Pripreme

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Akcent

Post by Akcent »

igoork wrote:Danas na ovoj prijateljskoj je jedan crni momak objasnio u tih pola sata kako se igra fudbal.

Neka mi neko pomogne ali meni se cini da je to bio onaj Covic sto je iz Proletera otisao u Parmu! :idea:
Ako si bio na utakmici, jel mozes da napises nesto vise o igri?
Kakvi su bili momci ?
I naravno, rezultat? :D
Vojvodina, Vojvodina nepobediva...
budababa

Post by budababa »

Meč smo počeli u formaciji: Drinić, Vulićević, Karan, Mojsov, Nestorović, Ađuru, Medojević, Stevanović, Katai, Bilbija, Mudrinski. Više od Dejana koji posmatra meč uživo kada se vrati...

EDIT: Dakle, igralo se tri puta po 30 minuta, a rezultat je bio 6:1 za nas. Strelci: Stevanović, Čović, Ilić, Šušnjar i Silađi (x2).
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
igoork

Post by igoork »

Vidi se da je tek prva prijateljska i da protivnik nije ni blizu po kvalitetu,igrali su bunker i stoga se ne bih previse osvrtao na neke uigrane akcije jel jednostavno nije ih bilo mnogo...

Igralo se 2 puta po pola sata, u prvih pola sata igralo se u sastavu:

Golman(ne znam ko je momak)
Vulicevi-Mojsov-Karan-Nestorovic
Stevanovic-Medojevic-Adjuru-Katai
Mudrinski-Bilbija

Ne mojte me drzati za rec,nisam siguran da li smo igrali 4-4-2 ili je Bilbija bio taj ofanzivniji poput Merebe u sistemu sa trojicom u vezi.

Uglavnom Adjuru davi loptu po obicaju i definitivno nije za nas.
Katai par puta ih je promesao po obicaju ali nista konkretno.
Ostalo toplo hladno ponavljam vidi se da je prva utakmica.

Prvo poluvreme je zavrseno 1-1 gol posle kornera Bilbije(cini mi se Stevanovic).

2 poluvreme:

Golman(ne znam ko je momak)
Igrac sa brojem 2(ne znam o kome se radi)-Trajkovic-Kovacevic-Pavlovic
S.Novakovic-Mitosevic-Kosovic-Ilic
Yao-valjda taj Covic?

Dobili smo ovo poluvreme sa 2-0. Golove dali Brana posle solo prodora i opet ponavljam valjda taj Covic izuzetnim skokokm posle odlicnog centarsuta cini mi se tog decka sto je igrao beka sa brojem 2 na ledjima.

Brana mnogo davi i nece mu prolaziti u ozbiljnim mecevima,Vuk najbolji na terenu uz tok Covica!

Nadam se da sam barem malo docarao... :wink:

edit: bilo je i to trece poluvreme sto buda spominje gde su igrali mladji to nisam pratio... :lol:
Last edited by igoork on Fri Jun 24, 2011 8:06 pm, edited 1 time in total.
U Novom Sadu ima klub kojem se svi divimo !
Buca

Post by Buca »

Na kraju 6-1. Posto se igralo jos pola sata.
Željko Brkić jedan je od nas!!!
Akcent

Post by Akcent »

Znaci definitivno Covic potpisuje?
Vojvodina, Vojvodina nepobediva...
021

Post by 021 »

Od meni nepoznatih, 55 i 33 su ostavili odličan utisak. Gledajući strelce, pretpostavljam da su to Čović i Silađi. Koji je broj nosio Šušnjar? Solidan je bio i dvojka (desni bek). Od standardnih, Vuk ponajbolji.
uporan

Post by uporan »

Načuh juče da se 2. jula igra pripremna utakmica u Kečkemetu, pa bi mogao neko od upućenijih da potvrdi. Ako je tačno, molio bih za detalje, kako bismo se mogli organizovati za eventualnu posetu ovom mađarskom gradiću.
Hvala unapred.
UH!
Dejan

Post by Dejan »

Vojvodina-kapiten Medojevic!

1. Drinic, 22. Vulicevic, 24. Karan, 5. Mojsov, 23 Nestorovic, 28. Ajuru, 3. Medojevic, 16 Stevanovic, 21. Bilbija, 27. Katai, 19. Mudrinski

Backa Topola

Kronic, Dragic, Perovic, Jovetic, Samardzija, Markovic, Bojovic, Bastovanov, Covin,Pavlov, Memesevic

1-1
U prih 30 minuta najistaknutiji pojedinac je bio Nemanja Bilbija. Igrao je iza napadaca i odlicno je proigravao saigrace, ulazio u sanse i izvodio prekide. Posle kornera sa desne strane, fantasticno je centrirao, a lopta je prakticno pogodila Stevanovica na "drugoj" stativi za 1-0 u 10-om minutu igre...Dobru partiju je pruzio i Stevanovic. Gosti su postigli jedini pogodak posle greske odbrane u 26-om minutu...

drugih 30 minuta, rezultat u tom periodu 2-0

sastav: 30. Lazovic, 2. Becelic, 6. Trajkovic, 26. Kovacevic, 31. Pavlovic, 4. Poletanovic, 13. Mitosevic, 10. Novakovic, 55. Covic, 9. Ilic, 18. Antwi

Golove u ovomdelu igre postigli su novajlija Covic i Brana Ilic. Pored njih odlicnu partiju je pruzio mladi Srdjan Becelic, Mitosevic i Jao, koji je odlicno ulazio u sanse, ali nije imao srece da ih krunise golom.

treci deo po 30 minuta
3-0

sastav: 32. Mijatovic, 15. Mejic, 7. Zogovic, 20. Jovanovic, 14.Slijepcevic, 8. Radoja. 29. Bizic, 33. Strunjas, 17. Paunovic, 11. Siladji, 25 Susnjar

Strelci su bili Susnjar i Siladji dva gola. Susnjar je ostavio odlican utisak i dokazao da je veliki potencijal! Igrac na kojeg se mora ozbiljno racunati.

Abubakar je stigao, a Mereba i Smiljanic su odvojeno trenirali!
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

uporan wrote:Načuh juče da se 2. jula igra pripremna utakmica u Kečkemetu, pa bi mogao neko od upućenijih da potvrdi. Ako je tačno, molio bih za detalje, kako bismo se mogli organizovati za eventualnu posetu ovom mađarskom gradiću.
Hvala unapred.
Imaš sve podatke na (novom) zvaničnom sajtu Kluba!!!
http://fkvojvodina.brand-co.net/2011/st ... ceka-vosu/
Ima izveštaj i sa jučerašnje utakmice!

Iako je ovo za temu "Marketing", da ne postavljam i tamo...Ponovo "radi" zvanični sajt, pa neka mu je sa srećom!!! Na prvi pogled uočljivo je da je značajno bolji nego prethodni!
http://fkvojvodina.brand-co.net/
djape_ns

Post by djape_ns »

Takodje zanimljive pozicije (osim potpredsednika i ostalih) su mi zamenik direktora omladinske skole i sef marketing sluzbe.

Alal vera :roll:
U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!
021

Post by 021 »

Dejan wrote: treci deo po 30 minuta
3-0

sastav: 32. Mijatovic, 15. Mejic, 7. Zogovic, 20. Jovanovic, 14.Slijepcevic, 8. Radoja. 29. Bizic, 33. Strunjas, 17. Paunovic, 11. Siladji, 25 Susnjar

Strelci su bili Susnjar i Siladji dva gola.
Šušnjar, Strunjaš... :juggle: . Da li neko zna nešto o dotičnom Strunjašu, koji je juče nosio broj 33? Delovao je kao zanimljiv igrač.
KDA

Post by KDA »

Grof Žekula wrote:
uporan wrote:Načuh juče da se 2. jula igra pripremna utakmica u Kečkemetu, pa bi mogao neko od upućenijih da potvrdi. Ako je tačno, molio bih za detalje, kako bismo se mogli organizovati za eventualnu posetu ovom mađarskom gradiću.
Hvala unapred.
Imaš sve podatke na (novom) zvaničnom sajtu Kluba!!!
http://fkvojvodina.brand-co.net/2011/st ... ceka-vosu/
Ima izveštaj i sa jučerašnje utakmice!

Iako je ovo za temu "Marketing", da ne postavljam i tamo...Ponovo "radi" zvanični sajt, pa neka mu je sa srećom!!! Na prvi pogled uočljivo je da je značajno bolji nego prethodni!
http://fkvojvodina.brand-co.net/
Strašno. Da zvanični sajt FK Vojvodine bude na poddomenu neke marketinške agencije. Šta je sa domenom fcvojvodina.co.rs?

Svaki dan se sve više razočram u profesionalnost ljudi u klubu. Pa majku mu, 21. je vek, Internet je realnost. Svako danas visi na netu, pa ako nećeš tu uraditi stvari kako treba, gde ćeš?

edit-administracija : Molimo Vas da nastavimo priču o sajtu u topiku marketing kluba.
igoork

Post by igoork »

Koliko nam je klub u rasulu najbolje govori da smo do sada odigrali jednu pripremnu utakmicu i to slobodno mogu reci sa amaterima.

Evo citam sada NKP vec treca cini mi se plus sto su protivnici kud i kamo ozbiljniji. A igraju samo 2 dana pre nas prvu utakmicu.
Ako na to dodamo da ne znamo ni od prilike kako ce nam tim izgledati do kraja priprema ja sam jako skeptican povodom svega... :?
uporan

Post by uporan »

igoork wrote:Koliko nam je klub u rasulu najbolje govori da smo do sada odigrali jednu pripremnu utakmicu i to slobodno mogu reci sa amaterima.

Evo citam sada NKP vec treca cini mi se plus sto su protivnici kud i kamo ozbiljniji. A igraju samo 2 dana pre nas prvu utakmicu.
Ako na to dodamo da ne znamo ni od prilike kako ce nam tim izgledati do kraja priprema ja sam jako skeptican povodom svega... :?
Sad jedno pitanje za tebe - koliko je pripremnih utakmica odigrao FK Rad koji počnje takmičenje 2 nedelje pre nas?
Daleko od toga da je kod nas stanje ružičasto, ali mislim da previše "mračimo".
UH!
igoork

Post by igoork »

uporan, apsolutno te ne kapiram?

Valjda nam je cilj da se poredimo sa "boljim" ili minimum jednakim.
Ako ti smatras da je Rad ekipa na nasem nivou onda uredu.

A i ako bas oces Rad je barem na pripremama na planini a mi smo idalje u NS-u... (mnogo je bilo price ranije na temu koliko nadmorska visina utice na fizicku pripremljenost)
Post Reply