SP - Nemacka 2006

max

Post by max »

na sta mislis djumi kad kazes da savez samo nesto ne pokvari?
Djumi

Post by Djumi »

Pa mislim pre svega na pozive igraca po takozvanom"kljucu",na razne ugovore sa sponzorima.Veoma je bitno da obecane nagrade igracima i strucnom stabu budu isplacene pre prvenstva(sto se ranije cesto desavalo).I jos mnogo,mnogo stvari koje uticu na atmosveru u timu.
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Dejan

Post by Dejan »

Malo me nervira sto su u reprezentaciji igraci poput Olivera Kovacevica i Branka Boskovica,ali kada smo prosli to nikoga neinteresuje mada da nismo prosli mislite li da bi sve tako mirno proslo...Mada jbg Srbi smo i to je kod nas normalno :D

Image
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Djumi wrote:Pa mislim pre svega na pozive igraca po takozvanom"kljucu",na razne ugovore sa sponzorima.
Samo da podsetim one mladje koji se ne secaju, kad je vec Djumi spomenuo Spaniju 1982. i kako smo se onda zadnji put kvalifikovali kao prvi u grupi (selektor je bilo Miljanic).

Tada je pred Prvenstvo izbila afera bash zbog ovoga shto sam citirao. Atmosfera u timu je unishtena i mnogi igrachi koji su zasluzhili mesto u timu (npr. Shestic) su drzhani na klupi zbog "mira u kuci". Iako je publika ochekivala visok plasman, mi smo se na prvenstvu obrukali i ispali u takmicenju po grupama, mada je na to imala uticaja i sudijska nepravda, penal na utakmici protiv Spanije posle nepostojeceg faula na oko 19 (!?!)metara od gola...
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Mladi reprezentativci igraju baraz protiv Hrvata,a gde....

Inace u danasnjem DNEVNIKU ima jedan veoma zanimljiv tekst J.T.(ne zelim da mu spominjem ime,jos od Bastije kad je u svoju sobu narucivao sampanjce i za to optuzio navijace,ali room service je prepoznao pravog konzumenta istog),u kom se zali za neregularne uslove na Vojvodininom stadionu za sedmu silu i verovatno priziva da se odigra u Bg,pa nek onda predsednik Tole ulozi malo u ovaj nas stadion,kad su vec znali da ga arce na kvalifikacionim utakmicama ili da ih vise ne pustamo u NS ako se baraz odigra u BG.

Uglavnom,ako ima neko Dnevnik neka postavi izvestaj ili cu ga ja veceras postaviti kad budem imao vise vremena.
slavko

Post by slavko »

Ne verujem da bi tako nesto moglo da se desi. Petko ima 'muda' da izabere najbolje i verujem ,cvrsto sam ubedjen da ce tako i biti!
Drugo,misljenja sam,sto je i rekao neko ovde,da bi trebalo iz reprezentacije udaljiti likove poput Olivera Kovacevica ili Branka Boskovica,oni su tu potpuno bespotrebni,niti su bili od neke koristi i ranije,niti uticu na atmosferu,bolje bi bilo da se pruzi sansa nekolicici mladih reprezentativaca poput recimo Stojkovica na golu umesto Kovacevica,ili recimo Vucinicu,onda,Jankovicu,vukcevicu,zasto ne i Stepiju,... Neka sede makar i na klupi,neka osete sta znaci igrati Svetsko prvenstvo,pritom su veoma talentovani i dobri igraci ,neophodno im je iskustvo... Daleko od toga da je recimo Boskovic los igrac. ALi,imao je sansu,nije je iskoristio,imao je jako,jako puno kredita. Ej ljudi,Vucinic je igrao u reki samo 45 minuta a dao je 19 golova u Kalcu!!! I to u timu Lecea! Njega pod obavezno zvati ili umesto Ljuboje ili umesto Sava koji je BIO veliki igrac i kapiten,ali njegovo vreme je proslo. E tu Petko mora da ima muda,sto se kaze :lol:
Dakle,bice sigurno nepravdi,ali makar da se spase ono sto se spasiti mora! :?: :)
Voso,Voso,stara damo,ko su tramvaj klubovi da te gledaju popreko samo?
Djumi

Post by Djumi »

Mlada reprezentacija igra 12 i 16 novembra sa Hrvatskom i mislim da se prva utakmica igra u Srbiji.Licno mislim da se sigurno nece igrati u N.Sadu.
simpatizer

Post by simpatizer »

Koje ludilo na stadionu, to je trebalo doziveti, ma nije bilo sanse da izgubimo! Iako smo otisli bez karata, znali smo da smo zemlja mita i korupcije, te smo sa jednim od likova sa ulaza na jug uspostavili kontakt i udjosmo za 500 dinusa po osobi njemu u dzep naravno, eh al se taj obogatio sinoc, pa samo da je propustio 20 ljudi tako, to mu dodje...
A na stadionu guzvanjac, svi stoje, svi navijaju, pre pocetka tekme pustaju sa razglasa "Boze pravde" masa peva, pa onda "Mars na Drinu", pa ide prozivka sa severa "jug jug javi se", a mi uzvracamo "javi se sever", i onda krece "Srbija, Srbija...", a za kraj ceo stadion pocinje da skace i peva "i ko ne skaceeee, taj je Turciiiiin, Oooooooooo", a Bosanci oce kavgu, pa pocinju da lete stolice ka nama, a masa uzvraca, bilo je i par kamenica, ne velikih al ne ni banalnih, i onda ni Zvezdasi ni Partizanovci, vec ludi Radovci se spustaju u kanal i krecu prema delu u kom su Poturice, koji su to manijaci tih se treba paziti, srecom intervenisu specijalci i udaljavaju goste od kanala prema gore, i na tome se zavrsava, nije bilo vecih incidenata al su se Balijama sigurno gace tresle, kasnije je u njihovom delu odjeknulo par momackih petardi...
A utakmica dobra, na vreme dat gol, bilo je jos sansi, mada smo svi strepeli zadnjih 20-ak minuta da se ne desi neki kiks, neka sudijska greska ili slicno, al sve se dobro zavrsilo, najvise me odusevilo jedinstvo medju ljudima, medju tribinama, svi smo disali kao jedan, svi smo navijali kao jedan, nije bilo zvizduka igracima i medjusobnih prepucavanja i onda posle tekme jos nekih pola sata navijanja, skandiranja, pa pevanje van stadiona, da smo znali da nasi igraci odlaze na trg mozda bi smo i tamo otisli, jednostavno lepo je sinoc biti Srbin i navijati za Srbiju!!!
UPRAVA NAPOLJE, RIDJOSICU LOPOVE!!!
max

Post by max »

moje misljenje je da mladi nema sanse da igraju u ns.svi znamo sta je bilo proslo doigravanje protiv norveske a sad pogotovo sto nam hrvati dolaze,znaci sanse su 99% da igramo u beogradu.toliko za mlade ili u21 a sto se nasih lavova,he he,tice videcemo sta ce biti.petkovic je,videlo se kroz kvalifikacije,imao uglavnom odresene ruke pri odabiru igraca jer je odlazak na sp bilo mnooogo vazno.to je i dalo rezultata.sad ostaje da se nadamo da ce imati istu slobodu i pri odabiru igraca za nemacku.savo m. je zasluzio da se oprosti od reprezentacije i fudbala na sp i po meni zasluzuje da ide.sava je fizicki jak i mislim da bi dosta olaksao posao i kezmanu i zigicu da recimo igra pocetak utakmice i da se bije sa odbranom protivnika a kad ih izmori,a i sam kad se umori,na scenu stupaju kezman ili zigic,ko vec bude na klupi.uglavnom hvala momcima,saznanje da idemo na sp direktno mi jos uvek ne deluje stvarno ali,sto je sreca,to je cinjenica
slavko

Post by slavko »

Ne vidim to kako bi Savo vise od Vucinica mogao da izmori bilo koju odbranu. Slazem se da bi trebao dostojanstveno da se oprosti od repke,ali i to da bi trebalo da kao napadaci idu recmo Kezman,Zigic,Vucinic tu su i Kovacevic,Pantelic,Jestrovic (od kojih po meni ovaj zadnji ne zasluzuje da ide....) i SAvo...Neka ide Savo kao peti napadac... :? Meni itekako deluje stvarno sto idemo direktno jer sam sinoc mogao potpuno da odlepim i da idem sa zivcima,na srecu ,dobili smo,a silno sam se pribojavao mucke grckog sudije (kojih je itekako bilo,pr. cist penal za nas nije sviran... :x ) ili provokacije Bosanaca,kao npr. padovi u sesnaestercu ili neka namerna povreda...
Sto se bosancerosa sa jugo-istoka tice,cuo sam da su prvi provocirali,pa kkao ih nije sramota da to prikrivaju u stampi njihovoj,ali neka dobili su sta su trazili (i na terenu i van njega) tako da su oni za mene zavrsena prica...
E sada da se okrenemo OFK-i...
Voso,Voso,stara damo,ko su tramvaj klubovi da te gledaju popreko samo?
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Ja ipak mislim da nam je pitanje golmana gorece.... jer ne daj boze da se Jevric povredi,koga na gol??? Kovacevica??? :lol:
Mislim da treba odabrati dva kvalitetna golmana i odmah ih dodati spisku i da prodju sve pripremne utakmice do Nemacke.... po trenutnom stanju forme,mislim da rez. golmane treba traziti u Todicu,Stojkovicu i Zilicu (gledao sam sve jedan izvestaj sa Rijekinih utakmica i bar 5-6 prenosa,verujte mi da covek brani bar za 40% bolje nego u intertoto kupu kad je branio za nas)
Image
Vuk

Post by Vuk »

Za utakmice mladih reprezentacija UEFA oderdjuje termine odigravanja i ako se odredi nocni termin moguce je da se igra u Podgorici.
Djumi

Post by Djumi »

Voja wrote:Ja ipak mislim da nam je pitanje golmana gorece.... jer ne daj boze da se Jevric povredi,koga na gol??? Kovacevica??? :lol:
Mislim da treba odabrati dva kvalitetna golmana i odmah ih dodati spisku i da prodju sve pripremne utakmice do Nemacke.... po trenutnom stanju forme,mislim da rez. golmane treba traziti u Todicu,Stojkovicu i Zilicu
Todica treba obavezno pozvati jer je trenutno najbolji golman u zemlji.Treci golman treba da bude mlad i to je po pravilu buduci prvi golman reprezentacije.Tu je bez premca Stojkovic iz zveyde.
Djumi

IZJAVA DRAGANA OKUKE PRED MEC SA HRVATSKOM

Post by Djumi »

BEOGRAD PRE NOVOG SADA

Da li ce se mec sa Hrvatskom igrati u Novom Sadu,sjajnom domacinu mladih repreyentativaca u svim utakmicama kvalifikacija ili u Beogradu,pitanje je koje jos nema odgovor.
Novi Sad nas je yaista prgrlio na prelep nacin i bio nam talican,na cemu smo mu beskrajno zahvalni.Nije,medjutim,tesko predpostaviti da ce interesovanje gledalaca za ovaj mec daleko,daleko prevazici kapacitet stadiona Vojvodine,sto daje prednost Beogradu kao domacinu.No,o tome ce konacnu odluku doneti savez-kaze Okuka.

Mislim da je ovo cista demagogija i da utakmica mora da se igra u N.Sadu.Upravni Odbor mora veoma brzo da uputi dopis u savez gde treba otvoreno reci da ako utakmica sa Hrvatskom bude odigrana u Beogradu,Novi Sad vise nece biti domacin na utakmicama kvalifikacija.
Pa i da bude interesovanje vece od kapaciteta stadiona Vose,postoje i sportske i moralne obaveze prema N.Sadu.
Image
Владика
Administrator

Opet ista priča

Post by Владика »

Tako je bilo i 1999 godine kada je do tada mlada repreznetacija sve mečeve igrala u Novom Sadu a kad je trebalo da se igra sa Hrvatskom meč je prebačen da se igra na gotovo praznom JNA stadionu. Ja mogu da se kladim da u Beogradu neće biti više od 15 hiljda ljudi na utakmici. Nije u tome fazon, od ove utakmice mogu da se uzmu lepe pare od tv prava,karata, sponzora, dolaska novinara i navijača i zbog toga će se prebaciti u Beograd.
Dokle da nas prave budalama? Kada se igra sa Litvanijom nek se igra u Novom Sadu a kada dolazi Hrvatska nek se igra u Beogradu. Ako se to dogodi treba zauvek zatvori vrata stadiona Karađorđe za reprezentaciji!
p.s. Sva sreće pa je "naš" Tole Karadžić predsednik FSSiCG!
Locked