Ta pravila su se nekada podrazumevala, a onda se nakotio ko je ko, pa je forum od 10 krenuo ka 0, zato su i uvedena u pismenoj formi...SlaninarNS wrote:На овом форуму стварно нека правила под хитно треба мењати јер постају и сувише ретардирана,а администратори само нек иритирају чланове форума,јер знам већ гомилу људи који су попиздели од глупих правила и смарања... Избиршу ми слику коју сам поставио да људи виде слветло рефлектора и напишу "без рекламирања" алооооооооооо бре јел сте ви нормални ??? Слика је исто на фирмином форуму и све остале које се нађу и уопште није поента у рекламирању већ у томе да људи виде како је то изгледало све синоћ ... Стварно немам речи ! Свака вам част !
Овај форум од како сте увели нова правила је 0 и те глупости да не може да се пишу два поста један за другим док не прође одређни период часова је још већа глупост ! Ал ајд лепо вам било на овом форуму и уздравље ,јер ја овде више НЕ ПИШЕМ !
Stadion "Karađorđe"
Trajce kapiten, jedan je Trajce kapiten!
Kizo, MAESTRO, hvala na svemu!
Kizo, MAESTRO, hvala na svemu!
Svako ima pravo izbora da pise ili ne pise na forumu. Pisana pravila postoje zato sto je kriterijum cele price otisao dole, a mi ne zelimo da postanemo "zuta forumska stampa" gde se samo "pljuje" i omalovazava sve i svako.SlaninarNS wrote:На овом форуму стварно нека правила под хитно треба мењати јер постају и сувише ретардирана,а администратори само нек иритирају чланове форума,јер знам већ гомилу људи који су попиздели од глупих правила и смарања... Избиршу ми слику коју сам поставио да људи виде слветло рефлектора и напишу "без рекламирања" алооооооооооо бре јел сте ви нормални ??? Слика је исто на фирмином форуму и све остале које се нађу и уопште није поента у рекламирању већ у томе да људи виде како је то изгледало све синоћ ... Стварно немам речи ! Свака вам част !
Овај форум од како сте увели нова правила је 0 и те глупости да не може да се пишу два поста један за другим док не прође одређни период часова је још већа глупост ! Ал ајд лепо вам било на овом форуму и уздравље ,јер ја овде више НЕ ПИШЕМ !
Sto se tice obrisane fotografije tu nema mnogo dileme. Na sajtu mogu da se publikuju sve fotografije koje na sebi ne sadrze zastitu, naziv sajta i slicno i to pod uslovom da objavljivanjem iste ne krsimo autorska prava. Fotografija je lepa, verovatno i najlepsa koju sam video sto se tice reflektora, ali zbog jedne fotografije sigurno necemo krsiti pravila. Da je cista, ostala bi, i Mile bi bio potpisam u tekstualnom delu poruke.
Gledam sa terase upaljene reflektore na stadionu, baš izgleda moćno, ceo grad je u nekom polumraku, a "Karađorđe" sija kao da je scena iz nekog SF filma. Ostaje mi da se sutra uveče i uživo podsetim na večernje utakmice u našem gradu, sada sa još moćnijim osvetljenjem...
Ako kaniš pobijediti ne smiješ izgubiti
Za stadion u St.Gallenu recimo placali su takve stolice odlicnog kvaliteta po 42 evra od neke firme iz Svajcarske. A gledao sam sad na internetu ima i nekih kineskih proizvoda dosta slabijeg kvaliteta a naravno i manje cene.shecky wrote:Zna li iko koliko kosta..da se npr na zapadu bar..za sada dok se ne sredi istok..da se stave ona preklopna sedista kao na engleskim stadionima?
- Firmin mali
- novosadjanin
Ne znam u koju temu bi ovo trebalo da ide, mozda ovde:
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=538171
"Zanimljiv" tajming kada se plasira ova vest.
Ova vest je postavljena vec i na ostalim forumima, ako mislite da ne treba da se nalazi ovde- brisite post.
Ova vest je postavljena vec i na ostalim forumima, ako mislite da ne treba da se nalazi ovde- brisite post.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
- Red Marquis
- Moderator
Ne sumnjam da je ovo posledica jučerašnje rasprave ovde. Nadam se da nećemo opet raspravljati ovde za ili protiv, ne bi valjalo.novosadjanin wrote:Ne znam u koju temu bi ovo trebalo da ide, mozda ovde:
Io odio Belgrado