno vlasništvo, već se u klubu organizuju izbori i onaj ko i dobije upravlja klubom u roku dok mu ne istekne mandat.
Tako da, poštedi me floskula, budi ozbiljan.
Slazem se, kada mi objasnis nacin na koji cemo mi u ovom sistemu u ovoj drzavi da transformisemo nas klub na sistem Barselone u kome opet postoji covek koji unosi svoj privatni kapital itd e onda mozemo da pricamo...
Morate da shvatite da smo mi ovde posmatraci, i bice tako sve dok se ne izadje na ulicu!
Mi smo u sistemu tajkuna, politike i ostale bagre! Ovde nista nije gradsko i nista nije nase. To je samo tako na papiru!

Ta prica jos uvek moze da se napravi promena je postala prazna odavno.

Ovo pisanje na forumu je smehoteka, pogotovo na ovoj temi jel nikada nista nismo konkretno preduzeli sem sto se ovde svako malo pravi pametan a kada treba da se uradi nesto onda svi cute.

Ja sam govorio uz nekolicinu da se vec jednom krene u protest ali ne mi smo po hiljaditi put odlucili da ostanemo na internetu i da se medjusobno prepucavamo.

Kukali ste svi na kraju sezone, svima vam je bilo muka a danas se i dalje svi ponasaju kao da se nista nije desilo.
Opet smo krenuli sa pricama ko dolazi, ko odlazi i koliko su sezonske.

Ljudi ja vas pitam dokle? Dokle ce da nas presvalce i dokle ce da nas ovako tretiraju?
Muka mi je vise od predloga i od demagogije, mi treba ako nam je stvarno stalo da se skupimo i da reagujemo kako znamo i umemo.

Ako to ne uradimo mozemo da nastavimo da gledamo ovaj pokretni cirkus na celu sa prješednikom! :idea:
Igore svaka čast, tako razmišljaju pravi Vojvodinaši.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
aNS

Post by aNS »

Тачно тако, и баш због тих ствари сам и напустио север.
Али зашто ми са запада или истока не би могли да покренемо протест?
Ево ја први кажем да сам спреман да држим паролу на којој би писало "УПРАВА НАПОЉЕ" ако нико нe сме. Само људи организујте се више. Не вреди чекати ни прву утакмицу, до тада могу све распродати и отићи сами. Јер и они читају овај форум и знају да има доста незадовољних.
igoork

Post by igoork »

Image
U Novom Sadu ima klub kojem se svi divimo !
servalsorim

Post by servalsorim »

Da bi se pokrenuo bilo kakav protest potrebna je ozbiljna masa a uz svo dužno poštovanje mi je nemamo.Mislim na sve tri tribine.Druga stvar,samo skupština ima legitimitet za tako nešto ali malo je verovatno da ima snagu za bilo kakve promene.A i gospodin Butorović nije tamo neki indijanac,već prilično moćan čovek.I onda šta nam preostaje?Bojkot.Loše rešenje!Ništa drugo nego čekati da vreme ili viša sila učini svoje.Voleo bi da sve ovo nije tako.Ali ja ne vidim način ili grešim!
...uno di noi...
slanobarac

Post by slanobarac »

servalsorim wrote:Ništa drugo nego čekati da vreme ili viša sila učini svoje.Voleo bi da sve ovo nije tako.Ali ja ne vidim način ili grešim!
Mislio si na biologiju ili nešto drugo?
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Junior

Post by Junior »

vojvodina jedna jedina wrote: Za pocetak dovoljno je da mi sa zapada i istoka glasno izrazimo svoje misljenje,krenuvsi od prve utakmice u nadolazecoj sezoni.
:!: :!: :!:
Moj predlog je da se 21. ,odmah nakon sto otpevamo ciribu ciriba,zaori sa zapada UPRAVA NAPOLJE! Od neceg se mora krenuti,a najgore bi bilo da zaboravimo sve od prosle sezone (iako je bilo i dobrih stvari). Znamo da na podrsku Firme ne mozemo racunati,ali ne smemo cutati!
Jednostavno,covek koji na poluvremenu poslednje utakmice u sezoni naredi igracima da puste jednog od nasih najvecih rivala ne sme vise biti na celu kluba!

______
edit Admin: Tacka 5 pravilnika sajta FKV.com

Zabranjeno je ostavljanje poruka lične prirode, reklamiranje bilo kakve prirode i ostavljanje bilo kakvih privatnih podataka na forumu, bilo ličnih, bilo tuđih.
______

Miletova slika pred pocetak drugog poluvremena - spusteni pogledi sve govore.
Владика
Administrator

Post by Владика »

Junior wrote:
Jednostavno,covek koji na poluvremenu poslednje utakmice u sezoni naredi igracima da puste jednog od nasih najvecih rivala ne sme vise biti na celu kluba!
Поштовани Јуниоре, ако износиш овакве тешке оптужбе(и то јавно) онда ваљда мораш имати и неке валидне доказе? Ово је озбиљан форум и приче типа "рекла казала" морају добро да се аргументују! Можда та "фамозна" фотографија најбоље илуструје податак да нас је црвени близанац у два меча надиграо 170 минута? Ложа је била препуна менаџера, то је можда била животна шанса за наше фудбалере али су зато они дебело подбацили. Ако си играо фудбал, онда сигурно знаш да када се мечеви намештају (чак и у бетон лигама) за то знају само неколико играча! Зар мислиш да је у ово доба могуће да је неко ушао у свлачионицу и рекао "изгубите меч"! Мислим била би то добра прича, јер све је боље него да признамо да нас је црвени близанац поштено добио, али реалност је нешто сасвим треће.
О свему треба добро и хладне главе размислити. Не треба се водити причама и нагађањима неких разочараних људи већ треба трезвено сагледати ситуацију.
Прво размислите у којој држави живимо(ми смо клуб из народа и како народ живи тако ће бити и нама), сведите на једну страну папира шта је ова Управа урадила позитино а шта је згрешила, и немојте никако сметнути са ума да је наш тим у прошлој сезони узео највише бодова од пропасти СФРЈ и да смо играли финале Купа Србије.
Ситуција није ни изблизу тако добра како би појединци желили да је виде али зато није ни мало катастрофлана како би неки волели да кажу.
Junior

Post by Junior »

Prva stvar,mislim da je glupo zabranjivati postavljanje slika sa foruma koji se bavi istom tematikom kao i ovaj.

Drugo,moje je misljenje da je ta utakmica namestena. Ja to ne mogu nikako argumentovati ali imam pravo da iznesem svoje misljenje. Zaboravio sam da pored te slike ubacim i jedan citat sa tog foruma,kojim sam dodatno potvrdio svoje prvobitne sumnje,ali izgleda da je bolje sto nisam,jer bi i on bio obrisan. I Milinkovic je otisao posle te utakmice,a samo nekoliko dana pre nje je rekao da sebe ne moze da zamisli ni na jednom drugom mestu osim na klupi Vojvodine. Ponavljam,to nisu nikakvi dokazi,vec samo cinjenice koje idu u prilog mom misljenju.

PS. Evo sad vidim da Katai definitivno ide u Grcku. Naravno,necu verovati dok ga ne vidim u dresu Olimpijakosa,ali ako je to stvarno tacno onda nemam reci...sjajan potez uprave. Ipak,i dalje se nadam da je u pitanju izmisljotina.
djape_ns

Post by djape_ns »

Podbara, niko od nas nije inspektor koji ce sad da prikupi validne dokaze, ali mislim da nije niko od nas bas zatvorio oci i okrenuo ledja taj dan, pa valjda smo gledali ''utakmicu''.

Ja sam i dalje ubedjen da smo ih pustili. Itekako smo ih pustili. Ne mogu konkretno nikog da optuzim, niti zelim. Ali bilo je ocigledno.

Sa nekim tvojim stavovima se slazem, kao npr. da je uprava puno dobrih poteza povukla za svog mandata, bilo je i losih niko ne osporava, ali nekako se sve sto radi svodi na to da nas nastima na ponovno vecito trece mesto i vec postaje simptomaticno to da s partizanima uvek bude neizvestan mec (kolko sudija dozvoli) a s ciganima je vec postalo mucenje gledati. (podseticu da je zvezda taj mec odigrala bez 5 standardnih igraca, vrlo bitnih za igru koju je forsirao Prosinecki, a mi potpuno spremni bez povreda samo bez Merebasvilija zbog kartona. E bas toliko da nas nije htelo. U to necu da poverujem)
U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!
uporan

Post by uporan »

Čitam priče ovde oko transfera naših igrača i da iznesem svoje mišljenje. Ako je tačno da Grci nude za Kataija 1.4 miliona evra, moja mišljenje je da ga treba odmah prodati. Zašto? Dečko je ok igrač, ali mislim da ga precenjujemo, kao što smo precenjivali i malog Aleksića, a gde je on sada? Prodali smo ga na vreme, za dobar novac (koji, doduše, do kraja nismo ni dobili u celosti). Šta mislite koliko bismo dobili da je odigrao još jednu polusezonu ili celu sezonu kod nas? Ubeđen sam duplo manje. Tako bi bilo (ili će biti) i sa malim Kataijem. Takođe, priča se o Brkiću i maloj cifri za njega (čini mi se 900.000 evra). Da li iko ovde misli da on vredi mnogo više od toga??? Brka je ok dečko, navijač Vojvodine, ljubimac navijača i to je super, divno, krasno, ali budimo malo realni. Pogledajmo malo njegova reprezentativna izdanja, UEFU 2009. protiv Austrije, prvi gol u sramnom finalu Kupa, a i prvi gol u prošlom finalu Kupa, drugi gol na Karađorđu protiv crvenih itd. To su utakmice na kojima se postaje heroj i utakmice na koje dolazi najviše menadžera. Ne kažem da se najboljim golmanima ne dešavaju kiksevi, ali velike utakmice su ono što može da odvoji dobrog od lošeg golmana. Takođe, da li iko veruje u cifre koje se provlače po novinama o transferima igrača crnih i crvenih?! Ako je iko iz te dve veštačke tvorevine otišao u poslednje dve godine uz obeštećenje veće od 3 miliona evra ja sam Džo Koker.
UH!
TomaNS

Post by TomaNS »

uporan wrote:Čitam priče ovde oko transfera naših igrača i da iznesem svoje mišljenje. Ako je tačno da Grci nude za Kataija 1.4 miliona evra, moja mišljenje je da ga treba odmah prodati. Zašto? Dečko je ok igrač, ali mislim da ga precenjujemo, kao što smo precenjivali i malog Aleksića, a gde je on sada? Prodali smo ga na vreme, za dobar novac (koji, doduše, do kraja nismo ni dobili u celosti). Šta mislite koliko bismo dobili da je odigrao još jednu polusezonu ili celu sezonu kod nas? Ubeđen sam duplo manje. Tako bi bilo (ili će biti) i sa malim Kataijem. Takođe, priča se o Brkiću i maloj cifri za njega (čini mi se 900.000 evra). Da li iko ovde misli da on vredi mnogo više od toga??? Brka je ok dečko, navijač Vojvodine, ljubimac navijača i to je super, divno, krasno, ali budimo malo realni. Pogledajmo malo njegova reprezentativna izdanja, UEFU 2009. protiv Austrije, prvi gol u sramnom finalu Kupa, a i prvi gol u prošlom finalu Kupa, drugi gol na Karađorđu protiv crvenih itd. To su utakmice na kojima se postaje heroj i utakmice na koje dolazi najviše menadžera. Ne kažem da se najboljim golmanima ne dešavaju kiksevi, ali velike utakmice su ono što može da odvoji dobrog od lošeg golmana. Takođe, da li iko veruje u cifre koje se provlače po novinama o transferima igrača crnih i crvenih?! Ako je iko iz te dve veštačke tvorevine otišao u poslednje dve godine uz obeštećenje veće od 3 miliona evra ja sam Džo Koker.
Mislim da Katai ne da ne precenjujemo, vec ga i potcenjujemo!
Trajce kapiten, jedan je Trajce kapiten!
Kizo, MAESTRO, hvala na svemu!
Djumi

Post by Djumi »

Ma neka ide i u Olimpijakos,samo da ga ne daju na dvojnu u Palic.
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Post Reply