Gledati ocajnog Medu kako trci kao muva bez glave, ne bi li nesto uradio u napadu ili kako isto tako vija igrace Arada ne bi li im oduzeo loptu. Gledam Stevanovica kako daje drugi gol i bukvalno spusta glavu u zemlju, kao mani me bre. Ilic daje prvi na gol na asistenciju Stevanovica radi isto to, spusta glavu u zemlju. Mereba izgubljen u prostoru,takodje bez volje. Djura rvac grcko-rimskim stilom

A da ne pricam sto smo fizicki odlicno pripremljeni

Ne znam sto ste se tako navatali na Supica(nisam gledao prvih 15 min protiv Vaduza u NSu), meni je do sada sasvim ok bio. Nista posebno, ali ne tolika rupa kako se predstavlja, videcemo za kasnije jos.
Igraci moraju da shvate da nisu vise Ciribu-ciriba ekipa, nego da su sada jedna obicna grupa amatera i da ce im svaka dodata lopta u noge, svaki sut u okvir gola biti uspeh. A gol u mrezi protivnika je vec premija. Ako tako budu razmisljali mozda i uradimo nesto ove sezone.
PS. Cigani i grobari ubacuju u evropskim duelima klince od po 16, 17 godina, a mi sta radimo. Imamo nekoliko odlicnih klinaca(Meleg, Kosovic, Susnjar) i oni moraju da cekaju da Mereba i Djura prorade(iako sam ih gotivio obojicu), a da ne pricam o Ilicu.