Njegovo veličanstvo - FUDBAL

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Zeljo, svaka cast na odlicnom postu

:!:

Argentina ima zelju da izvrsi decentralizaciju u svom fudbalu, raspored utakmica i gradovi domacini to jasno ukazuju. Eh, a mi van Beograda ne bi igrali ni da dodje u prijateljskoj Andora. :oops:

Kao pasionirani ljubitelj brazilskog fudbala, savetujem vam da obratite paznju na igraca po imenu Ganso. Kako trenutno stvari stoje, predvidjam mu da ce napraviti vecu karijeru od Neymara.

Neymar ima sav talenat ovog sveta, ali i veoma problematican karakter.

Bice ovo mozda i najkvalitetnija Copa u poslednjih 20 godina. Samo jos da dodam, Copa America je najstarije kontinentalno takmicenje svetskog fudbala.
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
mihailov

Post by mihailov »

Ja mislim da je doslo vreme da i Argentinci materijalizuju velicinu ove generacije :wink:
Napred Voso!
kowalski

Post by kowalski »

Jašarka dream team

Image
Image
King

Post by King »

Jel ovo na slici tata od onog nesrecnika Nestorovica?bas lice :)
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Svakom ko kreće u grad da muva, treba preporučiti da pogleda ove slike, ako im to ne nabije samopouzdanje, ništa neće :lol:

p.s.Lični favoriti Boško Anić i Ljupče Naumovski :roll:
Io odio Belgrado
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Najveca fora je to sto bi ova skupina sabana s koca i konopca isprasila sadasnji idealni sastav "SuperLige" s dvocifrenom razlikom...
Brick Liman

Post by Brick Liman »

Fali tu asova, pola lige je izgledalo kao prodavci polovnih lada i kozjeg sira na pijaci u Dušanbeu.
Naša šampionska iz '89. je izgledala kao grupacija uzbekistanskih drumskih razbojnika. Favoriti - trio Maras - Kartalija - Šapurić. U tom sastavu je onaj gabelj Mihajlović dobio nadimak "Barbika" :twisted:

Ukoliko neko ima sličice te naše generacije bio bih mu neizmerno zahvalan da ih postavi!
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Brick Liman wrote:U tom sastavu je onaj gabelj Mihajlović dobio nadimak "Barbika" :twisted:
Eh, to je on dobio zbog svojih negovanih loknica :lol:
PeraSK

Post by PeraSK »

Kud sve ide taj moderan fudbal. Da ovo urade u nasoj zenskoj ligi sigurno bi bilo vise navijaca nego u JSL :)

http://www.mondo.rs/s210731/Zabava/Zvez ... iniju.html
uporan

Post by uporan »

UH!
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

Copa America mi je dosad bilo omiljeno takmicenje,i samim tim i razocarenje je vece onim sto su reprezentacije prikazale na prva cetri meca.

Prve tri utakmice su bile blagi uzas,ne znas koja je gora od koje.

Jedino ova zadnja utakmica izmedju Pargavaja i Ekvadora moze da dobije prelaznu ocenu(mada nije bilo golova).

Sutra igraju Uragvajci,koji su mi oduvek bili omiljena strana selekcija.

Mislim da imaju realne sanse za titulu samo da ponove igru sa Svetskog prvenstva.

Ide im na ruku i losa igra Brazilaca i Argentinaca.

Ocekujem u napadu pakleni trio Forlan-Suarez-Kavani,dok sa klupe ce sansu cekati talentovani Abel Hernandez i meni omiljeni El Loco Sabastian Abreu 8).
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

vojvodina jedna jedina wrote:Copa America mi je dosad bilo omiljeno takmicenje,i samim tim i razocarenje je vece onim sto su reprezentacije prikazale na prva cetri meca.

Prve tri utakmice su bile blagi uzas,ne znas koja je gora od koje.

Jedino ova zadnja utakmica izmedju Pargavaja i Ekvadora moze da dobije prelaznu ocenu(mada nije bilo golova).
Istog sam utiska, izgleda da se ponavlja prošlo Svetsko prvenstvo kada je početak prvenstva bio vrlo tanak. Očekujem bolje, jer gore teško da može.
Io odio Belgrado
etxeberria

Post by etxeberria »

Kvalitet se donekle nivelirao, i u J. Americi svi igraju fudbal, i to dobar fudbal :D Argentina, opet kao i obicno ne moze da uklopi sve te silne igrace, dok smo dosli u situaciju da Brazil osim desnih bekova nijednog Superstara :shock: , Neymar je jos daleko od toga. Lucas i Ramires igraju sredinu, na to je spala jedna velesila :huh:
sam svoj najveci neprijatelj
kowalski

Post by kowalski »

Mladi Urugvaj igra lepo na svetskom U17. Inace mi se zanosimo nekim nasim skolama, a klinci od 16-17 tamo razbijaju. Ne prepoznajem takvu igru ni u nasim starijim selekcijama. Totalno smo NEmoderni.

Veceras cemo videti i plave seniore. U svakom slucaju Soy celeste, celeste soy yo :) Urugvaj btw ima najbolju himnu na svetu celom.
Image
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

Predhodna dve prvenstva(2004 i 2007 god.) su bila prava osvezenja,i bar po meni su vratili nadu da ovaj sport jos moze da bude atraktivan kao sto je nekad bio,kada je fudbal jos bio samo igra.

Utakmice su obilovale fintama,stiklama,slepim pasovima,pimplovanjima,golmanskim akrobacijama tj fudbalskim elementima kojih je sve manje u industrijalizovanom evropskom fudbalu.

Talenata u Juznoj Americi nikada nije manjkalo,samo je pitanje da li isti biti na pravi nacin iskorscen.

Pocetak nije obecavajuci ali za popravljanje utisaka ima vremena.

Neka La Celeste budu prve koje ce da nam pokazu pravo lice Juzno Americkog fudbala.
Post Reply