9. kolo: Vojvodina-OFK Beograd 1:0

ogi
Administrator

Post by ogi »

ogi wrote:Pogledajte gol Igora Djurica

Vredi svaki kilobajt :wink:
Dupliram post jer ne zelim da se gol zatrpa na trecoj stranici, neka ljudi vide. Ne zamerite :D
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Владика
Administrator

Post by Владика »

Kakav gol! Ogi hvala za ovaj neverovatni uzitak!
Djumi

Post by Djumi »

Ljudi moji nemate pojma koliko mi je drago sto je mali dao ovakav gol.Nadam se da ga vise nece osporavati jer nije mala stvar dati pobedonosni gol protiv lidera.
Image
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
ice

Post by ice »

Svaka cast Djumi za "tvoja" pojacanja.
Dobri su i Djuric i Milutinovic i naravno Kizito.Jedino se Maslic nije pokazao.
Nesto razmisljam da je vec polako vreme da se pocne sa planiranjem za zimska pojacanja.Mogli bi smo mi malo da analiziramo situaciju na nasem trzistu.
Uzgred da li moze neko da mi kaze sta je sa Milosavljevicem koji je letos dosao?Mislim da sam procitao da je igrao na jednoj od onih prijateljskih utakmica i cak dao gol iz penala.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Vuk

Post by Vuk »

ice wrote:Svaka cast Djumi za "tvoja" pojacanja.
Dobri su i Djuric i Milutinovic i naravno Kizito.Jedino se Maslic nije pokazao..
Nisu to Djumijeva pojacanja :!:
Djumi

Post by Djumi »

ice wrote:Svaka cast Djumi za "tvoja" pojacanja.
Dobri su i Djuric i Milutinovic i naravno Kizito.Jedino se Maslic nije pokazao.
Nesto razmisljam da je vec polako vreme da se pocne sa planiranjem za zimska pojacanja.Mogli bi smo mi malo da analiziramo situaciju na nasem trzistu.
Uzgred da li moze neko da mi kaze sta je sa Milosavljevicem koji je letos dosao?Mislim da sam procitao da je igrao na jednoj od onih prijateljskih utakmica i cak dao gol iz penala.
Nema veze cija su pojacanja vazno je da smo pobedili :!: Evo izdvojicu samo ono sto sam rekao za Dnevnik po mom odlasku iz Vojvodine a odnosi se na konstataciju Save Savica sta mi se najvise zameralo. [quote="Dejan"]Niko Vam ne osporava rad i uvođenje mladih igrača iz podmlatka u prvi tim, ali mnogo zamerki ima na igrače pristigle zimus iz drugih klubova? - Maslić je morao da ode jer nije bio prihvaćen i nije iskoristio šansu. Đurić je veliki potencijal i budućnost je Vojvodine. Kizito je reprezentativac Ugande, a njegovo igranje, uprkos kašnjenju na pripreme, iznudila je povreda Popovića. Milutinović ima ubedljivo najbolje fizičke predispozicije u klubu i očekujem da potvrdi kvalitet. Ocena da je Todić za mene najbolji golman u zemlji, dovoljno govori o Ristićevim pozicijama. Drakulić, Milosavljević, Stošić i Nastić, koji su nedavno stigli, opravdaće epitet pojačanja. [/quote]

Da li ovde ima nesto netacno ili pristrasno :?:

Kada trener dođe do toga da veruje da će mu se ono što ne želi desiti, a ono što želi nikad neće ostvariti - onda je zaista došao u stanje beznađa.
Image
Image
Image
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Dejan

Post by Dejan »

Image
Locked