9. kolo: Vojvodina-OFK Beograd 1:0

Stara Garda

9. kolo: Vojvodina-OFK Beograd 1:0

Post by Stara Garda »

Novi Sad,Stadion Vojvodine
pocetak 14.30h
TV prenos,sto ne bi trebalo da Vam bude razlog da ne dodjete na stadion!

U subotu nam dolazi po nas poslednjih godina neugodan protivnik,koji je poslednje 3 godine redovan ucesnik raznih evro takmicenja i koji nam je "preuzeo" mesto iza vodeceg Bg dvojca.Igraju veoma lep i za oko dopadljiv fudbal,bez respekta prema protivniku i njegovom imenu sto i dokazuje trenutna OFKina pozicija na tabeli.Treba napomenuti da smo OFKu poslednji put pobedili u NS u sezoni 2001/02,sledece sezone odigrali nereseno,a poslednju smo porazeni.Mala satisfakcija je bio april prosle godine kad smo uspeli da ih iznenadimo i pobedimo na vetrovitoj Karaburmi pogotkom Jelica.
Licno se ne nadam nekom podvigu nasih momaka,i smatram da sve osim poraza je uspeh.
U subotu otvaramo mini seriju "teskih" utakmica posle koje nam slede Zemun,Jedinstvo BP,Hajduk,Zeta...ma uostalom,nama su sve utakmice teske!

Sta Vi ocekujete od subotnjeg, uslovno receno derbija(nekad bio) u NS?
Last edited by Stara Garda on Wed Oct 12, 2005 10:40 pm, edited 1 time in total.
gabric_a

Post by gabric_a »

Pobeda (a mozda i nereseno) bi bila veliki (i to jako veliki) uspeh. OFK ove sezone ima izuzetno dobru ekipu,sto su i pokazali svojom igrom i mestom koje zauzimaju na tabeli,pobedjivali su u gostima i "jace" ekipe od Vose. Ali ipak fudbal je ovo,ako je OFK mogao da izgubi u Ivanjici,moze i u Novom Sadu. Sve u svemu "troznak".
Djumi

Post by Djumi »

Utakmica sa OFK-om je veliko iskusenje za nas tim.Imperativ pobede nam lebdi nad glavom a nasuprot sebe imamo zaista dobar sastav Beogradjana.Naravno oni nisu nepobedivi ali igraci moraju da ostave srce na terenu i time daju Ofk-u jasan signal da bodovi moraju ostati u N.Sadu.Igraci poput Ivanovica,Tosica,Petrovica,Simica,Bakovica su za respekt.Tu bi izdvojio jos mladog Stosica koji je ovog leta stigao iz Krusevca a inace je bio moja velika zelja u januaru kad sam stigao u Vosu.
Pojavila se nekakva prica pa i ovde na Forumu da ce utakmica biti namestena ali u to neverujem jer bi samo budala namestila utakmicu u ligi u kojoj ispada 7 ekipa.nazalost nemogu doci na utakmicu ali cu je gledati posredstvom TV ekrana.
Hrabre sreca prati :!:
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Владика
Administrator

Post by Владика »

Ogi je napisao da tekma pocine u 14 i 30. Da li neko ima siguran info!?
Djumi

Post by Djumi »

Ukroticemo Romanticare kad god da pocinje :!: Image
Владика
Administrator

Kakav OFK

Post by Владика »

Ljudi gde vam je optimizam? Nemojmo od komarca da pravimo lava. Prošle sezone OFK nas je dobio obe tekme. Na Karaburmi, bar po meni, je tekma bila nameštena i verujem da smo time vratili dug za neke naše "čudne" pobede u Beogradu! U Novom Sadu smo izgubili ali posle neopisive sudijske krađe kada je igrač OFK igrao rukom(ako mu neko zna ime nek napiše kako bi mu priredili lepo subotnje popodne)!
Jeste OFK je prvi, dobro svi znamo zbog čega i zbog koga. Njihov tim je mlađi i neiskusniji(na prvoligaškoj scenbi) od našeg i ako im od prvog minuta pokažemo ko je domaćin siguran sam da će izgubiti ko u Ivanjici. To je normalno posao za brku iz marketinga da nam obezbedi ako ne domaćinsko pa onda bar fer suđenje. Podrška sa tribine je neophodna i očekujem od svih vas da još jednom damo podršku voljenom klubu.
Duke

Post by Duke »

Ništa drugo i ne treba da nas interesuje osim pobede... Tačno me boli uvo s kim igramo i da l' su romantični ili plavi ili zeleni...
You'll never walk alone!
ogi
Administrator

Post by ogi »

Utakmica pocinje u 14.30, tako pise na nekoliko sajtova, ukljucujuci i RTS.
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
slavko

Re: Kakav OFK

Post by slavko »

podbara wrote:Ljudi gde vam je optimizam? Nemojmo od komarca da pravimo lava. Prošle sezone OFK nas je dobio obe tekme. Na Karaburmi, bar po meni, je tekma bila nameštena i verujem da smo time vratili dug za neke naše "čudne" pobede u Beogradu! U Novom Sadu smo izgubili ali posle neopisive sudijske krađe kada je igrač OFK igrao rukom(ako mu neko zna ime nek napiše kako bi mu priredili lepo subotnje popodne)!
Jeste OFK je prvi, dobro svi znamo zbog čega i zbog koga. Njihov tim je mlađi i neiskusniji(na prvoligaškoj scenbi) od našeg i ako im od prvog minuta pokažemo ko je domaćin siguran sam da će izgubiti ko u Ivanjici. To je normalno posao za brku iz marketinga da nam obezbedi ako ne domaćinsko pa onda bar fer suđenje. Podrška sa tribine je neophodna i očekujem od svih vas da još jednom damo podršku voljenom klubu.
Jeste FOK prvi,ali OFk ima isto tako kvalitetan tim,jako talentovane momke,pa sad ne znam zbog cega su prvi...A kakvo to mi iskustvo imamo u prvoj ligi? KAo klub da...ali nismo mnogo odmakli od njih... Imamo Maradonu koji ni posle 4 sezone u prvoj ligi ne moze da pogodi prazan gol,imamo Stepija koji posle takodje 4 sezone igra po sistemu tolplo (25% tekmi) - hladno (75%)...o cemu mi pricamo...Ofkin tim je jako talenotvan i kvalitetan i samo pomocu navijaca i maksimalne borbenosti i zalaganja mozemo da napravimo nesto vise... kao na primer pobeda... :roll:
Voso,Voso,stara damo,ko su tramvaj klubovi da te gledaju popreko samo?
Stara Garda

Post by Stara Garda »

ogi wrote:Utakmica pocinje u 14.30, tako pise na nekoliko sajtova, ukljucujuci i RTS.
OK,znaci u 14.30h,ko je u mogucnosti nek dodje,jer u NS Vojvodina nije igrala skoro mesec dana
Djumi

Post by Djumi »

Reprezentacija je pokazala put igracima Vose kako treba da se igra protiv OFK-a.
Владика
Administrator

Post by Владика »

Duke, valjano si to rekao. Kada Vojvodina igra u Novom Sadu, totalno me neinteresuje sa kime igra jer uvek ocekujem pobedu.
crveni

Post by crveni »

Kontam da cemo pobediti OFKu i onda da ce Zvezda i Partizan pobediti i da ce onda sve biti kao pre :?
Vuk

Post by Vuk »

podbara wrote: To je normalno posao za brku iz marketinga da nam obezbedi ako ne domaćinsko pa onda bar fer suđenje. Podrška sa tribine je neophodna i očekujem od svih vas da još jednom damo podršku voljenom klubu.
Brka ce sve da sredi :roll:
limanfkv

Post by limanfkv »

podbara wrote:Ljudi gde vam je optimizam? Nemojmo od komarca da pravimo lava. Prošle sezone OFK nas je dobio obe tekme. Na Karaburmi, bar po meni, je tekma bila nameštena i verujem da smo time vratili dug za neke naše "čudne" pobede u Beogradu! U Novom Sadu smo izgubili ali posle neopisive sudijske krađe kada je igrač OFK igrao rukom(ako mu neko zna ime nek napiše kako bi mu priredili lepo subotnje popodne)!
Mislim da je Bakovic.
Ma samo pobeda!
0.0625
Locked