Jelen Super Liga 2011/2012

Locked
Akcent

Post by Akcent »

King wrote:Kesic do sada imao 15 odbrana :D
Meni brani Cancarevic iz RKG i imao je 17 :lol: molim lepo, hvala lepo :D
Vojvodina, Vojvodina nepobediva...
Krle

Post by Krle »

Čestitke Užicu i na pobedi i na stadionu. Valjda ću uskoro moći i na starom imenu da čestitam :lol:
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
laki

Post by laki »

Kad je Sloboda povela radovao sam se kao da je Vosa dala gol. Stvarno sam prso! 8)
Cestitam njihovim igracima i navijacima na ovoj pobedi, zasluzili su je!

Sto se tice Kesica, ja sam i pre ovih 15 odbrana do sada znao, kao i vecina vas, da je on preteran golman. Pisao sam vec ranije da bi on bio savrsena zamena za Brku. Ali, AVAJ....
Image
Avangarda

Post by Avangarda »

Онај Јавор је срамота, за целу утакмицу имали су један једини шут! А посед лопте им је био читавих 27%!!! :oops:
Љyбaв пpeмa тeби нac je cпojилa, a мpжњa пpeмa њимa ojaчaлa!
laki

Post by laki »

Koliko sam uspeo da vidim na pregledu, Javoru nije bio sudjen cist penal npri rezultatu 1 0. :roll:
Image
kej

Post by kej »

Gledam pregled Hajduk- Bsk i ne mogu da verujem da su tribine solidno popunjene. Sigurno oko 2500 ljudi, a protivnik ne moze biti neatraktivniji. Prosle godine protiv nas bilo je na tom stadionu sedamnaestoro ljudi, ne racunajuci Firmu. Sad imaju i neki semafor, a i trava mi se cini sasvim korektna.
Bilo je par novih i lepih stvari u prva dva kola. Nasi reflektori, novi stadion Slobode, vrlo dobre posete u Pazaru i Kragujevcu( kao i gostujuca izdanja njihovih navijaca), porazi musavaca.. JSL mi postaje nekako podnosljivija. Videcemo koliko kola ce to da traje.
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
King

Post by King »

Izgleda da je Kula jedva dočekala da Džomba ode pa otud i toliko navijača(2000).Možda kad Bata ode i kod nas odjednom skoči gledanost... :)
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Evo za one koji su se raspitivali o novim ljudima koji su preuzeli Hajduk iz Kule, imate na njihovom novom zvanicnom sajtu:
http://fkhajduk.rs/?page_id=50
http://fkhajduk.rs/?page_id=48
Dva glavna coveka su Osmajic Zoran i Paskas Veselin.
Nema nikakvog Veska Vukotica. Jedino ako vlada iz senke. Ko je uopste on? Na googlu mi iskace neki profesionalni ubica koji je malo u bekstvu, a malo u zatvoru?!
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
kafe bagdad

Post by kafe bagdad »

Jeste primetili kako su promenili i godinu osnivanja kluba na grbu? Prvo je bila 1925. a sad 1912. Javor je isto kao osnovan 1912., a cigani isto traze pretecu, kako je krenulo bicemo mi najmladji klub u ligi :lol:
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

kafe bagdad wrote:Jeste primetili kako su promenili i godinu osnivanja kluba na grbu? Prvo je bila 1925. a sad 1912. Javor je isto kao osnovan 1912., a cigani isto traze pretecu, kako je krenulo bicemo mi najmladji klub u ligi :lol:
Jos ce da nas obaveste da nismo jos uopste ni osnovani... :lol:
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Radoye wrote:
kafe bagdad wrote:Jeste primetili kako su promenili i godinu osnivanja kluba na grbu? Prvo je bila 1925. a sad 1912. Javor je isto kao osnovan 1912., a cigani isto traze pretecu, kako je krenulo bicemo mi najmladji klub u ligi :lol:
Jos ce da nas obaveste da nismo jos uopste ni osnovani... :lol:
Ne sekirajte se, zato je i zakazana skupština kluba. Vreme je da ponovo budemo najstariji klub. Bato majstore, vodi nas u 19 vek :D

Nismo mi samo koji pate od toga. I Maminjo je Dinamu pripisao godine Građanskog i Haška.
Io odio Belgrado
Marcello

Post by Marcello »

Hahahaha...Hajduk Kula...Neverovatno!

Čitam da im je direktor Dragan Tadić!!! Sa tom barabom sam imao nesreću da radim, on im je sad, kao, direktor!!! Da ne veruješ...Još ga potpisuju sa "diplomirani ekonomista", što on nije, već je završio neki meNDŽament...

A, budući da lik uopšte ne prati fudbal, niti je šutnuo loptu u životu - to ukazuje da je ovo samo garnitura za pokazivanje, šatro, ozbiljan klub, a veliki tata će da drma iz pozadine! Eto objašnjenja gde je drug Vukotić!!! Postavio ove mizerije, pa će da vlada inkognito.
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
johnny

...

Post by johnny »

Moram podeliti srecu sa vama, poljska Visla nije prosla...
Iskompleksirani djilkosi nece igrati LŠ.
Sto bi rekao Brick Liman, seirim i igram kolo posle vaseg svakog neuspeha...
Naravno, zluradujem samo zbog one dvojice, ime da im ne spominjem.
Passion

Post by Passion »

Ако може само објашњење зашто пољску Вислу етикетираш као искомплексиране ђилкоше? Хвала унапред...
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
ssnigd

Post by ssnigd »

Bogdan96 wrote:Ако може само објашњење зашто пољску Вислу етикетираш као искомплексиране ђилкоше? Хвала унапред...
Mislio je na Ilijeva i Marka Jovanovica :wink:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Locked