Jelen Super Liga 2011/2012
Mislim da je Smederevo definitivno postala filijala nkp, do sada je to izgledalo nekako prikriveno.
Bice zanimljivo kako ce u nastavku se Hajduk postaviti, cuo sam da nova uprava ne stedi pare za dovodjenje i placanje igraca. Da su stvari postavili na zdrave osnove i da se dobro radi.
Da li je neko upuceniji u desavanja u ova dva kluba?
Bice zanimljivo kako ce u nastavku se Hajduk postaviti, cuo sam da nova uprava ne stedi pare za dovodjenje i placanje igraca. Da su stvari postavili na zdrave osnove i da se dobro radi.
I tamo je prica mafijaska... Vesko Vukotic, mislim da je dovoljno i da dalje nema potrebe objasnjavati.Vuke wrote:Mislim da je Smederevo definitivno postala filijala nkp, do sada je to izgledalo nekako prikriveno.
Jednostavno stvar je jasna:
Klub koji zeli da igra Tole Super Ligu mora da ima zaledjinu da bi usao ili opstao u istoj

U Novom Sadu ima klub kojem se svi divimo !
- Red Marquis
- Moderator
- AntonioKasano
Samo Bog zna cija smo filijala ove godine! Uskoro cemo saznati. Meni mirise na promenu. I mozda jedan kup da se malo odobrovoljimo...Red Marquis wrote:Jel to žališ što nismo tamo gde i većinaAvangarda wrote:Све саме партизанске филијале, једино ми и Рад циганске филијале...![]()
Ja bih rekao da i Jagodina pripada ovoj našoj ekipi...
Možda u narednom veku.AntonioKasano wrote:Samo Bog zna cija smo filijala ove godine! Uskoro cemo saznati. Meni mirise na promenu. I mozda jedan kup da se malo odobrovoljimo...Red Marquis wrote:Jel to žališ što nismo tamo gde i većinaAvangarda wrote:Све саме партизанске филијале, једино ми и Рад циганске филијале...![]()
Ja bih rekao da i Jagodina pripada ovoj našoj ekipi...

Kako rekoše pojedinci, nama je dovoljno i četvrto mesto i plasman u Evropu (u kojoj nas kantaju na startu) .Ako ćemo na ovakav način do trećeg i četvrtog mesta, neka nam je uzdravlje.Uostalom šta će nam sve to, mnogo je bolje krenuti na zdravim osnovama iz početka, pa ako treba od druge lige, neka bude i tako, ne bi nam bilo prvi put.
Bato majstore vodi nas do titule 

-
Ok brašo, poštujem do neba ako kao Beograđanin navijaš za stari klub. No, samim tim ti je perspektiva iz koje si formirao odnos prema klubu potpuno drugačija, pa u tebi verovatno nema ogorčenosti koja krasi 99% nas.DekiFirma wrote:Ti ces meni da pricas da ne navijam za Vojvodinu... Pa sinko zar ti ne govori dovoljno da uprkos cinjenici da zivim u Beogradu i okruzen sam svakodnevno navijacima beogradskog kluba ipak otvoreno kazem da navijam za Vojvodinu i ako nemam nikakvih korena ni u Novom Sadu, ni u APV, a uz to visim stalno na vestima o Vojvodini, kojih iskreno i nema puno na sportskim stranicama, ali za to postoji sajt. Za tebe je izgleda neko ko ne mrzi druge klubove odmah neko ko ni ne navija za Vojvodinu, sta me briga ciji su projekti i ko ih podrzava, boli me uvo i bas zato sto nemam taj kompleks i nije mi potrebno da pricam o njima. Gledam sve utakmice koje stignem, sto na TV-u sto na stadionu, istina ne idem bas mnogo van BG-a, ali eto pogledam dosta utakmica na stadionu i OFKe, i Rada, ali to ne znaci da ne volim Vojvodinu, naprotiv, a ti i dalje pricaj sta hoces.Brick Liman wrote:Sinko, da ti zaista navijaš za Vojvodinu ne bi ovo napisao. Svaki njihov poraz doživljavam kao pobedu. Da mili, toliko smo ISKOMPLEKSIRANI, ne stidim se da kažem. Ne bio iskompleksiran neko koga decenijama kradu, otimaju mu, čine sve da mu zatru trag postojanja. Zato vi nikada nećete razumeti kolika je to BOLESNA MRŽNJA u pitanju, nemate pojma o tome, samo vas iznenadi kada se ponekad sretnemo oči u oči.DekiFirma wrote:opet vi o vecitima...da li ste toliko iskompleksirani da morate da se bavite s njima stalno, pitam se da li i sanjate o njima ili potajno volite ove klubove? manite se vise njih, ta mrznja Vojvodinu i ubi...
Crkli dabogda državni teroristi.
Iskreno, bez namere da podbadam, dakle iz čiste znatiželje, moram da te pitam šta te je nagnalo da navijaš za Vojvodinu s obzirom gde živiš? Ti si veoma redak slučaj i jako me zanima. Unapred hvala na odgovoru.
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!
https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
... MODERNA OMLADINA!
https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa kad sam bio u uzrastu da se bira klub, dok su vecina dece navijali za Partizan i Zvezdu, ja nekako i nisam bio ni za jedan klub i ako mi je cale teski Zvezdas. Vodio me je na utakmice na Marakanu ali nekako nisam bas bio neki navijac, vise simpatizer. Medjutim, kad sam bio kod rodjaka koji se tada odselio u NS na Detelinaru, njegov otac odveo mene i njega na utakmicu Vosa- Partizan na karadjordju, cini mi se 2002 god. i svidela mi se ta neka domacinska atmosfera, nekako tada kao klincu mi se svideo i stadion i ona zapadna tribina, pa sam tako sve cesce pratio Vojvodinu i odjednom kad me je jedan drug u razredu pitao za koga navijas ja mu odgovorim za Vojvodinu, kad ce on meni : Ma pitam te bre za koga navijas?`.. Pa reko za Vojvodinu, i eto i danas dan me ljudi cudno gledaju u BG-u kad im kazem ali sta me boli uvo, eto ja sam uspeo da zavolim Beograd i Novi Sad(FKV), sto bas i nije uobicajno. Pozdrav ljudiBrick Liman wrote:Ok brašo, poštujem do neba ako kao Beograđanin navijaš za stari klub. No, samim tim ti je perspektiva iz koje si formirao odnos prema klubu potpuno drugačija, pa u tebi verovatno nema ogorčenosti koja krasi 99% nas.DekiFirma wrote:Ti ces meni da pricas da ne navijam za Vojvodinu... Pa sinko zar ti ne govori dovoljno da uprkos cinjenici da zivim u Beogradu i okruzen sam svakodnevno navijacima beogradskog kluba ipak otvoreno kazem da navijam za Vojvodinu i ako nemam nikakvih korena ni u Novom Sadu, ni u APV, a uz to visim stalno na vestima o Vojvodini, kojih iskreno i nema puno na sportskim stranicama, ali za to postoji sajt. Za tebe je izgleda neko ko ne mrzi druge klubove odmah neko ko ni ne navija za Vojvodinu, sta me briga ciji su projekti i ko ih podrzava, boli me uvo i bas zato sto nemam taj kompleks i nije mi potrebno da pricam o njima. Gledam sve utakmice koje stignem, sto na TV-u sto na stadionu, istina ne idem bas mnogo van BG-a, ali eto pogledam dosta utakmica na stadionu i OFKe, i Rada, ali to ne znaci da ne volim Vojvodinu, naprotiv, a ti i dalje pricaj sta hoces.Brick Liman wrote: Sinko, da ti zaista navijaš za Vojvodinu ne bi ovo napisao. Svaki njihov poraz doživljavam kao pobedu. Da mili, toliko smo ISKOMPLEKSIRANI, ne stidim se da kažem. Ne bio iskompleksiran neko koga decenijama kradu, otimaju mu, čine sve da mu zatru trag postojanja. Zato vi nikada nećete razumeti kolika je to BOLESNA MRŽNJA u pitanju, nemate pojma o tome, samo vas iznenadi kada se ponekad sretnemo oči u oči.
Crkli dabogda državni teroristi.
Iskreno, bez namere da podbadam, dakle iz čiste znatiželje, moram da te pitam šta te je nagnalo da navijaš za Vojvodinu s obzirom gde živiš? Ti si veoma redak slučaj i jako me zanima. Unapred hvala na odgovoru.
- slanobarac
DekiFirma
Pa kad sam bio u uzrastu da se bira klub, dok su vecina dece navijali za Partizan i Zvezdu, ja nekako i nisam bio ni za jedan klub i ako mi je cale teski Zvezdas. Vodio me je na utakmice na Marakanu ali nekako nisam bas bio neki navijac, vise simpatizer. Medjutim, kad sam bio kod rodjaka koji se tada odselio u NS na Detelinaru, njegov otac odveo mene i njega na utakmicu Vosa- Partizan na karadjordju, cini mi se 2002 god. i svidela mi se ta neka domacinska atmosfera, nekako tada kao klincu mi se svideo i stadion i ona zapadna tribina, pa sam tako sve cesce pratio Vojvodinu i odjednom kad me je jedan drug u razredu pitao za koga navijas ja mu odgovorim za Vojvodinu, kad ce on meni : Ma pitam te bre za koga navijas?`.. Pa reko za Vojvodinu, i eto i danas dan me ljudi cudno gledaju u BG-u kad im kazem ali sta me boli uvo, eto ja sam uspeo da zavolim Beograd i Novi Sad(FKV), sto bas i nije uobicajno. Pozdrav ljudi
Poštujem!

Pa kad sam bio u uzrastu da se bira klub, dok su vecina dece navijali za Partizan i Zvezdu, ja nekako i nisam bio ni za jedan klub i ako mi je cale teski Zvezdas. Vodio me je na utakmice na Marakanu ali nekako nisam bas bio neki navijac, vise simpatizer. Medjutim, kad sam bio kod rodjaka koji se tada odselio u NS na Detelinaru, njegov otac odveo mene i njega na utakmicu Vosa- Partizan na karadjordju, cini mi se 2002 god. i svidela mi se ta neka domacinska atmosfera, nekako tada kao klincu mi se svideo i stadion i ona zapadna tribina, pa sam tako sve cesce pratio Vojvodinu i odjednom kad me je jedan drug u razredu pitao za koga navijas ja mu odgovorim za Vojvodinu, kad ce on meni : Ma pitam te bre za koga navijas?`.. Pa reko za Vojvodinu, i eto i danas dan me ljudi cudno gledaju u BG-u kad im kazem ali sta me boli uvo, eto ja sam uspeo da zavolim Beograd i Novi Sad(FKV), sto bas i nije uobicajno. Pozdrav ljudi
Poštujem!

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
- PanonskiFantom
-
PanonskiFantom wrote:@ DekiFirma
Lepa prica!Svaka cast!

Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!
... MODERNA OMLADINA!
- AntonioKasano