Njegovo veličanstvo - FUDBAL

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

kowalski

Post by kowalski »

[quote="Radoye"][/quote]

Neiskusno. Umesto da ga je oldskulovski potapsao po bulji, on uglavu.
Image
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Zanimljiva vest stiže iz Italije. Kako prenosi "Gazeta delo sport", novi šampion Mađarske, Videoton, ozbiljno je zainteresovan da dovede u svoje redove iskusnog golgetera i veterana Ernana Krespa.
Argentinac trenutno brani boje Parme. "Panto reaguj!" :wink:
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Ovoga se ni Radomir Antic nije setio (medj˙silnim kombinacijama na SP) :lol:

p.s.nije mi jasno,zasto me sve cesce zeza postavka klipova sa Youtubea :twisted:
Image
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Kako to Nemci rade (B92):
Dijego kažnjen sa pola miliona evra

Sjajni 26-godišnji plejmejker kažnjen je zbog neprofesionalnog ponašanja u poslednjem kolu prošle sezone.

On je napustio ekipu kada je saznao da neće biti starter u meču protiv Hofenhajma.

U klubu su potom najavili da će ga preseliti u drugi tim koji se takmiči u četvrtoj nemačkoj ligi ukoliko ne pronađe kupca koji je spreman da platiti deset miliona evra odštete.

Spomenuta kazna od 500.000 evra rekordna je u istoriji Bundeslige. Inače, nagađa se da ta svota odgovara Dijegovoj jednomesečnoj plati, budući da godišnje inkasira oko šest miliona evra.
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Vojo, nemoj se ljutiti što ću ti zagaditi temu sa ovim.

Jedna od najvećih legendi nkp kazuje za koga će navijati u dvomeču kvalifikacija za Ligu Šampiona. 8)

http://www.sportal.rs/news.php?id=53556&vote
Vokri: Navijaću za Škendiju

Predsednik nepriznatog Fudbalskog saveza Kosova Fadilj Vokri otkrio je medijima u Albaniji za koga će navijati u duelu Partizana i Škendije. Vokri, koji se trenutno nalazi u Francuskoj, istakao je da će u duelu tima za koji je igrao i ekipe iz Tetova navijati za šampiona Makedonije.

- Čuo sam vesti sa žreba. Biće veoma teško za Škendiju, ali nemojte zaboraviti da je u fudbalu sve moguće. Naravno da više uspeha želim albanskom timu. Partizan ima kvalitetan tim i mi ne smemo da zaboravimo da su crno-beli bili učesnici Lige šampiona prošle godine, bez obzira što tamo nisu osvojili bodove - rekao je Vokri i dodao:

- Najjače oružije Partizana su iskustvo igranja u Evropi i navijači. Grobari spadaju u najžešće grupe i uvek prate svoj tim bez obzira gde igra. Ipak, verujem da će svi Albanci kada bude meč igran u Skoplju doći da podrže Škendiju. Ja ću takođe doći na meč u glavnom gradu Makedonije. Želeo bih samo da poručim navijačima da ne nasedaju na eventualne provokacije - zaključio je Vokri.
Владика
Administrator

Post by Владика »

Ваљда ће једног дана и неки близанац испасти?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nisk68AO ... re=related[/youtube]
Milan

Post by Milan »

POŠTO OBRAZ ???!!!
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

podbara wrote:Ваљда ће једног дана и неки близанац испасти?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nisk68AO ... re=related[/youtube]
Kako da ispadnu, zar vam nije poznato da su blizanci "klubovi najveći" na ovom svetu, zar vam nije poznat onaj skorojevićki "Večiti derbi", veći i od Rivera (6 puta najbolje rangiran svetski Klub) i Boke, Rela - Barce, bilo kog "El Klasika". Pre bi Real Madrid ispao iz "Primere" nego jedan titov blizanac da jedne sezone ostane bez trofeja. Nažalost, to se ovde nikada neće desiti, jer porediti fudbal u Argentini i ovaj CSL, "nikada regularniji fudbal" je nemoguća misija. Zar je naš fudbal i ovo što je od njega ostalo zaslužio da ostane uskraćen da svake godine ostane bez ijednog skorojevićkog "Večitog derbija", "zlatnim slovima" ispisane tradicije. Ukoliko bi jedan od blizanaca bio na rubu ispadanja iz lige, šta mislite koliko bi sudija penala svirao i koliko bi trajala eventualna (ukoliko 10 penala ne pomogne) sudijska nadoknada? :rage:
Gosn Podbara, pogledajmo samo šta se desilo u Finalu Kupa prošle godine, kada je na FK Vojvodinu "odreagovano", skočio ko oparen čitav državni aparat i svim mogućim silama i merama represije se potrudio da ga FK Vojvodina nipošto ne osvoji. Elementarna stvar, zabranjeno je navijačima jednog učesnika Finala da gledaju svoj Klub od početka i daju mu podršku. :oops: Tako se nigde ne odnosi prema najstarijem Klubu u državi! Mi smo udareni lane, postavlja se pitanje, a ko je sledeći?

Zato Argentina oduvek ima najbolje fudbalere na svetu, iako po ekonomskoj snazi nisu daleko od nas.

P.S. Izvini Vojo što ti opet zagađujem temu :wink:
Владика
Administrator

Post by Владика »

Ове године навршиће се пет лета од како је напустио овај свет легендарни Ференц Пушкаш. Остало је запамћено да Пушкаша нико није тако добро чувао као што је то урадио наш Добросав Крстић. Интересантан је податак да је Пушкаш последњи пут у Новом Саду био 1995. године, када смо играли са црвени близанцем 2:2(ковачевић дао гол руком).
Уживајте
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qU7LzHoC ... re=feedlik[/youtube]
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Lala sa zapada wrote:Ljudi, navalite! :D

http://www.youtube.com/copaamerica

Na ovom kanalu vas cekaju prenosi svih meceva ovogodisnjeg takmicenja.
Image

Oficijelna interenet prezentacija:

http://ca2011.com/

Detalji, grupe, termini utakmica i na wikipediji:

http://en.wikipedia.org/wiki/2011_Copa_Am%C3%A9rica

1.- 24. jula 2011. godine

8 argentinskih gradova domaćina: otvaranje na La Plati, a Finale na El Monumentalu.

Najtrofejnije reprezentacije su Urugvaj (14), Argentina (14), Brazil (8 ), zatim slede Peru (2) i Paragvaj (2), Bolivija (1) i Kolumbija (1).

Pretpostavljam da za navijamo za Urugvaj (iako smo dobili najtežu grupu!) i naravno Larisu Rikelme? :cheers:

Argentinci kao domaćini su najveći favoriti, dovoljno je pogledati napad Mesi, Aguero, Tevez, Milito, Lavezi, Higuain, Di Maria. Mada od njih uvek možemo očekivati i neko sramoćenje. Nadam se da će suđenje biti pošteno, prema svima!

O Brazilu ne treba trošiti reči, svi sa nestrpljenjem očekujemo Neimara na delu.

Pored njih u krug favorita ulazi "naš" Urugvaj sa triom u napadu, kakav napad, desetka Forlan, Suarez, Il Matador i (šta će nam, pored ovakvog napada) vezom kojom komanduje i razara napade protivnika, Gargano. Naravno, El Loco Abreu! Ekipa sa glavom i repom. Kvota na Urugvaj šampion je 12.

Paragvaj može da bude opasan sa Bariosom, koji je imao sezonu za pamćenje u Dortmundu.

Čile ima odličnu ekipu, predvođenu Vidalom, Sanchezom i Chupete Suazo koji je na prošlom prvenstvu blistao.

Od "crnih" Ekvadora i Kolumbije (Zuniga, Falcao) možemo očekivati prolaz.
postman

Post by postman »

Izvin'te ,al' cini mi se da je Larisa Rikelme iz Paragvaja ,zar ne ?
Ja cu navijati za Kolumbiju zbog Falcaa i Guarina (dvojca iz Porta).
etxeberria

Post by etxeberria »

Urusi do kraja! Iako nemaju Larisu :D
sam svoj najveci neprijatelj
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Ko da je bitno odakle je Larisa, mislim da je bitnije ima li šta još da skine od veša sa sebe? :lol:
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Jedva čekam da počne. Da nešto razbije tenisku monotoniju na tv-u. Arenasport će da prenosi, koliko vidim pola mečeva će im biti na prvom, pola na četvrtom kanalu, pa ko ima...
Urugvaj je naravno tim za koji ću navijati, a imam neki osećaj da će Argentina opet ostati bez titule...
Io odio Belgrado
Post Reply