Nastavlja se dobra stara tradicija da budemo najčešće kartoniran tim.
Nadam se da se naši ne zadovoljavaju remijem,ovo kolo bi trebalo rešiti još večeras...
King wrote:Most users ever online was 171 on Thu Jul 14, 2011 7:21 pm
Rekord
Aj i ja da se ulogujem, da pojačam...
Hvala svima koji nam pružaju i najmanju informaciju o dešavanjima u Vaduzu, i sami znate koliko nam to znači.
Aj da niko ne prenosi pa nema od koga da se otkupi (mada čisto sumnjam da bi otkupili prenos sve i da se prenosi, ovo im je samo dobar izgovor) ali ni radio reportera da ne pošalju, stvarno nemam reči.
Idemo sad u drugom da im stavimo lagana tri komada pa da sutra čekamo protivnika u narednoj rundi
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Minja, doktore.
Obradovala me ova slika. Slusam radio Lihtenstajn i dijalekt komentatora ... uz ovu sliku ... skoro kao da sam tamo
Pozdrav i za Staru Gardu
Last edited by fksloboda.org on Thu Jul 14, 2011 9:01 pm, edited 1 time in total.
fksloboda.org wrote:Minja, doktore.
Obradovala me ova slika. Slusam radio Lihtenstajn i dijalekt komentatora ... uz ovu sliku ... skoro kao da sam tamo
Pozdrav i za Staru Gardu
Onaj od pre neku stranicu link za radio je okej, samo što imaju sistem kao i naši, a sada red muzike, odmaramo se uz pesmu...a onda ćemo propratiti kraj utakmice..
severozapad wrote:Onaj od pre neku stranicu link za radio je okej, samo što imaju sistem kao i naši, a sada red muzike, odmaramo se uz pesmu...a onda ćemo propratiti kraj utakmice..